Bremzer Objavljeno November 29, 2010 Deli Objavljeno November 29, 2010 Vas lahko samo nekaj vprašam, gospod bremzer, (vikam vas zato, ker ste ker precej starejši od mene). zakaj vi mislite, da bi se naj na močnejše predelave dajali originalni ležaji, če pa jih že pri 50 ccm friziranih drobi.? skf c4 ležaji so narjeni za močnejše predelave in so namenjeni da zdržijo večje obremenitve, vi pa ste mnenja, da bi se v vsako predelavo dali originalni? Lp Nisem se dobro izrazil ali me ti nisi razumel.Namreč, če postojijo za predelan motor boljši močnejši ležaji je logično da te montiraš.Jaz sem hotel samo reči, da ne kupovat identične ležaje (enako dimenzijo)po trgovinah,ki niso narejeni za dotični(dvotaktni)motor kajti posebnost teh ležajev za2-taktni motor je v mazanju kajti pravi ležaji za 2-taktno mašino morajo imeti bronzano kletko ali mogoče lahko tudi poliamidna kar je slabše od bronzaste nikakor pa ta kletka nesme biti železna kot je pri navadnih"standardnih"ležajih ker kuglice ležaja preslabo maže.Upam da si me zdaj razume! ! maco47 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno November 30, 2010 Deli Objavljeno November 30, 2010 Aha ok hvala drjanez 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se