TakeALookAround Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 KTM Is Ready to Race, tko da ni nic slabega, ce ga kmet vozi Versys pa res ni dolgo zdrzal.... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 ne kupit KTMa od kmeta, ker je pogruntal kaj pomeni kratica ktm hihihiihiiho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 KTM pomeni Kmetov tabolš moped !!! Sva se vidla enkrat, pa lahko povem, da že na prvi pogled dobro skrbi za konjička... Vozi pa... škoda, da jih ni več takih... Na ravnini tiši lohk vsak bebo... stuhec, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 1 uro, C eagle pravi: KTM pomeni Kmetov tabolš moped !!! Sva se vidla enkrat, pa lahko povem, da že na prvi pogled dobro skrbi za konjička... Vozi pa... škoda, da jih ni več takih... Na ravnini tiši lohk vsak bebo... včasih je mal razposajen, sam to Pik očita men in Kmetu Bmflar, Kmet2 in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 8 hours ago, DinDiin said: Ko klikas po KTM parts katalogu, se hitr cifra dviga Ce un X gor desno kliknes dokaj pocen skoz prides..... Ko se ze govori o KTM...ucer sm spet vidu enga k mi kocine dvigne...z Arrow dimniki, pa jez menjavo avspuha smatram za totalno nepotrebnost, ampak tista pizdarija od SM-Tja....faaaak. Ma..... Pohujsljivo! Spomnim se de je laba zadnjega prodajal za manj kot 10 000, zdej so pa pet let stari po 9. In nikakor mi ni jasno, ampak takiih motorjev ni vec. Jurja ccm, dobrih 100 konj, soliden grust 17 col kolesa in mpc 12000 €. S1000xr pa versys 1000 sta nekako podobna, ampak nista cist to....pa bmf seveda ni 12 jskrablin, TakeALookAround, ukica in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 13 minutes ago, Cartman said: In nikakor mi ni jasno, ampak takiih motorjev ni vec. Jurja ccm, dobrih 100 konj, soliden grust 17 col kolesa in mpc 12000 €. Novi tiger sport (2016) je v Italiji dobrih 12. Pri nas žal ne. Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Tiger 1050 je prov fejst za pogledat, dokler ne prides do cene ja....potlej pa X pade, pa naj jih majo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 (popravljeno) Ma tale 2016 letnik bi bil za dobrih 12 jurjev še kar sprejemljiv. Letos sem vozil s1000xr in je seveda super motor. Ampak nekako če primerjam,... mislim, da ni treba dat 19 jurjev zato, da se imaš tako fajn. Popravljeno Avgust 21, 2016. Popravil dlicen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 fajn je met nov motor ... a čm nasledn let kupt novo ninđo mau me matra ... če kdo pokaže 10.000 € ... bi se mogoče dal kj zment, ampak ne pred novembrom Kmet2, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 10 minutami, dlicen pravi: Ma tale 2016 letnik bi bil za dobrih 12 jurjev še kar sprejemljiv. Leto sem vozil s1000xr in je seveda super motor. Ampak nekako če primerjam,... mislim, da ni treba dat 19 jurjev zato, da se imaš tako fajn. Sem kar veliko kritik slišal na S1000XR .....tresljaji, sedež itd .....BMW mal pretirava isto kot Ducati samo da je BMW 2x cenejši za vzdrževanje in vsaj 1x boljše se pelje . DAMI34, maus in stuhec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 1 minute ago, Kmet2 said: Sem kar veliko kritik slišal na S1000XR .....tresljaji, sedež itd ..... No, ampak to so že pikolovske opazke, odvisno od kod prihajaš. Motor se po moji oceni pelje zelo smooth. Celo preveč linearno. Imam raje manj cilindrov. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 @Kmet2 ma prav - v dolocenih obratih res trese oz. malce neugodno vibrira. Ene moti bolj, ene manj...da se z drugimi utezmi na krmilu omilit oz. odpravit zadevo. Glede sedeza pa zaenkrat po 3500 prevozenih km ( tudi 500 km v enem susu) ne najdem slabe besede pa mam nizan sedez, ki bi naj bil se bolj neudoben kot navadni. Ene moti, da je spredaj kar sirok in zato tezje pridejo do tal z nogami. S1000XR je dober motor, ni pa najboljsi... Na vsakem motorju najdem zadevo, ki bi jo lahko izboljsali...popolnega motorja se niso naredili. Po drugi strani bi pa to blo dolgocasno pa,tudi industrija dodatne opreme mora od necesa zivet... cikadina, maus, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 10 urami, maus pravi: mau me matra ... če kdo pokaže 10.000 € ... bi se mogoče dal kj zment, ampak ne pred novembrom Kdaj pridem iskat ? maus, NumLock in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 48 minutami, HD-Dyna pravi: Kdaj pridem iskat ? prvega novembra Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 12 hours ago, vuk76 said: @Kmet2 ma