Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

PICOW

Priporočene objave

S 190cm vozil hornetko 600 brez nobenih omembe vrednih težav. Ni to fotelj ampak če hočeš fotelj ostani lepo doma. Če nimaš obilo kg preveč ti bo sprejemljivo udobna. Sicer pa se zapelji na kako test probo pa boš videl kaj ti sede. TDM 900 ti zna bit kar solidna versys tudi. Stil vožnje? V dvoje zna bit mali versys kar očitno podhranjen, tu bi bila tdm-ka boljšpa izbira in blizu budgeta.

Sicer pa raje kot bolj mlado vzemi tabolje ohranjeno. 100x raje nekaj let starejšo pa tip top stanje kot nekaj mladega usutega in skupaj zmetanega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, StaraFeltna pravi:

S 190cm vozil hornetko 600 brez nobenih omembe vrednih težav. Ni to fotelj ampak če hočeš fotelj ostani lepo doma. Če nimaš obilo kg preveč ti bo sprejemljivo udobna. Sicer pa se zapelji na kako test probo pa boš videl kaj ti sede. TDM 900 ti zna bit kar solidna versys tudi. Stil vožnje? V dvoje zna bit mali versys kar očitno podhranjen, tu bi bila tdm-ka boljšpa izbira in blizu budgeta.

Sicer pa raje kot bolj mlado vzemi tabolje ohranjeno. 100x raje nekaj let starejšo pa tip top stanje kot nekaj mladega usutega in skupaj zmetanega.

Res upam da Snecer ne bere te teme :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 minutes ago, Kmet2 said:

Res upam da Snecer ne bere te teme :P

Kar naj. Embrace the inevitable so rekli onkraj luže. Oz. nekdo mu mora povedat en dan.

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, KARMEN1 pravi:

Poznam več fantov, ki vozi cbf in fazerce, kot punc.........

Valjda poznaš več fantov kt punc :blush:

Drgač bi blo pa že mal čudn :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 6. 8. 2016 at 21:29, cheeby pravi:

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11184643&display=Honda Vfr 1200

Vendar pa sem o točno tem slišal dve različni zgodbI, mogoče ve se kdo kaj več o njem?

Hvala

Veš kaj pravijo ... baba čula, baba rekla. Greš na ogled in sam preveriš zadevo, pa možnosti vzami tistega zraven, ki je znal več povedat o tem motorju, kot ve lastnik sam.

Ob 10. 8. 2016 at 9:54, Zivnorc pravi:

...jp res je....

....ti si pa od tvoje teste prebral....pa jo pol vzel...  :lol1:

Hahahaha ..... za crknit. Ta je dobra.

P.S.
Pa servisne knjige ni mela!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, ijuvan pravi:

Bral sem tudi, da je er6 relativno mali motor. Sam imam 185 cm, ma kdo izkušnje? Da ne bom kot Iannone na ducatiju :P

Visok sem 181, pa nisem mel na ER6f nobene prostorske stiske. Kako je pa zgledalo me pa ne briga. Se vozim, ne gledam v špeglu.

pred 11 urami, Igi Pop pravi:

Itak. Tudi jaz sem zadovoljen z mojim CBF ampak na MS vedno piše, da so to motorji za punce, za začetnike itd. Pa še to samo za kakšen mesec, pol pa jurja ccm, 150 KS, Mitaske gor in po gasu.:quad:

Če ni vsaj jürja, je itak brezveze.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 58 minutami, KARMEN1 pravi:

Končno.......

Lahko zapremo temo, ker so vsi srečni s svojimi novimi motorji :scut:

dokler ne nabaviš KAWE, ga nisi najdla .. štekaš :ras: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, KARMEN1 pravi:

Ne maram Kawe, ker je grde barve :hmm:

moja je lih tok bela kt tvoja Hodna :ras: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, KARMEN1 pravi:

Ja, ma moja Honda je LEPA, LEPA, LEPA :love1:.

pust me pr mir ... ćebula pa lubćka :ras: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, HD-Dyna pravi:

A lohka podnapise prosim ....

prevedem:

KAWA PAWA :jezik: 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iščem motor.... :D

kaj?.....     .emmm.... črnga....

kako?...  čimbl na potih... da žena ne sliš....  :psst:

za koliko? ... za rundo...   :D

a mi ga kdo najde ... :D 

...k pojma nimam kje sm ga pustu.....:drunk:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Zivnorc pravi:

iščem motor.... :D

kaj?.....     .emmm.... črnga....

kako?...  čimbl na potih... da žena ne sliš....  :psst:

za koliko? ... za rundo...   :D

a mi ga kdo najde ... :D 

...k pojma nimam kje sm ga pustu.....:drunk:

Alkohol je res kurba.....

Če boš najdu tazga, še men povej, da ga kupim :blush:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo report :) Zaenkrat vsem hvala za komentarje.

Versys je le preveč za moj buđet..drugič ^^

jskrablin, nisem mislil glede videza, ampak občutka. Verjetno je majčkenemu Pedrosi bolj udobno kot enmu holcerju, ki vaga 120 kil spucan :D

Danes sem šel gledat er6n (2007) in cbf 600 (2004). Er6n mi je bil relativno dost udoben. Res je poza precej drugačna kot na cbf, ampak ni pa neudobna. Kako je po 100km, pa žal ne morem vedet po parih kilometrih. S hondo sem v bistvu naredil samo kakšna 2km...

Torej občutki? Z er6 mi je bilo seveda precej lažje rokovat, sediš bolj pokonci, teče pa cbf bolj mirno oz. gladko. Kar pa že tako ali tako veste :D

Na motorju bom večinoma sam, tako da zaenkrat nekaj ekstra moči ne potrebujem. In glede na to, da sem s 125ko delal samo kakšnega jurija na leto, niti ni zdravo :)

Tako da sem zaenkrat bolj zagret za er6 kot cbf. In glede na to, da imam v eno smer nekaj makedama, se mi zdi da bi lažje ulovil manjši motor..... ma kaj pa vem, puščam še odprte opcije. toliko zaenkrat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, ijuvan pravi:

Evo report :) Zaenkrat vsem hvala za komentarje.

Versys je le preveč za moj buđet..drugič ^^

jskrablin, nisem mislil glede videza, ampak občutka. Verjetno je majčkenemu Pedrosi bolj udobno kot enmu holcerju, ki vaga 120 kil spucan :D

Danes sem šel gledat er6n (2007) in cbf 600 (2004). Er6n mi je bil relativno dost udoben. Res je poza precej drugačna kot na cbf, ampak ni pa neudobna. Kako je po 100km, pa žal ne morem vedet po parih kilometrih. S hondo sem v bistvu naredil samo kakšna 2km...

Torej občutki? Z er6 mi je bilo seveda precej lažje rokovat, sediš bolj pokonci, teče pa cbf bolj mirno oz. gladko. Kar pa že tako ali tako veste :D

Na motorju bom večinoma sam, tako da zaenkrat nekaj ekstra moči ne potrebujem. In glede na to, da sem s 125ko delal samo kakšnega jurija na leto, niti ni zdravo :)

Tako da sem zaenkrat bolj zagret za er6 kot cbf. In glede na to, da imam v eno smer nekaj makedama, se mi zdi da bi lažje ulovil manjši motor..... ma kaj pa vem, puščam še odprte opcije. toliko zaenkrat :)

Kaj pa HD?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!