Skoči na vsebino

Ostalo - vsisni del, prenosi, elektronika itd.

Priporočene objave

Objavljeno
ja to se boš moral alo poigravat dokler ne dobiš prave kombinacije

pa ka govoriš bedarije?

sj sm povedu da valjčki so kul, zdj me pa zanima, ka je vzrok da mi z mesta ne spelje.

ampak, že vem da so fedri na sklopki.

sam tk ... drugič premisl predn pišeš neumnosti :S

Objavljeno

probavam rihtat od sestre peugeotu sp1 letnik 99, pa mam eno vprasanje glede elektrike p

Motorju dam kontakt. kazalci se premaknejo. motor ne vžge. akumulator zihr ni ker je nov oz. hupa dela. motor vžge samo ročno. pravtako ne delajo luči. kdo ve kaj bi bila napaka. Motor je biv na servisu(znani lj. nateg...) je reku da je akumulator. sam ni ker je poln pa če bi biv prazn tut hupa nebi delala tko kt more(močno).

Objavljeno
probavam rihtat od sestre peugeotu sp1 letnik 99, pa mam eno vprasanje glede elektrike p

Motorju dam kontakt. kazalci se premaknejo. motor ne vžge. akumulator zihr ni ker je nov oz. hupa dela. motor vžge samo ročno. pravtako ne delajo luči. kdo ve kaj bi bila napaka. Motor je biv na servisu(znani lj. nateg...) je reku da je akumulator. sam ni ker je poln pa če bi biv prazn tut hupa nebi delala tko kt more(močno).

svecka ?

predvzig ?

Objavljeno

motor dela in vžge samo na "kurbl". nedelajo luči ter el. vžig.

Objavljeno
motor dela in vžge samo na "kurbl". nedelajo luči ter el. vžig.

luci tudi ne ?

pol ni svecka ..

drgac ce je slaba svecka, na el. uzig ne uzge, kurbl pa ja, po malo "drkanja"

Objavljeno

svečka je nova. iskra tut uredu seka. pomoje je kej v napeljavi elektrike.

Objavljeno

ewo našel napako.. nek konektor se je iztaknil... zgleda da na timmg-ju tut pogledu ni.. važn da je kaserov.. lp

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

živijo!

dejte mi prosim povedat,so polini rumene fedrce za sklopko trše kot leovince rumene?

prosim, čimprej!

Lep pozdrav

Objavljeno

kolkr se meni zdi nej bi ble enake trdote (se mi zdi) čene probaj obojne napet s kleščami pa boš videl haha

Objavljeno
živijo!

dejte mi prosim povedat,so polini rumene fedrce za sklopko trše kot leovince rumene?

prosim, čimprej!

Lep pozdrav

mislim da so ja.. samo pusti notri kr od leovinceja ce si jih dopbil zraven izpuha..

Objavljeno

Če maš LeoVince auspuh je najbolš da maš notr valjčke in fedrce ki jih dobih zraven auspuha, ker je tako razmerje najboljše, ki se ga da dobit iz auspuha s to kombinacijo valčkov in fedrc, kr se znuca lohk pa probaš tud kaj drugega vendar bo šlo slabše :(

Objavljeno

imam en problem pri katerem sem po**** :headbang:

imam aprilio sr (minarelli) začelo mi je puščati skozi uplinjač (dellorto 21) ugotovim da plavač ni pravilno zapiral popravim zmoniram motor skupi(razn plastik) ga užgem use normalno del...... danes grem v garažo da sestavim še plastike sestavim ga ogrejem in se peljem en krog mašino je kar zamorilo ko si dal gas če si ga postopno dodajal pa je šlo kar naenkrat je začelo pokati (2x) pridem domol ga razdrem prvo delo poberem omejevalec dol... ne dela preverim če dela svečka(use ok) bencin prihaja(sem ga ulil tudi direktno v cilinder) mašina še vedno ne vžge....... čene ga bom moral peljat h serviserju ni druge.......

hvala

Objavljeno

hm... se ne lih najbolj spoznam na vplinjače od skuterjev, če po pravici povem ga nisem še nikoli šravfal. Na tvojem mestu bi ga peljal na servis.

