Blisk1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 (popravljeno) Ja lej, če bi bilo denarja neomejeno bi se že vozil, tako pa je tudi moja denarnica limit. Zakaj je pomembno 3 ali 4 leta, ma če lahko izbiram za isto ceno bom menda ja kupil leto mlajšega, a ti bi leto starejšega kupil, če je vse ostalo približno enako, lastništvo in kilometri? Ali se lahko voziš z 2A ali z 2B je meni čisto vseeno Ja če ne bo spustil cene tudi prodal ne bo, to je dejstvo, zelo malo kater je toliko neumen, da bo preplačal motor, če lahko namesto 4 leta star motor dobiš novega, če dodaš jurja pa še malo.... pred 2 minutami, Snecer pravi: No, no, jaz sem motor kupil v 5 minutah, brez komplikacij, ne da bi sedel nanj, naredil kakšen kilometer, jokal in spraševal po forumih ter se sekiral zaradi mnenje motogp expertov. Preprosto, doma sem samo pogledal, kateri naked motorji so na voljo (samo slike), pogledal katere trgovine so v bližini, šel naslednji dan v prvo trgovino, hotel z750, so rekli vzemi raje er6n, je nov model v isti barvi in že sem bil na blagajni. Me zanima, če je še kdo tako kupil motor. Versača sem pa kupil zamenjal, ko sem videl reklamo za mk2 model, s telefonskim klicem se zmenil za staro za novo in na naročen dan opravil deal. Nakup skoraj takšen, kot če grem v Hofer po kruh. Vedno zadetek v polno v vseh pogledih. ja lej ni vsak rockerfeller kot ti, da potegneš 10 jurjev iz denarnice in plačaš. Če bi bil jaz poln denarja bi naredil isto kot ti. Jokam po forumih, lol pač debatiramo ali ni forum temu namenjen? Pol pa najbolje da sploh ne napišem nič več. Popravljeno September 1, 2017. Popravil Blisk1 bosa in fazerčk 1 1
Snečer Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 Ob 27. 8. 2017 ob 20:15, Blisk1 pravi: Jaz sem našel zase Yamaha MT 700 osebno bi raje vzel tracer 700 in 900 in bi imel "mir" za "vedno" pred 4 urami, Blisk1 pravi: ...ja lej ni vsak rockerfeller kot ti, da potegneš 10 jurjev iz denarnice in plačaš. Če bi bil jaz poln denarja bi naredil isto kot ti. No, no, er6n je prišel nov, reci in piši, 5600 EUR..., za versača pa sem doplačal 3200 EUR staro za novo...
Blisk1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred 2 minutami, Snecer pravi: osebno bi raje vzel tracer 700 in 900 in bi imel "mir" za "vedno" niti eden se ne prodaja, razen novih.
Fazer03 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 To pa ne bo držalo ... rabljenih Tracerjev 900 je kar nekaj na 1.netu.
Blisk1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred 1 minuto, Fazer03 pravi: To pa ne bo držalo ... rabljenih Tracerjev 900 je kar nekaj na 1.netu. Iskal sem 700
ukica Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 10 minutes ago, Blisk1 said: Ja lej, če bi bilo denarja neomejeno bi se že vozil, tako pa je tudi moja denarnica limit. Zakaj je pomembno 3 ali 4 leta, ma če lahko izbiram za isto ceno bom menda ja kupil leto mlajšega, a ti bi leto starejšega kupil, če je vse ostalo približno enako, lastništvo in kilometri? Ali se lahko voziš z 2A ali z 2B je meni čisto vseeno Ja če ne bo spustil cene tudi prodal ne bo, to je dejstvo, zelo malo kater je toliko neumen, da bo preplačal motor, če lahko namesto 4 leta star motor dobiš novega, če dodaš jurja pa še malo.... ja lej ni vsak rockerfeller kot ti, da potegneš 10 jurjev iz denarnice in plačaš. Če bi bil jaz poln denarja bi naredil isto kot ti. Jokam po forumih, lol pač debatiramo ali ni forum temu namenjen? Pol pa najbolje da sploh ne napišem nič več. Ob tej izjavi se umikam iz teme, ker mislim da si se prisel sam mal pohvalit kaj bos kupil, kot pa po nasvet - se delas vseveda. p.s ali si ekonomist po izobrazbi? Tam je ponavadi svet idealen fazerčk, Fazer03, sesir in 2 others 5
Blisk1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 (popravljeno) Daleč od tega, si popolnoma zgrešil. 100% Vsekakor pa sem dobil še kar nekaj idej kaj bi še lahko kupil, torej ne bo nujno MT-07. Umaknil pa se bom jaz ker se vse skupaj preveč zapleta v kr neki! Sindrom forumov, kjer se ljudje poznajo in pride en nov nepoznan in bam. Popravljeno September 1, 2017. Popravil Blisk1
