Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 urami, KARMEN1 pravi:

Seveda, in nekega dne se lahko tudi odločiš, da boš raketo zamenjal za dizla, s katerim boš užival na cesti.

kARMEN JAZ SEM TI ŽE VSE POVEDAL,PA SREČNO:P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

Ampak kaj čem, brez njega ne morem na dopust.

Saj bi gate lahko imela v žepih, ampak bom rabila še kaj malega :doze:

baterije pa polnilce za malega imej v prednjem predalu da ne boš po zadnjem vozila ..:D

pred 2 urami, DL650 pravi:

Ta novi ima tako lepo obliko, da se motor ko ga pogledaš iz strani, tako lepo zaključi in res vrhunsko zgleda.

od zadej pa kot fogu od okroglega vodnga stolpa .. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Vprašanje je: odšteti 10k € za čisto novega MT-09 Tracer ali eno leto starega Tigra 800 XRX z 15k km???

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 minutami, MP3500 pravi:

Vprašanje je: odšteti 10k € za čisto novega MT-09 Tracer ali eno leto starega Tigra 800 XRX z 15k km???

tu ni dileme

Objavljeno
pred 5 urami, MP3500 pravi:

...a to sta skuterja?   :huh:

:P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 urami, MP3500 pravi:

Tu ni dileme, samo , da sem za razliko od Snecerja sem jaz dejansko oba tudi vozil , Tigr je udobnejši, bolj vsestranski skratka več motorja od MTo9 .

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
13 hours ago, KARMEN1 said:

Evo, kovček namontiran. Res izgleda velik, vendar ga potrebujem za dopust. Tukaj nimam druge izbire. Dobila sem ga za darilo in ga bom snela, saj imam dovolj prostora v "bivšem" rezervoarju :cool:.

Jutri dobim centralno stojalo, naslednji teden pa se crash štange. 

Če ga jutri registriram, se v soboto počkam na Vikiju :010

20160616_155205.jpg

Kovček je res prst v uč ampak te razumem. Sva na isti "barki". Ker me pot ne zanese na kal si pa bom vzel čas in pridem pogledat v živo.

Čakaj, a nisi rekla da ne sme bit topless naked? (če mene vprašaš ni nič ne fali)

Aja omisli si zadnji dodatni blatnik... ti ne bo žal pomoje niti malo.

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 49 minutami, StaraFeltna pravi:

Čakaj, a nisi rekla da ne sme bit topless naked? (če mene vprašaš ni nič ne fali)

Meni osebno je model z kljunom lepši. Vsak ima svoj okus in tak je prav.

Aja omisli si zadnji dodatni blatnik... ti ne bo žal pomoje niti malo.

To govoriš iz lastnih izkušenj? Me zanima kaj si opazil, da svetuješ zadnji blatnik.

Objavljeno

Za model s kljunom (X) je čakalna doba skoraj pol leta, je težji, ima višji sedež in višje nastavljeno balanco.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
1 hour ago, Kmet2 said:

Tu ni dileme, samo , da sem za razliko od Snecerja sem jaz dejansko oba tudi vozil , Tigr je udobnejši, bolj vsestranski skratka več motorja od MTo9 .

Ok. Tole mi ne gre v lajšto. Glede na to, da sta motorja istih dimenzij. Oba trivalnika s tem, da ima Yamaha več prostornine in več PS. V kakšnem smisli je več motorja?

Udoben, glede na sedež je zagotovo, ker tršega ne more imet. Sedenje je isto, tako da...

Da je bolj kvalitetno narejen, kar se zunanjosti tiče ne dvomim. Se je na MS! govorilo, da Triumphi nimajo dobre servisne\garanjciske podpore s strani proizvajalca. Uradnih serviserjev je malo. Se je tudi govorilo, da "ribnejo". Yamaha še ni. 

Nov ali rabljen... hm... ker gre za  dva zelo podobna motorja z drugim znakom dam svoj glas...Yamahi. Men prevladajo 17" platišča-smešen argument, a tako se meni zdi, da za offroad mora biti 'rednje kolo 21", ter pod 200 kg-minimalni standardi. 17" se lepše pelje po cesti.

Objavljeno
pred eno uro, StaraFeltna pravi:

Kovček je res prst v uč ampak te razumem. Sva na isti "barki". Ker me pot ne zanese na kal si pa bom vzel čas in pridem pogledat v živo.

Ma, jaz mam isto škatlo. Sej je grda, sam not pa stlačiš čuda stvari. Za vsakdanjo rabo je pa tank torba preko glave zadosti. Tu pa še te ne rabiš, ker imaš predal spredaj.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 38 minutami, skalar36 pravi:

Ok. Tole mi ne gre v lajšto. Glede na to, da sta motorja istih dimenzij. Oba trivalnika s tem, da ima Yamaha več prostornine in več PS. V kakšnem smisli je več motorja?

Udoben, glede na sedež je zagotovo, ker tršega ne more imet. Sedenje je isto, tako da...

Da je bolj kvalitetno narejen, kar se zunanjosti tiče ne dvomim. Se je na MS! govorilo, da Triumphi nimajo dobre servisne\garanjciske podpore s strani proizvajalca. Uradnih serviserjev je malo. Se je tudi govorilo, da "ribnejo". Yamaha še ni. 

Nov ali rabljen... hm... ker gre za  dva zelo podobna motorja z drugim znakom dam svoj glas...Yamahi. Men prevladajo 17" platišča-smešen argument, a tako se meni zdi, da za offroad mora biti 'rednje kolo 21", ter pod 200 kg-minimalni standardi. 17" se lepše pelje po cesti.

Lepše se pelje po makedamu tega imam zelo rad . Agregat oz. menjalnik mi bolj sede , ker ima kratko prestavno razmerje .

