Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

PICOW

Priporočene objave

pred 7 urami, Arzen pravi:

Drugače pa KTMe tu pri nas v LJ zelo hvalijo.

Pri nas pri Jamniku na Škofljici jih tut zlo hvalijo :P

Pravijo, da ni šans da bi propadl :blush:

Bogatija:rolleyes:

Popravljeno . Popravil HD-Dyna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, stuhec pravi:

pa kaj še vedno ne veš kaj pomeni KTM   ?       :headbang:

Stuheca kliče zemlja .........Stuhec vrni se  .......:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, skalar36 pravi:

Ej če bi imel dost evrotov, bi ga vzel brez razmišljanja. Sploh od tebe, k vem, da si ga zrihtal u piko. Kupčija je deal of lifetime-za kupca. Če ga do pomlad ne prodaš bo pa moj...

Vem za eno ful lepo FZ1.

Pokliči me.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Kmet2 pravi:

Stuheca kliče zemlja .........Stuhec vrni se  .......:lol1:

Zemlja ???? :eek:

:lol1:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

33 minutes ago, HD-Dyna said:

Zemlja ???? :eek:

:lol1:

A s tud ti pomislu de....je te zemle dva metra?

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

13 minutes ago, jskrablin said:

Jap, to sem bil jaz :OK:

Aha. In ob 16:12 si se pelal  skoz postojno prot ridam. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko se glih menite o KTM mi je tudi všečen 990 Adventure. Po testih sledeč so najbolj žejni motorji.

Kmet2, kako so tvoje izkušnje? Poleg tega me zanima, če je udoben tudi za dva? Hvala!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, LadoK pravi:

..... če je hudoben za dva? Hvala!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, LadoK pravi:

Ko se glih menite o KTM mi je tudi všečen 990 Adventure. Po testih sledeč so najbolj žejni motorji.

Kmet2, kako so tvoje izkušnje? Poleg tega me zanima, če je udoben tudi za dva? Hvala!

Eden boljših motorjev RESNO govorim ,seveda če odmisliš da je žejen in ima potrošnjo olja . Vzmetenje je že serijsko res fantastično ,sem Romunijo prevozil obložen ko pravi Romun jaz 110kg žena 68  in prtljage je bilo ohoho. Žal mi je da sem ga prodal , kot pravim če odmisliš da je žejen in pije olje (na 1kkm 1dcl)  lahko samo rečem Go Go ......:OK: če te zanima še kaj bolj specifično samo vprašaj . 

Eden redkih motorjev , kjer serijsko vzmetenje zadošča ali pa presega težo dveh in prtljage . Če ti kaj pomaga je moja žena povedala da ji je veliko udobnejši 990 kot GSA ki sva ga imela !

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Arzen pravi:

Ma kmet, na take samo lovce spustit :D  Drugače pa KTMe tu pri nas v LJ zelo hvalijo. Problem je le, da jih tudi zelo kradejo.:ninja:

to o kraji nism prepričan, sm v Paklenici nardil en test, pa sm zalimal 200kun na moj ktm, sam da ga ukradejo. 

No, k smo zjutraj prišli pred bajto, ni blo več 200kun, moped je pa bil. Zgor je bil en listek z napisom:

ne hvala, KTMji se kvarjo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 18. 8. 2016 at 19:58, Kmet2 pravi:

Prou nobenemu ga ne prodajam  če pa me kdo povprašuje,ker se pač ne zna brigat za sebe in svoje motorje  mu pač povem da je cena 15 kek z opremo in 12 brez , tepci bi mi dali 12kek z opremo v vrednosti skoraj 8kek . Manj kot tretjino za komplet opremo jim je težko dat , govorim o skoraj popolnoma novem motorju in zelo malo km !! 

Uradno ga ne prodajam ,ker sem hitre jeze ko pride do bull shita  in takoj steram v 3pm .....bo pa pr men v garaži do smrti ,za sendwič mam,za kakšen izletek tud , ni mi mus prodat nič ....a štekaš .......vrjetno ne ,sam boli me ...sej veš ,lep dan .

Motor se ne prodaja sploh ,če pa pride kdo mim in povpraša mu ga pa prodam .Ostalo sem napisal že prej :-D imam vse dokumente od opreme itd ......tako da je vse pregledno koliko in kaj .....

Še enkrat, kdor ima 15k, gre kupit ganz novega frišnega, aktualno leto. Individualno navešena oprema v vrednosti 8k (to me pa res zanima, katera dodatna oprema lahko stane 8k?).

Tvoj je verjetno že brez garancije, star par let, zaležan v vlažni garaži, nič kaj dobre informacije za kupce :) skratka daleč od tega, da bi bil nov, sploh če firma postavi na trg osvežen model.

Ob 17. 8. 2016 at 16:52, vandrovec pravi:

Čar motorizma je zame v nepredvidljivosti, pustolovščini, tveganju...ko ne veš, kaj se vse lahko zgodi in vse to mi je še bolj zanimivo na starem motorju.

Če bi hotel nepokvarljiv motor, varen...da bi zastavljen cilj moral doseči, potem bi na pot šel verjetno z bolj zanesljivim avtomobilom. V spominu ne ostane vsaka vožnja brez problemov, tisto nepredvidljivo je velikokrat nekaj posebnega, kar si zapomniš. Pa čeprav se pokvari ravno tam, kjer je "najslabše... čakanje na vročem soncu v najhujši vročini brez sence na vlečno službo, brez telefona (je bil še na kartice pa pozabil napolnit)...kjer moraš priznati svojo nemoč in čakat na nekoga, da ti pomaga...

