Skoči na vsebino

Ostalo - vsisni del, prenosi, elektronika itd.

Priporočene objave

Objavljeno

to je blok motorja....prazen..samo s prenosi noter...am cene se gibljejo tam do 40 €....

drgac se da to zasvasat;)...use se da popravt:)

Objavljeno (popravljeno)

Upam da se bo dal. Sam 40€??? Dans sem bil v Krškem v trgomoti pa mi je reku da najmanj 100€.

Popravljeno . Popravil dmandro
Objavljeno

Ka veš ki se bi dal dubit?

Objavljeno

dej oglas....

drgac pa na bolhi poglej mau..

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Jst bi pa rd nejki prašu...

ki se dobi kurburator :P od 21 in nej bo tak ku paše n yamaho tzr 50

Hvala

Objavljeno
Jst bi pa rd nejki prašu...

ki se dobi kurburator :P od 21 in nej bo tak ku paše n yamaho tzr 50

Hvala

Mislim da še 21 gre v orginal koleno potem, če boš pa dal še večjega gor pa boš pa moral koleno menjat(večji premer le tega).

Če že kupuješ novega kupi Dellorto Black edition, kateri ima pušo za olje in pa posebno šalčko za lažje menjavanje dize.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Lp!

Ker mi iskalnik ne dela :headbang: , in se že v naprej oproščam, če je bilo to že kdaj povedano. Zanima me če športni filter kej škoduje motorju??????

Objavljeno

ko se voziš po dežju škoduje in če ni prou naštelan tudi škodi čene ni panike super stvarca za mr in he predelave lahko tudi kako sport

Objavljeno
ko se voziš po dežju škoduje in če ni prou naštelan tudi škodi čene ni panike super stvarca za mr in he predelave lahko tudi kako sport

idino pri "sosedi" predelava ni rauno zdrava :whistle:

hvala

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Dober dan. :rolleyes: Mene pa zanima, ce tukaj kdo zna nastimati zvocnike na motorno kolo Yungst'R Racing??? Ce kdo zna naj mi prosim pove kako se to naredi, ker bi rad imel zvocnike na motorju.......radija pa nebi imel, ker bi na te zvocnike vkljucil mp3........ali je to sploh mozno in, ce je kako se to naredi??? Lp

Objavljeno
Dober dan. :rolleyes: Mene pa zanima, ce tukaj kdo zna nastimati zvocnike na motorno kolo Yungst'R Racing??? Ce kdo zna naj mi prosim pove kako se to naredi, ker bi rad imel zvocnike na motorju.......radija pa nebi imel, ker bi na te zvocnike vkljucil mp3........ali je to sploh mozno in, ce je kako se to naredi??? Lp

enostavno

imaš par računalniških zvočnikov odstranš pretvornik iz 220 na 12 in gor direkt prklučš na akumulator

samo odstranš predtvornik, pa tam ko je bil zvezan pretvornik zvežš akumulator

Objavljeno

uuuu ewo ze dela........fulll ti hvala......sam a slucajno se kej ves a to full purab akumolator a kaj???

Objavljeno
uuuu ewo ze dela........fulll ti hvala......sam a slucajno se kej ves a to full purab akumolator a kaj???

nikje ko neonka

ja je dobr če maš mal močnejši akumulator

Objavljeno

aja pa a lahko jst kupm ksne avto zvocnike mal bl hude pa jih na to prklopm????

Objavljeno
aja pa a lahko jst kupm ksne avto zvocnike mal bl hude pa jih na to prklopm????

vse se da, sam bi blo bolš če bi mev kšn tamav oječevalc

probej ;)

Objavljeno

ja pa ga nimam.....ke se pa da to dobit???

Objavljeno
ja pa ga nimam.....ke se pa da to dobit???

doma ga nared :whistle: al pa pr orginalnmu konderzatorčke zamenjaš z močnejšimi pa se bo mal poznalo, sam to je že dost zajebancije

ti si raj sposod kšne avtozvočnike pa prklop pa boš vidu če ured dela

Objavljeno

ok.......hvala ti za pomoc :D

Objavljeno
ok.......hvala ti za pomoc :D

ni problema O:-)

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

zdravo.. me ne pa zanima glede mašine pr gileri runner 180 let.2001 in gileri runner 50 let.2001.. če bi prestawu mašino od une 180 na 50..me zanima če pašejo usi nosilci. k baje je gištel isti. pa kako je to potem glede elektrike.. Lp.

Objavljeno
zdravo.. me ne pa zanima glede mašine pr gileri runner 180 let.2001 in gileri runner 50 let.2001.. če bi prestawu mašino od une 180 na 50..me zanima če pašejo usi nosilci. k baje je gištel isti. pa kako je to potem glede elektrike.. Lp.

Zakaj bi pa 180 dajou na 50? Sej je 180 itak registrirana kot 50. tk da se ti nesplača. Če sm te prou zastopu.

Objavljeno

On je mislu da bi mel na 50ccm motoru od 180ccm mašino. Po mojem bi pasala mašina od 180ccm na 50ccm, sam moreš registracijo z 50ccm mašino nardit. Pol pa daš lahk 180ccm gor, sam moraš pazit na policaje če bi ugotovil da imaš na 50ccm motorji močnejšo mašino (torej nimaš izpita) bi bli problemi.

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

js mam pa majhn problem.. pa nočem da nastane večji :P..

Mam yamaho aerox.. kok ma orginal dizo? ker mam gor leovince TT pa orginal frgazr.. zj me pa zanima al bi mogu menjat frgazr al pa dizo ker pr 85 km/h motor zamori.. pa po obratih sodeč bi lahk šou še velik več.. prosim odgovor..

LP.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!