SiR Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 (popravljeno) V resnici drži samo eno: tudi če soooo breeez denaaarjaaa debeeeeeeluuuuuuuuuuhiiiiiiiiiiii niiiiiiiiisoooooooooooooo suuuuuuuuuhiiiiiiiiiiiiiiii ljuuudjeeeeeeeeeeeeeee :-) Popravljeno Marec 28, 2007. Popravil SiR
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 :grim yep Potem bi šele biw dolgčas, ali se ti ne zdi, sladoledek? :hmm:
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Broj Jedan, Anubis Tolk je mirno, da se nista vidva kej pod mizo zmenila? :hmm: :nono:
Alla Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Kul....bom namesto večerje danes vsekala čistilno akcijo. Konec koncev ima Ledeni prav.... :evilgrin:
SiR Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 jst se bom pa počas preimenova v Brdo 1 :-)
Pravokotar Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 jst se bom pa počas preimenova v Brdo 1 :-) Komot si še naprej Planet SiR
Brihta Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Jst sem trenutno enmačkeno debel, pa sem enako srečen, kot takrat, ko nisem enmačkeno debel :blush:
motoristek Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Mi debeli smo srečni ljudje... :lol: danes pa sploh, ko jem krompir... :010
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 (popravljeno) jaz vsaki dan jem/pijem, kot da je moj zadnji ( obrok in dan) :D :D :D :D ... in bolj ko jem, bolj sn srečn :D :D :D Popravljeno Marec 28, 2007. Popravil _Nejko_
Lobo Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 V resnici drži samo eno: tudi če soooo breeez denaaarjaaa debeeeeeeluuuuuuuuuuhiiiiiiiiiiii niiiiiiiiisoooooooooooooo suuuuuuuuuhiiiiiiiiiiiiiiii ljuuudjeeeeeeeeeeeeeee :-) by AŠ
Manu Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 by AŠ Če je AŠ slučajno Andrej Šifrer, potem imam raje nazaj 86 kil, kot da ga poslušam :) p.s. Mi je pa menda dovoljeno, da povem, da je dieta by Anubis definitvno najboljša. Nekateri, ki me imajo na ignore (bodo to zdaj preklopli in prebrali, kaj sem napisala) se seveda ne bodo strinjali. In bodo spet svinjali ( ampak ne, ker me imajo na ignore, zato tega ne morejo prebrat in me ne morejo svinjat in žalit :P ) . Zato lahko mirne duše povem, da Anubis ni še nikomur škodil. :) Fant ve, kaj dela, pa še lepo poje. :grim p.p.s. Da ne bo slučajno to izpadlo, kot da ga zagovarjam. Ker ga ni treba. Zagovarja se sam s tem, kar je. In kar (po)je. :) p.p.p.s. Anubis, ne..... tudi če te tako hvalim, ne bova seksala... :P p.p.p.p.s. Vidim, da si spregledal in da na provokacije ne odgovarjaš več. Moj , moj... (tudi sama sem se poboljšala) :wallbash:
BC Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 še pravljico za lahko noč mu prebereš, pa gre lahko spančkat :K
Lobo Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Če je AŠ slučajno Andrej Šifrer, potem imam raje nazaj 86 kil, kot da ga poslušam :) ... Zakaj? Saj ima kar dobre komade. Kot recimo: ... ena bolha me grize, ena mravlja me je, ...
Provokator Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Pa že rajši poslušam šifrerja kot ceco ali mileta kitića......
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Pa že rajši poslušam šifrerja kot ceco ali mileta kitića...... Zakaj? :hmm: Ys ne poslušam nobenega od njih pa sploh nima težav z izborom. :blush:
Lobo Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Zakaj? :hmm: Ys ne poslušam nobenega od njih pa sploh nima težav z izborom. :blush: Me veseli.
Manu Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Mene pa ne. Kitić zna bit prow fajn. :)
Lobo Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Mene pa ne. Kitić zna bit prow fajn. :) Ne poznam. A je debel in srečen?
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Ne poznam. A je debel in srečen? Za kile nevem, poje pa v CIRILICI! :slap:
Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) :OK: Povsem mirno lahko začnem spet s športanjem. Že začenjam z nabijanjem kondicije ... :OK: Useen je, a je člowk mal bl debu, mal bl suh al' nekje u sredi najbl važn je, da smo zdravi in srečni oz zadovoljni sami s sabo. :) Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil Broj Jedan
HHV Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Če je AŠ slučajno Andrej Šifrer, potem imam raje nazaj 86 kil, kot da ga poslušam :) p.s. Mi je pa menda dovoljeno, da povem, da je dieta by Anubis definitvno najboljša. Nekateri, ki me imajo na ignore (bodo to zdaj preklopli in prebrali, kaj sem napisala) se seveda ne bodo strinjali. In bodo spet svinjali ( ampak ne, ker me imajo na ignore, zato tega ne morejo prebrat in me ne morejo svinjat in žalit :P ) . Zato lahko mirne duše povem, da Anubis ni še nikomur škodil. :) Fant ve, kaj dela, pa še lepo poje. :grim p.p.s. Da ne bo slučajno to izpadlo, kot da ga zagovarjam. Ker ga ni treba. Zagovarja se sam s tem, kar je. In kar (po)je. :) p.p.p.s. Anubis, ne..... tudi če te tako hvalim, ne bova seksala... :P p.p.p.p.s. Vidim, da si spregledal in da na provokacije ne odgovarjaš več. Moj , moj... (tudi sama sem se poboljšala) :wallbash: Da lahko berejo tudi "ignoranti" :P :P :evilgrin:
platoom Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 :OK: Useen je, a je člowk mal bl debu, mal bl suh al' nekje u sredi najbl važn je, da smo zdravi in srečni oz zadovoljni sami s sabo. :) :grim :OK:
GorazdH Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 kako se pa poje v cirilici??? :blink: varilni aparat z mikrofonom?? :huh: :P mal heca jest je lepo. eno lepših opravil. B)
Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 .. "ignoranti" .. :worship: :OK: Tnx .. upam, da se nisi preveč namučil, Horyči, ob tej neprecenljivi uslugi brez katere bi biw današnji dan črn in samomorilsko depresiven. Ob priliki dobiš pivo, al pa 2 .. da nawš rekew, da se zastonj matraš, mučiš, preteguješ in garaš na žive in mrtve za Broja. :yes:
HHV Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 :worship: :OK: Tnx .. upam, da se nisi preveč namučil, Horyči, ob tej neprecenljivi uslugi brez katere bi biw današnji dan črn in samomorilsko depresiven. Ob priliki dobiš pivo, al pa 2 .. da nawš rekew, da se zastonj matraš, mučiš, preteguješ in garaš na žive in mrtve za Broja. :yes: Za pivo vse (no, skor vse)! Le glej, da nawš kakšnga Uniona predme postavil. Zmenjena sva za pivo! Zelena flaška, saj veš, jagrska farba. .) :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se