prav - v dolocenih obratih res trese oz. malce neugodno vibrira. Ene moti bolj, ene manj...da se z drugimi utezmi na krmilu omilit oz. odpravit zadevo. Ko testirajo motor, je normalno, da nekaj pač morajo grajat. Ampak pri teh strojih, ki so pravzaprav špica civilnega motorizma, je napak relativno malo oz. so vedno bolj filigranske. Če ti vibrira xr, kaj bi potem rekel na enocilindrašu? To hočem rečt. Meni osebno se je celo zdelo da s1000xr pri višjih hitrostih (v bistvu precej visokih) spredaj celo malo wobbla™, ampak se mi to niti ni zdelo vredno pisanja. V resnici je to hudičevo dober motor in s tako zmogljivostjo tudi neverjetno vodljiv, zelo kmalu lahko greš zelo hitro in nizko. Bi ga kupil? Ne. vuk76 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 Wobblanja se nisem obcutil, je pa res da vec kot nekaj malega cez 200 km/h nisem potegnil. Za furat je pa super...bolj ovinkasto in bolj je treba metat motor sem in tja, boljse se pelje. Edino navadit se se moram na malce bolj pokoncno drzo ter drugacen feedback sprednjega dela motora, vse ostalo je pa ok. dlicen, Cartman in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 Osebno ga nisem peljal , mi je pa všeč motor ker je visok , o graji sem prebral in na prebrano ne dam popolnoma nič , razen če človeka ki je pisal poznam . Še vedno zaupam samo sebi in svojim občutkom , ker konec koncev bom izbran motor vozil jaz in ne tisti testni voznik ki je z njim naredil 100km in je brihten kot da ga je skonstruiral . Zame se test šteje od 1kkm naprej ,takrat lahko kaj napišem o motorju ,vse ostalo je blablabla ...... skalar36, Cartman, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 22, 2016 Deli Objavljeno Avgust 22, 2016 pred 40 minutami, Kmet2 pravi: Osebno ga nisem peljal , mi je pa všeč motor ker je visok , o graji sem prebral in na prebrano ne dam popolnoma nič , razen če človeka ki je pisal poznam . Še vedno zaupam samo sebi in svojim občutkom , ker konec koncev bom izbran motor vozil jaz in ne tisti testni voznik ki je z njim naredil 100km in je brihten kot da ga je skonstruiral . Zame se test šteje od 1kkm naprej ,takrat lahko kaj napišem o motorju ,vse ostalo je blablabla ...... Res je, jaz tudi tako razmišljam. Ne pustim se prepričevat, ker konec koncev bom sam vozil zadevo in če zajebem pri nakupu bom sam kriv. Je pa res, da si z prebranimi testi človek naredi neko okvirno sliko, ni pa pozitivno pisanje recimo v Mottorad reviji ali ne vem še kje, povod za nakup nekega motorja. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 16 hours ago, vuk76 said: Wobblanja se nisem obcutil, je pa res da vec kot nekaj malega cez 200 km/h nisem potegnil. Za furat je pa super...bolj ovinkasto in bolj je treba metat motor sem in tja, boljse se pelje. Edino navadit se se moram na malce bolj pokoncno drzo ter drugacen feedback sprednjega dela motora, vse ostalo je pa ok. Kaj si pa prej vozil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 Js tut iščem drugi motor, GTja mi je škoda uničevat pozimi. Rabm moped, da je dober pa poceni (do max 5k€) da fajn potegne, all terein, poceni vzdrževanje, najraj kawo al hondo, skratka, da bom vesel. Kaj mi predlagate? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 5 minutes ago, DAMI34 said: Js tut iščem drugi motor, GTja mi je škoda uničevat pozimi. Rabm moped, da je dober pa poceni (do max 5k€) da fajn potegne, all terein, poceni vzdrževanje, najraj kawo al hondo, skratka, da bom vesel. Kaj mi predlagate? Bmw r1150g/s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Kaj mi predlagate? TransAlp , Tenere XT 660 DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 4 minutami, Cartman pravi: Bmw r1150g/s bljak pred 1 minuto, DL650 pravi: TransAlp , Tenere XT 660 mam eno transalpko v paci, ko nova 8kkm, sam hudič je noče prodat, pa se skor nč ne vozi Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 (popravljeno) pred 22 minutami, DAMI34 pravi: Js tut iščem drugi motor, GTja mi je škoda uničevat pozimi. Rabm moped, da je dober pa poceni (do max 5k€) da fajn potegne, all terein, poceni vzdrževanje, najraj kawo al hondo, skratka, da bom vesel. Kaj mi predlagate? ninđo dam ti jo za 2 x po 5k€ Popravljeno Avgust 23, 2016. Popravil maus DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Deli Objavljeno Avgust 23, 2016 Pravkar, maus pravi: ninđo dam ti jo za 2 x po 5k€ 1 obrok tako, drugi kadar hočem? Vzamem takoj. Sam, pol rabm še en moped za zimo pa makedam maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se