StArII Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 No tukaj pa naj poteka debata o ostalih delih agregata, kateri nimajo svoje teme..
pinktomos Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 a mi lahko kdo pove zakaj ljudje ki imajo malo bol predelane motorje naredijo luknje tam na levi strani kjer je jermen
pinktomos Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 aha in kako se to obnese na dežju, prah,....
StArII Objavljeno April 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2007 lukne se nardijo da se tisti del bloka hladi.. drugace pa ne gre dosti praha notri, meni ni nic slo notri.. pa na 50cc alpa na sport predelave se ne splaca to delat kr je bv
pinktomos Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja ja to je na mid race predelavi :OK: :OK: :OK: kaj pa če ne prevrtaš bloka kaj rata???
-baSe- Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja ja to je na mid race predelavi :OK: :OK: :OK: kaj pa če ne prevrtaš bloka kaj rata??? Pašteta :OK:
StArII Objavljeno April 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2007 greje se in se materjal raztegne, predvsem jermen....
Cilindr Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 pa da se navrta blok morte tm pr vetrnicu ucpred navrtat na dolocenih mestih pa zadaj enako da zrak krozi ne kr nekje na sredini ker s tistim ne boste nevem kaj pridobili
Ferkic Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 aha in kako se to obnese na dežju, prah,.... če oš mel kaki mr al pa he se po prahu pa dežju tak neoš vozo naislabše pa je za jermen tak kot je stari reko
StArII Objavljeno Maj 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 eh itak da se lahko vozis tu nic ne pride skos luknice, jas sn se vozo po pesku, mokrem, vsepovsod pa ni blo problema .)
pinktomos Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 da ne odpiram nove teme kar tle uprašam kolk je velika original diza pr apriliji sr 50 minarelli (poraba porazno mam kit corsa in zx ) kolk veliko dizo priporočaste čim majn ma ne preveč da ne ribne :D :D no money no funny
Cilindr Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 ti bos rabu od 90-100 tm nekje dizo ce mas corso gor=)pa dej ZXa dol pa si kup 4 raceja k je narjen za corso pa bo slo velik bol=)pa upam da nimas org frgazarja...ce mas tastaro aprilio k ma 12ko dej to meni z 19 bi blo uredu al pa z 21ko=) 17.5 je minimiu kar das lahk gor=) :)
pinktomos Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 ma jst sm jo že kupu predelano pa nevem nč kolk misliste da pokuri na 100km taka predelava? meni okoli 9-10l odvisno ma karburo ni kih majhn po mojem je 17,5
Cilindr Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 9-10l......na gus kitu...ti nisi normaln ...kok ti ga vn zmece cez filt?? to ni neki uredu nastiman raj nastimi prej..mogl bi ti ene 6 l zrg ne pa 10---10 ni zrl men pa sm meu dueka pa 21mm gor mi je 8-9 l zrl... H-E porab 10 in vec L ne pa sport!
pinktomos Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 sej zato bom mogu malo pogledat k se meni tudi ne zdi normal ok thnx
DrummY Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 menda je tole tudi tema ki bi se naj nanašala na elektroniko ... mi lahko kdo zrihta odblokirano elektroniko za keeway? menda tudi pooblaščeni v celju odblokira to al kaj ?? dejte mi mal povedat prosim! LP
Cilindr Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Misls to da mas blokiran CDI...da ti omejuje obrate? to sam cdi kup k nima tega notr=) am sam ce mas 50 ccm skoda dnarja ...se na 70 sport skoda dnarja... drgac pa kups sportno elektrnoko od malosija(k-15) al pa of top performance
StArII Objavljeno Maj 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 kupi od TP, pol pa se drugi kabl za svecko pa gasa
DrummY Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 nisem našel teme za sklopko(ne vem ali bi moral temo uvrstiti pod variomat :unsure: ), zato vprašam kar tukaj. torej, na skuterju imam leo vince RR izpuh. menjal sem valjčke, prvo sem imel 4.0g, pa mi je šlo sicer dobro, ampak ni imel ves čas enakih pospeškov, enkrat je vlekel bolj, drugič manj. menjal sem valjčke, na 3.5g. sedaj vleče enakomerno, samo od začetka potrebuje čas, da dobi obrate. zakaj?? menjal sem fedrce na sklopki, leo vince rumene. kolega mi je rekel, naj dam trše, in bom speljal s polnimi obrati. ma kdo izkušnje s tem? kakšne fedrce naj probam? doma imam trenutno ene polini modre. ali bodo dovolj trdne? vsak odgovor je dobrodošel! Lep pozdrav
DrummY Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 nisem našel teme za sklopko(ne vem ali bi moral temo uvrstiti pod variomat :unsure: ), zato vprašam kar tukaj. torej, na skuterju imam leo vince RR izpuh. menjal sem valjčke, prvo sem imel 4.0g, pa mi je šlo sicer dobro, ampak ni imel ves čas enakih pospeškov, enkrat je vlekel bolj, drugič manj. menjal sem valjčke, na 3.5g. sedaj vleče enakomerno, samo od začetka potrebuje čas, da dobi obrate. zakaj?? menjal sem fedrce na sklopki, leo vince rumene. kolega mi je rekel, naj dam trše, in bom speljal s polnimi obrati. ma kdo izkušnje s tem? kakšne fedrce naj probam? doma imam trenutno ene polini modre. ali bodo dovolj trdne? vsak odgovor je dobrodošel! Lep pozdrav kaj res nihče ne pozna odgovora :'( ?
pinktomos Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 ja to se boš moral alo poigravat dokler ne dobiš prave kombinacije
DrummY Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 am, zj ma pa kolega en problem ... Ma malagutija phantom f 12. Nima ključavnice(kupu je rablenga), tk da ga lahk užge brez ključa, tk ko kakega tomosa :naughty: . pa bi rad montiral ključavnico. kje naj jo dobi pa kok bo to pršlo?? LP
X ray Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 (popravljeno) sigurno na pooblaščenem servisu, sam morš pomojem met papirje od motorja.....lahk pa u kaki manjši štacuni, na rudniku (na strelišču je ena) kjer bi pomojem mel to robo.... :alien1: Popravljeno Julij 18, 2007. Popravil X ray
pinktomos Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 odvisno kako hoče to narediti lahko da original ključavnico pri serviserju (dražja varjanta) ali pa kupi v conradu elektro klučavnico da ima na kontakt samo pa ne bo mogel zakleniti balance
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se