branko1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 Jehej............. se vlece tema u PM. Kupi ze enkrat ta motor in daj mir. Fazer03, TakeALookAround in fazerčk 3
DAMI34 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred eno uro, Blisk1 pravi: Ja lej, če bi bilo denarja neomejeno bi se že vozil, tako pa je tudi moja denarnica limit. Zakaj je pomembno 3 ali 4 leta, ma če lahko izbiram za isto ceno bom menda ja kupil leto mlajšega, a ti bi leto starejšega kupil, če je vse ostalo približno enako, lastništvo in kilometri? Ali se lahko voziš z 2A ali z 2B je meni čisto vseeno Ja če ne bo spustil cene tudi prodal ne bo, to je dejstvo, zelo malo kater je toliko neumen, da bo preplačal motor, če lahko namesto 4 leta star motor dobiš novega, če dodaš jurja pa še malo.... ja lej ni vsak rockerfeller kot ti, da potegneš 10 jurjev iz denarnice in plačaš. Če bi bil jaz poln denarja bi naredil isto kot ti. Jokam po forumih, lol pač debatiramo ali ni forum temu namenjen? Pol pa najbolje da sploh ne napišem nič več. pa si ti zračunal koliko še bodo stroški: zavarovanje redni servisi 1-2 kompleta gum letno (ali več) gorivo spanje kavice in hrana moto obleka Ko boš vse to zračunal, se boš prijel za glavo in ugotovil, da letno zapraviš več kot je prišel nakup mopeda. Verjemi, nakup motorja je še najmanjši strošek TakeALookAround, sesir, fazerčk in 3 others 2 3 1
Popularna objava ciciban Objavljeno September 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 1, 2017 Ne tega pisat, ker lahko to naše predrage to berejo. Moja še vedno misli, da so gume kot za fičota, registracija kot za moped, kombinezon stane kot trenirka in da hudič pije 1,5 litra na sto. Mavti, GoBobi, Kor13 in 9 others 2 10
TakeALookAround Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 Ko sem jaz kupoval res nisem gledal po letnikih, ker je isti klinac,. Pomembna mi je bila ohtanjenost in oprema. Za letnik mi binglja. Da folk tkole komplicira pri nakupu je smeh, zal ti je vsakega centa, vsaj zdi se tako.... Kaj bo sele pr gumah, pa verigah,no.... Verjetno ga bos bolj gledal. GoBobi, ciciban, Fazer03 in 1 other 4
Popularna objava Cartman Objavljeno September 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 1, 2017 Ob 1. 9. 2017 ob 12:53, Blisk1 pravi: To je jasno, da če je na motorju še nekaj opreme ali je posodobljen, da je cena višja. Prav tako vem, da se da tudi za novega zdilat za ceno, tudi pri avtu se da, pač odvisno od avtohiše, od 10ih se vedno najde nekdo, kjer se da dogovoriti. Ma kaj nebulozis. Sej je simpl. Mas dnar? Kupi. Nimas dost? Kupi kej cenejsga. Ne pa zdej celga foruma prepricevat, da so vsi prodajalci butci, ker bi radi cimvec za svoj bajk. Folk stvar tolk ceni. In de se najde se en s cekini, je posel sklenjen. Stvar je vredna kolkor trg prenese. Kaj si ti mislis, res ni pomembno. Pizda, v luci preteklih dogodkov, sem ravnokar ugotovil, da bom kmalu stranka te teme. Pa se, skor devet let nazaj sm kupoval zdaj pokojno vtr. Pogledat sm su 4 motorje. Kupil sem najstarejsega, z najvec kilometri, in placal najdrazje. Ker je bila edina vredna denarja. DAMI34, ciciban, 3nity in 9 others 11 1
DAMI34 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred 1 uro, Cartman pravi: Ma kaj nebulozis. Sej je simpl. Mas dnar? Kupi. Nimas dost? Kupi kej cenejsga. Ne pa zdej celga foruma prepricevat, da so vsi prodajalci butci, ker bi radi cimvec za svoj bajk. Folk stvar tolk ceni. In de se najde se en s cekini, je posel sklenjen. Stvar je vredna kolkor trg prenese. Kaj si ti mislis, res ni pomembno. Pizda, v luci preteklih dogodkov, sem ravnokar ugotovil, da bom kmalu stranka te teme. Pa se, skor devet let nazaj sm kupoval zdaj pokojno vtr. Pogledat sm su 4 motorje. Kupil sem najstarejsega, z najvec kilometri, in placal najdrazje. Ker je bila edina vredna denarja. sm ti že povedu, odvetnik, pa bo za novga versota 1000 al pa gs1200, sej je isti qurtz, sam da je sesir 1
TakeALookAround Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 Kaj se je pa zgodil z VTR?