Mam pa jaz tudi en problem pri mojem odblokiranemu aeroxu z auspuhom LeoVince RR. Pred kratkim sem menjal sklopko(polini speed clutch 2G) in valjčke(4,3g), ker so bili zrabljeni. Problem je v tem, da motor ne vleče dobro. Ko se peljem v grič teče lepo do 40km/h potem pa izgubi vso moč in zelo počasi pospešuje in če spustim gas in potem še enkrat navijem do konca začne malo lezti in nima nobene moči več, dokler hitrost ne pade na 30 km/h. Najprej sem mislil da je kaj narobe s sklopko in sem jo nastavljal vendar ne pomaga. Mislim si da je kriv variator ali pa jermen. Jermen ni bil še menjan in ima 13.000km, variator pa je videti že malo "nazobčen"... Če se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe ga prosim če mi lahko odgovori.

Objavljeno

pas bi priporočal menjat pa use je odvismo kolk je strm ta klanc sej več sploh ne vem če bi lahko šel

razdrl sem blok motorja pa še enkrat use postopoma sestavljal pa sedaj mi dela za silo vžge....... napaka nevem kje je bila važno da dela

Objavljeno
hm... se ne lih najbolj spoznam na vplinjače od skuterjev, če po pravici povem ga nisem še nikoli šravfal. Na tvojem mestu bi ga peljal na servis.

Mam pa jaz tudi en problem pri mojem odblokiranemu aeroxu z auspuhom LeoVince RR. Pred kratkim sem menjal sklopko(polini speed clutch 2G) in valjčke(4,3g), ker so bili zrabljeni. Problem je v tem, da motor ne vleče dobro. Ko se peljem v grič teče lepo do 40km/h potem pa izgubi vso moč in zelo počasi pospešuje in če spustim gas in potem še enkrat navijem do konca začne malo lezti in nima nobene moči več, dokler hitrost ne pade na 30 km/h. Najprej sem mislil da je kaj narobe s sklopko in sem jo nastavljal vendar ne pomaga. Mislim si da je kriv variator ali pa jermen. Jermen ni bil še menjan in ima 13.000km, variator pa je videti že malo "nazobčen"... Če se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe ga prosim če mi lahko odgovori.

daj notri trso povratno fedro

Objavljeno

Sem še enkrat razdrl variator in nazaj sestavu pa gre kar uredu ni veliko lukenj med pospeškami. Povratni feder pa imam originalen, kakšne trdote bi ga pa moral dati?? Pa še to me zanima ali je bolši da kupim originalen jermen ali od konkurence, pa od katere znamke???

Objavljeno
pas bi priporočal menjat pa use je odvismo kolk je strm ta klanc sej več sploh ne vem če bi lahko šel

Grič ni glih strm zdaj gre kakšnih 60km/h gor. :yes:

Objavljeno

aja kakšne barve pa imaš povratno vzmet???(to je tista velika vzmet pri sklopki)

Objavljeno

Notri mam pa črno originalno vzmet od yamahe.

Objavljeno

Mam pa še en problem... Pokvarla se mi je luč, park lučke delajo sam glavni žaromet ne dela. Sem zmeril napetost in opazil, da ni napetosti. Kje se naj zdaj sploh lotim plastike jemat dol ali kaj naj naredim, ma to kje kakšne varovalke ali je najbolš da vse skupaj peljem k serviserju???

Objavljeno

za tisto plastiko pobrat dol imaš 2min dela 4 šraufi 2 pri strani 2 pri nogah pod balanco nič posebnega poročaj

Objavljeno

ampak eni ste pa res ko babe ej :headbang: crkne žarnica pa bi že okol serviserja letu :slap:

plastike dol pa zameni žarnco

Objavljeno

jah ucasih je za ene bol to k pa da gre pa presraufa ceu motor pol pa skpo ne zna vec dt hehe

Objavljeno

Ja sem poštimal luč, je bla sam žarnica. Sam ne mi zdej tle neki pizdit da sem baba če so mi prodali žarnico, ki ne dela, zgleda pa še cela.... :headbang:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ka bi mi lahk kdu povedu če se da kupt to posebi?

T42185

Ker so mi popokal tele nosilci ki držijo avspuh, pa nevem če se bo dalo zašvasat, enmu sem dal motor za razstavt pa bo probu zašvasat pa me zanima kolikšna bi bila cena za to, al pa če ni cela mašina draga tok? Ker jest bi rabu sam to.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!