Black Knight Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 fantje in dekjeta,če bi bili primorani vozt 250ccm tko kot jaz,se vam nebi bilo treba kopov bat... :lilangel:
Rocky Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 fantje in dekjeta,če bi bili primorani vozt 250ccm tko kot jaz,se vam nebi bilo treba kopov bat... :lilangel: Vidiš, tukaj pa si se demonsko zmotil. Sam vozim 250 Viragota, pa vprašaj, če nisem imel zaradi prehitre vožnje (zunaj naselij) srečanja s plavimi prijatelji. Se pa da marsikaj shandlat. Eni so res prave face, predvsem leteči. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
RHonda Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 SE 100% STRINJAM !!! BI BILO PA NUJNO ZGRADITI PRIMERNO STEZO TUDI V SLOVENIJI :!: :!: :!: NA ZALOST ŽE PONUJENIH PRILOŽNOSTI NISMO OZ. NAŠI POLITIKI NISO ZNALI IZKORISTITI! :cry: :cry: :cry: Res je, al pa naj odprejo ride sam za motoriste, al pa dogradijo, da bo ''circuit''. Sam pol bi se jih še več ubilo.
kovach Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 se strinjam s strom-om,men tut niso nevem kva,mogoče k mi mau premau gre za ke :D ,drgač pa od dolenjih otav prot selščku so men 1liga ovinki,sam zdj ne več :BUA: LP
Perla Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 živeo drug Tito! ajaj, a tale tema je pa iz naftalina? :? :o :P :D :hmm: bo kar dovolj teh planinskih tem - zaklepam. :yes:
Priporočene objave