Skoči na vsebino

Ostalo - vsisni del, prenosi, elektronika itd.

Priporočene objave

Objavljeno

No tukaj pa naj poteka debata o ostalih delih agregata, kateri nimajo svoje teme..

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

a mi lahko kdo pove zakaj ljudje ki imajo malo bol predelane motorje naredijo luknje tam na levi strani kjer je jermen

Objavljeno

Mogoče da se bolj hladi..

Objavljeno

aha in kako se to obnese na dežju, prah,....

Objavljeno

lukne se nardijo da se tisti del bloka hladi.. drugace pa ne gre dosti praha notri, meni ni nic slo notri.. pa na 50cc alpa na sport predelave se ne splaca to delat kr je bv

Objavljeno

ja ja to je na mid race predelavi :OK: :OK: :OK:

kaj pa če ne prevrtaš bloka kaj rata???

Objavljeno

ja ja to je na mid race predelavi :OK: :OK: :OK:

kaj pa če ne prevrtaš bloka kaj rata???

Pašteta :OK:

Objavljeno

greje se in se materjal raztegne, predvsem jermen....

Objavljeno

pa da se navrta blok morte tm pr vetrnicu ucpred navrtat na dolocenih mestih pa zadaj enako da zrak krozi ne kr nekje na sredini ker s tistim ne boste nevem kaj pridobili

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

aha in kako se to obnese na dežju, prah,....

če oš mel kaki mr al pa he se po prahu pa dežju tak neoš vozo

naislabše pa je za jermen tak kot je stari reko

Objavljeno

eh itak da se lahko vozis tu nic ne pride skos luknice, jas sn se vozo po pesku, mokrem, vsepovsod pa ni blo problema .)

Objavljeno

da ne odpiram nove teme kar tle uprašam kolk je velika original diza pr apriliji sr 50 minarelli

(poraba porazno mam kit corsa in zx ) kolk veliko dizo priporočaste čim majn ma ne preveč da ne ribne :D :D

no money no funny

Objavljeno

ti bos rabu od 90-100 tm nekje dizo ce mas corso gor=)pa dej ZXa dol pa si kup 4 raceja k je narjen za corso pa bo slo velik bol=)pa upam da nimas org frgazarja...ce mas tastaro aprilio k ma 12ko dej to meni z 19 bi blo uredu al pa z 21ko=)

17.5 je minimiu kar das lahk gor=) :)

Objavljeno

ma jst sm jo že kupu predelano pa nevem nč kolk misliste da pokuri na 100km taka predelava?

meni okoli 9-10l odvisno

ma karburo ni kih majhn po mojem je 17,5

Objavljeno

9-10l......na gus kitu...ti nisi normaln ...kok ti ga vn zmece cez filt?? to ni neki uredu nastiman raj nastimi prej..mogl bi ti ene 6 l zrg ne pa 10---10 ni zrl men pa sm meu dueka pa 21mm gor mi je 8-9 l zrl...

H-E porab 10 in vec L ne pa sport!

Objavljeno

sej zato bom mogu malo pogledat k se meni tudi ne zdi normal

ok thnx

Objavljeno

menda je tole tudi tema ki bi se naj nanašala na elektroniko ...

mi lahko kdo zrihta odblokirano elektroniko za keeway?

menda tudi pooblaščeni v celju odblokira to al kaj ??

dejte mi mal povedat prosim!

LP

Objavljeno

Misls to da mas blokiran CDI...da ti omejuje obrate? to sam cdi kup k nima tega notr=)

am sam ce mas 50 ccm skoda dnarja ...se na 70 sport skoda dnarja...

drgac pa kups sportno elektrnoko od malosija(k-15) al pa of top performance

Objavljeno

kupi od TP, pol pa se drugi kabl za svecko pa gasa

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

nisem našel teme za sklopko(ne vem ali bi moral temo uvrstiti pod variomat :unsure: ), zato vprašam kar tukaj.

torej, na skuterju imam leo vince RR izpuh.

menjal sem valjčke, prvo sem imel 4.0g, pa mi je šlo sicer dobro, ampak ni imel ves čas enakih pospeškov, enkrat je vlekel bolj, drugič manj.

menjal sem valjčke, na 3.5g.

sedaj vleče enakomerno, samo od začetka potrebuje čas, da dobi obrate.

zakaj??

menjal sem fedrce na sklopki, leo vince rumene. kolega mi je rekel, naj dam trše, in bom speljal s polnimi obrati. ma kdo izkušnje s tem? kakšne fedrce naj probam? doma imam trenutno ene polini modre. ali bodo dovolj trdne?

vsak odgovor je dobrodošel!

Lep pozdrav

Objavljeno
nisem našel teme za sklopko(ne vem ali bi moral temo uvrstiti pod variomat :unsure: ), zato vprašam kar tukaj.

torej, na skuterju imam leo vince RR izpuh.

menjal sem valjčke, prvo sem imel 4.0g, pa mi je šlo sicer dobro, ampak ni imel ves čas enakih pospeškov, enkrat je vlekel bolj, drugič manj.

menjal sem valjčke, na 3.5g.

sedaj vleče enakomerno, samo od začetka potrebuje čas, da dobi obrate.

zakaj??

menjal sem fedrce na sklopki, leo vince rumene. kolega mi je rekel, naj dam trše, in bom speljal s polnimi obrati. ma kdo izkušnje s tem? kakšne fedrce naj probam? doma imam trenutno ene polini modre. ali bodo dovolj trdne?

vsak odgovor je dobrodošel!

Lep pozdrav

kaj res nihče ne pozna odgovora :'( ?

Objavljeno

ja to se boš moral alo poigravat dokler ne dobiš prave kombinacije

Objavljeno

am, zj ma pa kolega en problem ...

Ma malagutija phantom f 12.

Nima ključavnice(kupu je rablenga), tk da ga lahk užge brez ključa, tk ko kakega tomosa :naughty: .

pa bi rad montiral ključavnico.

kje naj jo dobi pa kok bo to pršlo??

LP

Objavljeno (popravljeno)

sigurno na pooblaščenem servisu, sam morš pomojem met papirje od motorja.....lahk pa u kaki manjši štacuni, na rudniku (na strelišču je ena) kjer bi pomojem mel to robo.... :alien1:

Popravljeno . Popravil X ray
Objavljeno

odvisno kako hoče to narediti lahko da original ključavnico pri serviserju (dražja varjanta)

ali pa kupi v conradu elektro klučavnico da ima na kontakt samo pa ne bo mogel zakleniti balance

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!