DAMI34 Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 16 urami, DinDiin pravi: Kaj se je pa zgodil z VTR? prafaktorji...so se zgodil
thumper Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 Ob 1. 9. 2017 ob 10:55, Blisk1 pravi: Že zrase cena nekaterim samo če vprašaš prodajalca motorjev se upošteva cena nakupa in ne cena, zdaj novega. Stvar je v tem, da je MT-07 nov 6300€ za letnik 2014 pač ne bom dal 5000€ ker, glede na to, da je že praktično konec sezone že lahko rečeš, da je to 4 leta star motor. Če tudi upoštevaš, da je star samo 3 leta prideš nekje na cifro 4100€. Pa sem danes gleda, tist še kr ni prodan, ko sem ga jaz gledal, pa zgleda še en čas ne bo zaradi take visoke cene. če si tako prepričan v tvoje argumente - ne prepričevati nas tukaj.. pojdi in prepričaj prodajalca rabljenega motorja .. tole pa je dobronameren nasvet: če najdeš isti rabljen motor na netu , ki se bo prodajal 15% ceneje kot ostalo - najprej se vprašaj le kaj je narobe z njim... pred 20 urami, ciciban pravi: Ne tega pisat, ker lahko to naše predrage to berejo. Moja še vedno misli, da so gume kot za fičota, registracija kot za moped, kombinezon stane kot trenirka in da hudič pije 1,5 litra na sto. eh jaz pa vsake toliko časa naši rečem da naj plača becin za oba motorja pa še kakšno stvar ko sva z obema na furi.. je nekaj časa mir .. ciciban 1
Guest B192 Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 MT07 se res prodajajo po absurdnih cenah, js sm dolg časa oprezal za tem motorjem in poznam situacijo na avto.netu. Razen če najdeš enega z veliko opreme pol spregledaš višjo ceno, sicer pa hvala lepa in raje drug motor, boš več dobil za ta denar.
Blisk1 Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 Sem našel motor in kupil Yamaha tracer 700, motor lepo ohranjen in normalna cena. vandrovec, bosa, gretzky in 1 other 3 1
KARMEN1 Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 Ob 1. 9. 2017 ob 13:55, Snecer pravi: No, no, jaz sem motor kupil v 5 minutah, brez komplikacij, ne da bi sedel nanj, naredil kakšen kilometer, jokal in spraševal po forumih ter se sekiral zaradi mnenje motogp expertov. Preprosto, doma sem samo pogledal, kateri naked motorji so na voljo (samo slike), pogledal katere trgovine so v bližini, šel naslednji dan v prvo trgovino, hotel z750, so rekli vzemi raje er6n, je nov model v isti barvi in že sem bil na blagajni. Me zanima, če je še kdo tako kupil motor. Versača sem pa kupil zamenjal, ko sem videl reklamo za mk2 model, s telefonskim klicem se zmenil za staro za novo in na naročen dan opravil deal. Nakup skoraj takšen, kot če grem v Hofer po kruh. Vedno zadetek v polno v vseh pogledih. Vzela katalog Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki...... Šla v trgovino v Kopru, se vsedla na prvo belo, na levi strani od vhoda in rekla: "Ta bo moja!" Vsak dan, po službi, sem jo hodila gledat, v soboto zjutraj sem jo vplačala. To je to ! gretzky, Rey, maus in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 ... jest pa ko sem kupi (katerikoli motor do zdaj) ... sem se vsedel nanj, pol so se mi pa prsti zalepli na balanco...pa nisem več mogu spustit.... in pol k nisem mogu plačat... sem reku ženi, če ga lohka ona plača... k ga nam mogu spustit prej, dokler nau plačan... malo za hec.. Čestitke Blisk. Zdej daš pa lahko za pijačo.. maus, ...., 3nity in 6 others 3 6
Xebec Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 Jst sm porinu prst u aupuh, tam k je sedl sm pol kupu bajkr88, Zivnorc, maus in 4 others 7
Cartman Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 Blisk1, srecno in cimvec lepih dogodivscin. Zivnorc in gretzky 2
maus Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 js sm pa naroču motor po sliki ... pa še cene nism vedu samo tehnične specifikacije sem pogledu, pa kok sune ... in to je to seveda sem pogledal višino sedeža, da mi ne bi noge zaplapolale, ko bi se ustavu ostalo so malenkosti, ki se odpravijo z individualizacijo in personalizacijo motorja vsak je mal po svoje poseben gretzky, KARMEN1, Zivnorc in 5 others 1 7
NejcZ Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 Tut js sm našu neki, od drugega forumaša zgleden BMW po fer ceni. Redkost Zivnorc in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se