Ciko86 Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 (popravljeno) pred 16 minutami, ludiluka pravi: Torej v kratkem bom kupil svoj prvi motor in gledam med 1000ccm motorji pa me zanima kateri je najboljši in da se najmanj kvari. ducati 996 ali pa 749r lih en frisen na avto.net.. Popravljeno Junij 5, 2016. Popravil Ciko86 FLY 1
FLY Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 50 minutes ago, cikadina said: večina nakedov je z nekimi aftermarket šipami tako nagravžnih, da so kar za v vršt v grab.
izibajker Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 5 minutami, FLY pravi: Ne morem se znebiti občutka da gre za čisto provokacijo Ne ne, ne gre za provokacijo. Nekaj zadnjih postov v tejle temi je hudooo špasnih.... Pa še malo off topica. Sedimo zadnjič v eni družbi, med nami je bilo par modelov, ki motorje vozijo že 30 let in več. Pa nekateri so v teh dekadah prekruzali po 400.000 km in več. Pa prisede zraven en talent, ki je motorizem odkril 3 leta nazaj, iz njegovih navdušenih komentarjev pa je bilo sklepati, da se je vsa najlepša in najboljša moto tehnika začela z njegovim konjičkom, narejenim po letu 2000. Saj mu noben ni zameril, kaj vse je nakvasil tam za tisto mizo. Prav zabavno ga je bilo poslušat. Igi Pop, Kmet2 in thumper 3
ludiluka Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 1 hour ago, Ciko86 said: ducati 996 ali pa 749r lih en frisen na avto.net.. Ma ne rabim enga japonca za bejbe pecat
Kmet2 Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred eno uro, izibajker pravi: Ne ne, ne gre za provokacijo. Nekaj zadnjih postov v tejle temi je hudooo špasnih.... Pa še malo off topica. Sedimo zadnjič v eni družbi, med nami je bilo par modelov, ki motorje vozijo že 30 let in več. Pa nekateri so v teh dekadah prekruzali po 400.000 km in več. Pa prisede zraven en talent, ki je motorizem odkril 3 leta nazaj, iz njegovih navdušenih komentarjev pa je bilo sklepati, da se je vsa najlepša in najboljša moto tehnika začela z njegovim konjičkom, narejenim po letu 2000. Saj mu noben ni zameril, kaj vse je nakvasil tam za tisto mizo. Prav zabavno ga je bilo poslušat. Pa sigurno ti je povedal , da so vse pnevmatike za en k .....on potrebuje samo najboljše za tistih 3kkm na let ukica, izibajker in dAlencc87 3
thumper Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 1 uro, FLY pravi: Ne morem se znebiti občutka da gre za čisto provokacijo to še ni tako hudo kot pri meni ..jaz se ne morem znebit občutka da gre za umazano provokacijo..
smasher Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Ma kaj sej kakšen yamaha bulldog ima več kot 1000, pa ni pretiran.
jskrablin Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, ludiluka pravi: Torej v kratkem bom kupil svoj prvi motor in gledam med 1000ccm motorji pa me zanima kateri je najboljši in da se najmanj kvari. SuperCBRNinjaDuke 999,666 flat six turbo jet dizl. Zdaj veš Popravljeno Junij 5, 2016. Popravil jskrablin
luxsa Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 On 02. junij 2016 at 6:48 AM, kawasaki5 said: Bo še prodajal....ali pa se bo še dolgo vozil. Prodano za 6800,je pa res da ni srot od motorja pa je biu mal drazji.
StaraFeltna Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 (popravljeno) Torej smo ugotovili da nagec z modrcem (šipca) je manj nagec oz to ni več. Hja ženske pač za moške načeloma velja da je bolje brez modrca... (vse nagice) Popravljeno Junij 6, 2016. Popravil StaraFeltna izibajker in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 Ob 3. 6. 2016 at 12:35, Borutt pravi: Koliko enih neumnosti na tako majhnem prostoru. Swašta. Swašta Mujo!! podpis si pozabu
Snečer Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 Ob 5. 6. 2016 at 18:39, ludiluka pravi: Torej v kratkem bom kupil svoj prvi motor in gledam med 1000ccm motorji pa me zanima kateri je najboljši in da se najmanj kvari. Kawasaki skalar36 in smasher 2
ludiluka Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 39 minutes ago, Snecer said: Kawasaki katerega pa pa kolk ma končno ?
