Fabo Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Ma ni debate sploh HONDA je boljsa od Hyosunga pa ce se ob tla vrzete.... .) :D
reesko Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 dobr to vsi vemo da je honda bolša...sam če bi bbla pa kakšna razlika v ceni pol se pa splača premislt :D
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 jebeš hyosunga, jaz mam podobno smešno firmo zaj pa so same pizdarije, nikjer ni delov za dobit pa nič, sn se zaklel da nikol več neom mel motorja ki nima nekih vredi pooblaščenih servisov pa rezervnih delov normalno za dobit :D :D
C4V4L13R Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 @nejko: sm js prov razbrav iz nekaterih postov, da maš ti jawo? kje si to sploh dobu? še nkol nism v živo vidu te firme :blink: dej povej kej o tej makini...če ni skrivnost :blush:
Čamac Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 @nejko: sm js prov razbrav iz nekaterih postov, da maš ti jawo? kje si to sploh dobu? še nkol nism v živo vidu te firme :blink: dej povej kej o tej makini...če ni skrivnost :blush: ti jaz povem... oni motor je ČAGATOR :D Zdaj ko ma zadaj vse polomleno in nima nosilca tablice, zobnikov in podobne navlake pa še bolj športno zgleda :blush:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 (popravljeno) hahaha, ma ja sej motor je ful čaga, v bistvu ma isti agregat ko tvoj in večina teh 4 taktnih prdal, je pa res unikat ja, ker nevem če še ma kdo to, ti na msn-ju bolj podrobno predstavim :D :D :D - sej jaz ta motor itak mislim obdržat, zdaj ko bom ga počasi končno spet usposobo za vožnjo, ker za vsakodnevno jajcarijo po mesto in na trening ne mislim dvotaktne tempirane bombe zjebavat...heheh Popravljeno Marec 27, 2007. Popravil _Nejko_
Priporočene objave