Noiser69 Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Dans sm si kupo monocikl ''20'' in ... še kar gre no :D Fajn zadevca, sam ravnotežje me še matra :BUA: :D Ko bom pa tk plo ko pa tile bom pa lahk rek da obvladam KLIK :OK: Ma kdo monocikel, se je ž kdaj pelu z njim ??? !!! Mene predvsem zanima kako bi lahko spelu brez da bi se držu kje za kako steno, ograjo ???!!! :) Lp, Hozi .) SupermotoRace 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 modeli obladajo a se to ti mislš kao naučit :? (pa brez zamere) dej kkšno sliko prpopej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2007 (popravljeno) a se to ti mislš kao naučit :? (pa brez zamere) Zkaj pa ne ??? Sej oni ko so prvic gr sedli so bli isti padalci ko pa js :D S ttim minociklom ko ga mam ni naret za skakanje. Sploh pa prvo leto nadrkat ravnotežje, da si ko waservagica. :D Ko bom pa ze kaj znav si bom pa kupo freestyle monocikl, cene pa se giblejo od 120 € --> ... Te pro monocikle lahko dobis tudi v SLO Vaja dela mojstra, mojster pa vajo :P LP, Hozi Popravljeno Marec 23, 2007. Popravil AbNormaln SupermotoRace 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2007 (popravljeno) Classic: Freestyle: Cross: Eni uporabljajo corss monocikle za freestyle, odvisno kaj ti bol ugaja! Vaja dela mojstra, mojster pa vajo :P LP, Hozi .) Popravljeno Marec 23, 2007. Popravil AbNormaln SupermotoRace 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Evo mi že gre ... 2 dni se vozim pa sm se že prepelu čez celo rokometno igrišče :D bravo js ''Malo'' vaje še pa bom že skako :D LP, Hozi .) SupermotoRace 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 A to si nabavil tistega, ki je bil zdaj v akciji za 45€ v Trgovini (da ne bomo reklame delal)? Jaz sem tudi nabavil. Sem pa do zdaj cca. 1h nekaj probaval se vozit, v bistvu sem se bolj učil kako ga s tal pobirat :headbang: Mi je pa že ratalo se peljat ene 3 m, brez da bi se kje držal. Najboj me pa moti, ker ne vem kakšno višino sedeža naj si nastavim, da bo najlažje ravnotežje držat. Lp, burgy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Cross: :eek: najbrž ja, za po ilovki pa po dreku :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) A to si nabavil tistega, ki je bil zdaj v akciji za 45€ v Trgovini (da ne bomo reklame delal)? Jaz sem tudi nabavil. Sem pa do zdaj cca. 1h nekaj probaval se vozit, v bistvu sem se bolj učil kako ga s tal pobirat :headbang: Mi je pa že ratalo se peljat ene 3 m, brez da bi se kje držal. Najboj me pa moti, ker ne vem kakšno višino sedeža naj si nastavim, da bo najlažje ravnotežje držat. Lp, burgy Burgy:Ja tam s ga kupo :) ... js sm se že naučo pelat čez robnik, narest banny hoppa(skok na mestu), prevozu sm pa že cca. 150 m :D ! Glede sedaža ammm ... js sm se mal vozu pa probivlo na kateri višini mi najbol paše. Mam ga tko visoko, da so noge skor stegnjene :) Zdrawc: downhill, freeride z monociklo ni kaj novega. En video z CROSS monociklo: Tam pr 20 sec. se zacne, najbol noro je pa pr 2:20 ko se pele cez most po tenki ograji, tip obvlada !!! :OK: LP, Hozi .) Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil AbNormaln SupermotoRace 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 bogi pirhi :blink: sam je pa res frik :grim (kod povsod se vozi :slap: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) Imajo pa v Sloveniji monociklisti tudi že svoj klub, forum z opisi tehnik vožnje... Očitno je to tudi v Sloveniji že bolj razišrjen šport kot bi si mislili. monokolo forum Upam, da ni prepovedano linkati povezava na kakšen drug forum. Drugače pa prosim moderatorja, da link izbriše in se opravičujem za nevšečnosti. Kris Holm pa res obvlada. Jaz ne mislim nikoli počet kaj takega. Bi se pa rad navadil toliko peljat, da si bom upal v kampu do marketa po kruh in mleko. Lp,burgy Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil burgy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Glede višine je najbolše vzet zic dol, pa lahko kar med vožnjo štelaš višino, odvisno od dolžine štange :P :D malo heca Bi pa blo zanimivo probat ja :grim Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 to temo bi lahko dal tud v kategorijo zdrav duh v zdravem telesu, sej konc koncev gre za šport, gibanje :) sam predlog .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 AbNormaln kako ti kaj gre vožnja z monociklom? Že izvajaš piruete? Jaz sem pri mojem opazil, da se mu počasi vrti kolo(kot bi spodrsavalo) pa čeprav imam pedala na miru. A se mi je že osovina pokvarila ali je to morda kakor kakšna bremza. Se mi pa čudno zdi, da bi se že tako hitro pokvaril, ker še niti tri ure ni bil v uporabi. Lp, burgy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 monocikle se je lahk vidl v kamniku v akciji(vožnji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 pa profiji si dajo odstranit pirhe, tak kot boksarji nosno kost... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Kot tudi sedež. Amortizirajo pa vse neravnine in poskoke izključno s hemeroidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 če se pa na to vsedem,se pa ubijem :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2007 AbNormaln kako ti kaj gre vožnja z monociklom? Že izvajaš piruete? Jaz sem pri mojem opazil, da se mu počasi vrti kolo(kot bi spodrsavalo) pa čeprav imam pedala na miru. A se mi je že osovina pokvarila ali je to morda kakor kakšna bremza. Se mi pa čudno zdi, da bi se že tako hitro pokvaril, ker še niti tri ure ni bil v uporabi. Lp, burgy Torej burgy, sklepam da sma ga kupila v isti trgovini, men se je zgodilo isto, kolo je šlo naprej pedala pa ostala na miru. Šov sm nazaj v trgovino ker mam garancijo in dobo novga. Sam ž pr tem spet neka poka in ne manka več lko da se ne bo spet isto naredlo. :BUA: Drgač pa pelat se ž znam fajn, tut skočit znam na mestu(bani hop), fajn zadeva za vozit. Sam bo treba nabavit enga za 200 € najmanj. :D LP, Hozi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 21, 2007 Deli Objavljeno April 21, 2007 No saj za začetek jih nekaj raklamirajte, potem ko bost ep a notri padel pa nekaj konkretnega kupiti. Tisto kar so zadnjič počeli v kamniku z njimi je že skoraj podobno pripetim filmčkov (da ne govorim da so kar mal izzival "usodo" koso brez sprednjega bicikla "skakal" okrog glave in trebuha. Si raje ne predstavljam kaj bi se zgodilo, če bi mu vilice zapičil čez rebra ali glavo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 21, 2007 Deli Objavljeno April 21, 2007 No saj za začetek jih nekaj raklamirajte, potem ko bost ep a notri padel pa nekaj konkretnega kupiti. Tisto kar so zadnjič počeli v kamniku z njimi je že skoraj podobno pripetim filmčkov (da ne govorim da so kar mal izzival "usodo" koso brez sprednjega bicikla "skakal" okrog glave in trebuha. Si raje ne predstavljam kaj bi se zgodilo, če bi mu vilice zapičil čez rebra ali glavo :cry: optimist ali realist :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se