Triumph ima čisto zadostno podporo v slo , preveri boš videl . Da je komu kaj ribnilo ne vem in se s temi gostilniškimi ne ukvarjam, mi je po tem zaribal in razpadel že vsak KTM in bmf .

Rabljen eno leto ima še vedno 1 leto garancije in da se lepše pelje po cesti MT09 .....kot Tiger .....ne ga srat no ;)

Skratka če kdo vpraša kaj mislimo med tem in tem in če sem to sprobal napišem mnenje , ki pa je čisto moje osebno in ti lahko vse čutiš in vidiš drugače , kar ni nič narobe , pać izmenjava mnenj .

Jaz sem za Tigra ...aja ...pa vzmetenje mi je boljše na Tigru.

Objavljeno
pred 55 minutami, KARMEN1 pravi:

Za model s kljunom (X) je čakalna doba skoraj pol leta, je težji, ima višji sedež in višje nastavljeno balanco.

SA je od XA lažji za samo 3kg, kar ni omembe vredno. Z DCTjem pa se zadeva že pozna, saj ima motor pripravljen za vožnjo 230kg. Moja ima XA brez DCTja in tehta 218kg. Ampak ima motor tako nizko težišče, da se te kile tudi ko stojiš na mestu sploh ne čutijo .

Objavljeno

MT09 in Tigra med sabo res ne moreš primerjat

To če kateri enga od teh motorja ima naj gre druzga za 1h peljat in bo vedel več povedat

Objavljeno
Pravkar, stuhec pravi:

MT09 in Tigra med sabo res ne moreš primerjat

To če kateri enga od teh motorja ima naj gre druzga za 1h peljat in bo vedel več povedat

Sem peljal oba si ti ?

Objavljeno

Pol že znaš da ta 2 ne gresta skupaj

Sem probaj vse te MT je,  vsakega po 0.5 h,  največ pa tigra,  

In za mene ta 2 motorja ni za primerjat :cool:

Objavljeno
11 minutes ago, Kmet2 said:

Triumph ima čisto zadostno podporo v slo , preveri boš videl . Da je komu kaj ribnilo ne vem in se s temi gostilniškimi ne ukvarjam, mi je po tem zaribal in razpadel že vsak KTM in bmf .

Da ne bojo samo gostilniške glede ribanja :P

Na triumphu explorerju let. 2015 je ribnil menjalnik na 4.900 km... zdrobilo je tri zobnike.. na servisu je pa bil 3 tedne.. dobava delov je zelo hitra.. da ne bom nabijal tule.. bolj detaljno ti lahko builder pove :cool:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, stuhec pravi:

Pol že znaš da ta 2 ne gresta skupaj

Sem probaj vse te MT je,  vsakega po 0.5 h,  največ pa tigra,  

In za mene ta 2 motorja ni za primerjat :cool:

Če ga hočejo primerjat in vprašajo jim povem ,da mi je tigr bolj všeč . Zdej pa ne nabijaj in povej kateri ti je bolj sedel ;)

pred 1 minuto, NX650 pravi:

Da ne bojo samo gostilniške glede ribanja :P

Na triumphu explorerju let. 2015 je ribnil menjalnik na 4.900 km... zdrobilo je tri zobnike.. na servisu je pa bil 3 tedne.. dobava delov je zelo hitra.. da ne bom nabijal tule.. bolj detaljno ti lahko builder pove :cool:

Mogoče sem kaj zamešal ,toda govor je o Tigri 800 ali se motim ? 

Kar se pa Explorerja tiče ti pa povem da poznam še mnogo hujše zaplete ki so trajali mesece preden so se dogovorili ampak take primere najdeš od BMW do Kawasaki , tako da ni glih za posploševat ......

• Všeč mi je 3
Objavljeno
3 minutes ago, Kmet2 said:

Mogoče sem kaj zamešal ,toda govor je o Tigri 800 ali se motim ? 

Kar se pa Explorerja tiče ti pa povem da poznam še mnogo hujše zaplete ki so trajali mesece preden so se dogovorili ampak take primere najdeš od BMW do Kawasaki , tako da ni glih za posploševat ......

REs je o 800 je blo govora... Se strinjam s tabo glede zapletov in posploševanja

• Všeč mi je 3
Objavljeno
21 minutes ago, Kmet2 said:

37 minutes ago, Kmet2 said:

Rabljen eno leto ima še vedno 1 leto garancije in da se lepše pelje po cesti MT09 .....kot Tiger .....ne ga srat no ;)

Skratka če kdo vpraša kaj mislimo med tem in tem in če sem to sprobal napišem mnenje , ki pa je čisto moje osebno in ti lahko vse čutiš in vidiš drugače , kar ni nič narobe , pać izmenjava mnenj .

Jaz sem za Tigra ...aja ...pa vzmetenje mi je boljše na Tigru.

Ej, tle si pa mal sam sebe...

To se pravi, da je Triumph bolj kvaliteten motor od Yamahe. Ok tle se strinjam, ker tudi cena govori v tej smeri. Da se pa lepše pelje po cesti... bo res treba probat.

Smo pa ugotovili, da je Triumph kvalitetnejši od Yamahe, sam da je Yamaha več motorja, ker je močnejš?

Objavljeno
pred 3 urami, Kmet2 pravi:

Debata o Triumphu sodi v temo o spregledanih motociklih. 

Objavljeno
4 minutes ago, skalar36 said:

Smo pa ugotovili, da je Triumph kvalitetnejši od Yamahe, sam da je Yamaha več motorja, ker je močnejš?

V kakem smislu je kvalitetnejši? 

Objavljeno

Plastike, udobje, vzmetenje?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!