XTR Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 On 6/5/2016 at 8:27 PM, ludiluka said: Ma ne rabim enga japonca za bejbe pecat Miran iz Črnomlja je mel Hondo,.. so ga še po forumu iskale. Kor13 1
Borutt Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Swašta Mujo!! podpis si pozabu Sorry, Mujo DAMI34 1
KARMEN1 Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Vprašanje (pa ni provokativno ): že nekaj časa iščem Yamaho Fz8S, ker bi morda ob koncu sezone mojo FZ6 zamenjala (najraje rabljeno za rabljeno-nove itak ne prodajajo več v Slo). Ker ne dobim ustrezne zamenjave za ugodno ceno, sem pomislila, da bi zamenjala za Kawasaki ER6F (nov). Na plan s pripombami glede te zamenjave. P.s.: lahko napišete karkoli, itak vas dovolj dobro poznam in vem, kaj lahko pričakujem. Prebrala pa bom prav vse . Zivnorc in Bmflar 2
ukica Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Pa ej no, nemors iz 72kw na 52kw..to negre tko, zdej gres lahk sam se na vec Zivnorc in KARMEN1 2
thumper Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 22 minutami, ukica pravi: Pa ej no, nemors iz 72kw na 52kw..to negre tko, zdej gres lahk sam se na vec ni vse v kilowatih..nekaj je tudi v jajčnikih.. pojdi peljat pa se boš sama odločila , če ti odgovarja.. in ja - motor je treba kupovati zase in za svojo dušo - ne za ulico ... KARMEN1 in builder 2
Snečer Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 44 minutami, KARMEN1 pravi: Vprašanje (pa ni provokativno ): že nekaj časa iščem Yamaho Fz8S, ker bi morda ob koncu sezone mojo FZ6 zamenjala (najraje rabljeno za rabljeno-nove itak ne prodajajo več v Slo). Ker ne dobim ustrezne zamenjave za ugodno ceno, sem pomislila, da bi zamenjala za Kawasaki ER6F (nov). Na plan s pripombami glede te zamenjave. P.s.: lahko napišete karkoli, itak vas dovolj dobro poznam in vem, kaj lahko pričakujem. Prebrala pa bom prav vse . Er6f bo prava zadeva, ima celo več navora. KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 ER6N sem vozila v avtošoli, ampak se ga skoraj ne spomnim več . Le to, da je bil totalno razklompan
izibajker Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 45 minutami, KARMEN1 pravi: ... mojo FZ6 zamenjala (najraje rabljeno za rabljeno-nove itak ne prodajajo več v Slo). Ker ne dobim ustrezne zamenjave za ugodno ceno, sem pomislila, da bi zamenjala za Kawasaki ER6F (nov). Na plan s pripombami glede te zamenjave. Če se še nisi 100% zafiksirala samo na ER6, ti dam jaz en krog odpeljat z mojo suziko sfv650. Pa da vidiš, če ti 2valjnik sploh sede glede na tvoj stil vožnje. Te pa opozarjam, je moj bajk grd k svina. Nima oklepa, pa tudi kufra zadi ne...
NX650 Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 12 minutes ago, KARMEN1 said: ER6N sem vozila v avtošoli, ampak se ga skoraj ne spomnim več . Le to, da je bil totalno razklompan Ponavadi je tako, če se ti ni vtisnil v spomin ti že ni bil nekaj posebnega bili verjetno mlačni občutki 7 minutes ago, Snecer said: zapomni si, Ninja 650r je to Ne žali imena ninja s tem ukica, thumper, builder in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se