K sreči nisem pravi motorist.

Bo pa to verjetno post leta na MS.

Ob 15. 8. 2016 at 22:08, StaraFeltna pravi:

S 190cm vozil hornetko 600 brez nobenih omembe vrednih težav. Ni to fotelj ampak če hočeš fotelj ostani lepo doma. Če nimaš obilo kg preveč ti bo sprejemljivo udobna. Sicer pa se zapelji na kako test probo pa boš videl kaj ti sede. TDM 900 ti zna bit kar solidna versys tudi. Stil vožnje? V dvoje zna bit mali versys kar očitno podhranjen, tu bi bila tdm-ka boljšpa izbira in blizu budgeta.

Sicer pa raje kot bolj mlado vzemi tabolje ohranjeno. 100x raje nekaj let starejšo pa tip top stanje kot nekaj mladega usutega in skupaj zmetanega.

Je podhranjen ja, če sta šofer in sopotnik prekomerno nahranjena. V tem primeru se strinjam, da je tdmka boljša izbira.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Snecer 

Še enkrat, kdor ima 15k, gre kupit ganz novega frišnega, aktualno leto. Individualno navešena oprema v vrednosti 8k (to me pa res zanima, katera dodatna oprema lahko stane 8k?).

Tvoj je verjetno že brez garancije, star par let, zaležan v vlažni garaži, nič kaj dobre informacije za kupce :) skratka daleč od tega, da bi bil nov, sploh če firma postavi na trg osvežen model.

Vidim da te zelo peče :lol1:......bo pač v vlažni garaži ,ma kaj v garaži v vodi je parkiran in blatu ,ni to Versys  .....

Kar se tiče opreme je vse dokazljivo in preverljivo ,pridi ti z veseljem pokažem da ti zaprem gobec !

Se pa strinjam s teboj ,tudi jaz kupim rajši novo  in ker mi ni nuja prodajat bo pri meni do smrti :P

Za vse ostale tvoje analne težave pa ......

1012724_916801215062285_5845687727350874670_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe verjetno bolj peče, ko bo počasi padlo na vrednost starega železja :) 

KTM bo ponudil kakšno novo elektronsko igračo in saj veš, kako je to, folk hoče, čeprav ne rabi.

Tempomat ima tvoj, ki se ne prodaja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Snecer pravi:

Tebe verjetno bolj peče, ko bo počasi padlo na vrednost starega železja :) 

KTM bo ponudil kakšno novo elektronsko igračo in saj veš, kako je to, folk hoče, čeprav ne rabi.

Tempomat ima tvoj, ki se ne prodaja?

Kaj sem ti jaz .............vprašaj Google kot za vse ostalo , če ga ne bi imel bi bil taprav tepec ,ker o motorizmu bolj malo veš ......aja  čak da še jaz smajlija pritisnem ...evo:winkiss:

Kar se pa tiče pečenja ............se evidentno vidi kdo skače v moj post ,kako bi lahko potlej mene peklo , mene boli qurac za tebe in motor ,če ga prodam ali ne , sam se nakako ne moreš s tem sprijaznit ,sej te bo napad minil pa bo bolje .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Snecer pravi:

V bistvu nisem razumel odgovora.

Nič hudega ,ti nisi neumen ,samo nimaš sreče pri razmišljanju :lol1:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, smasher pravi:

Tle mečete dnar skoz okno, za 8k je nov motor, za 15 je nov avto. Jst bi za 8 kupu avto+motor+opremo in par dni v toplicah. 

13238885_1425922710767010_5115338872948338159_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne, vidva se kr u miru drsajta kdo je plaču več za motor, mi je čisto vseeno. Ča pa ma kir še dnarja viška nej kr pove. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, smasher said:

Tle mečete dnar skoz okno, za 8k je nov motor, za 15 je nov avto. Jst bi za 8 kupu avto+motor+opremo in par dni v toplicah. 

A bi prou takoj karambol naredu? Al kako bi prsu u toplice? In ker motor je 8 kek nov? 

Kupis kar lahko zasluzis, simpl. Ce si vajen malih budgetov s tistim nardis kar lahko. Ce si sposobn zorganizkrat vec financ, pac upgradas. Danes sm zdrsal 400 km in se mel cist fajn na mojem klusetu. Ziher bi se mel na enem novem projektilu se mal bols. Zakaj ne dat 15-20 kek za motor, ce lahko? A bit skrt na sebi komu koristi? Ce ne gre ne gre, to je drugo. Ampak enim gre....nekka nekka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, Cartman said:

In ker motor je 8 kek nov? 

Ima jih puno :D versač, katerakoli honda nc, katerakoli 07 mt yamaha, ni da ni 

Popravljeno . Popravil sebar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 hours ago, sebar said:

Ima jih puno :D versač, katerakoli honda nc, katerakoli 07 mt yamaha, ni da ni 

Jah....de gor nalozn mojih peresnih 120 klecne. Plus kufri plus  moja....ne bo slo. Vela za vse k si jih nastel. Sva se vozila na transalpu....kot pocasn posnetk....pa zadn fedr je nadure delal de se mi je zasmilil. Eni dejansko rabimo 1000ccm. Zarad prostora in moci. 80kW je meni nujno. 

Popravljeno . Popravil Cartman
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, Cartman said:

Zakaj ne dat 15-20 kek za motor, ce lahko? 

Ampak če tudi sosed ne more, potem imaš take probleme, kot jih lahko razbereš v zgornjih postih...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!