Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno
12 hours ago, knedl said:

Kolko pa je razlike v teži? 

Moj prijatelj je majhen in brez težav je vozil CBF1000( sedež ima nastavljivo višino) pa tudi leta ima.Teža je lepo razporejena in mislim da ne boš imel problemov z vožnjo. CBF-ko je prodal in zamenjal za Varadero stem pa ima velike probleme. Poskusu sem oba motorja Varade..to je težko in se teža res občuti posebno na mestu mimogrede poljubiš asfalt če nisi pozoren.Jutri ga lahko izmerim koliko je velik če želiš.

Objavljeno
1 hour ago, Snecer said:

ampak GT je nekako edini model, bolj so problem modeli 10xx, 11xx, 12xx, itd. vse isto, kar težko razumeš v čem se razlikujejo.

GT ima 3 konje več kot ST in mislim da ima GT še ob straneh 2 plastiki več pri straneh ki pokrivajo del motorja.

Objavljeno
pred 20 minutami, Tedybear pravi:

@herbra Za tak denar dobiš Tracer ja letnik 2016 ali celo 2017. Torej je vsaj 2K predraga. Moje mnenje. 

Zgornjega oglasa ne komentiram. Samo teoriziram:

Hja, poskusiš. Če gre, pač gre. Sam ponavadi se tak motor prodaja 1-2 leti. Cena pa ne pade. Potem pa nekdo drug prodaja, pa pogleda mal kok so kej cene na AN, pa vidi precenjen motor pa si reče, pol je pa moja tud tok vredn. Potem pa maš polno starih motorjev na avtonetu, ki so v povprečju 30-40%dražji kot v sosednjih državah. Trend je tak, kupiš voziš 2 leti, pa potem prodaš za 200-300 evrov več kot si kupil. 

Ko\če me kdo vpraša kok je njegov motor vredn vsakmu odgovorim: Kaj hočeš? Prodajat, ali prodat?

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

@skalar36 Si bi danes na cesti okoli Bleda??

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno

Ne, danes ne. Če me boš kdaj vidu, kar fajn pomahi, al pa potrob. Se bom ustavu. 

Objavljeno
pred eno uro, spasku pravi:

Na moto.it je ena Varadero z samo 4000km od uradnega prodajalca Honda ko sešteješ vse dajatve smo na ceni tega na avtonetu,vprašanje je pa če bosta prodana

Vedno se najde kakšen tepec  in tudi sam se štejem med njih. Skoraj sem kupil staro AT letnik 1999 za 4990€..........nekdo , ki si bo to želel pa da je v nulo bo kupil .

Ljudje so butasti in raje plačajo 2k€ manj in potem menjajo bremze, diske, pnevmatike , kovčke itd  pa še vse je obtolčeno pa barvajo , lišpajo , na koncu pridejo na ceno , ki bi jo dali za spedenan motor . 

Mogoče me je kdo razumel , če pa ne naj povem da sem Golob ?

Objavljeno
pred 9 urami, Kmet2 pravi:

Vedno se najde kakšen tepec  in tudi sam se štejem med njih. Skoraj sem kupil staro AT letnik 1999 za 4990€..........nekdo , ki si bo to želel pa da je v nulo bo kupil .

Ljudje so butasti in raje plačajo 2k€ manj in potem menjajo bremze, diske, pnevmatike , kovčke itd  pa še vse je obtolčeno pa barvajo , lišpajo , na koncu pridejo na ceno , ki bi jo dali za spedenan motor . 

Mogoče me je kdo razumel , če pa ne naj povem da sem Golob ?

Če iščeš točno določen motor, ki je redek, je lepo vzdrževan ter po možnosti lepo opremljen, potem normalno da boš mogu dat mal več cekinov. Jest bi preplačal Husqvarno Nudo, ce bi dobil zgoraj našteto.

Ne razumem to, da se10 let stari motorji, ki jih je veliko na AN prodajajo po abnormalnih cenah... Razni Z-ji. Fazerce, Stromi... Itd. 

Objavljeno
pred 20 minutami, skalar36 pravi:

Če iščeš točno določen motor, ki je redek, je lepo vzdrževan ter po možnosti lepo opremljen, potem normalno da boš mogu dat mal več cekinov. Jest bi preplačal Husqvarno Nudo, ce bi dobil zgoraj našteto.

Ne razumem to, da se10 let stari motorji, ki jih je veliko na AN prodajajo po abnormalnih cenah... Razni Z-ji. Fazerce, Stromi... Itd. 

Dokler bodo ljudje kupovali bo tako . 

Jaz že odštejem malo več samo ne za Suzuki, yamaho in podoben šrot :P

Objavljeno
pred 10 urami, Kmet2 pravi:

Se popolnoma strinjam.vendar kupcem je prvo cena pa tudi ce je vse ostalo na motorju zanic se bo ze samo od sebe popravilo..

Pred casom sem prodajal r1 letnik 06.Na motorju menjano vse kar je potrebno(diski,ploscice,servis vilic in zadnjega amortizerja,opreme tolk da te boli glava.popolnoma nove gume.pa se in se..)pa sem postavil ceno 5jurjev.motor kot se spodobi..kupil sem ga 2leti nazaj za pozimi ker nisem imel kaj za delat..zmetal sem na njega za 2jurja al pa se vec materiala..Po parih dneh na AN sem ga raje umaknil iz prodaje ker je brezveze da ga prodajam.Prvo se mi sploh ne da ubadat z kalibri ki klicejo da ti ponudi 3000jurje pa pride po njega..pa z onimi ki pravijo ja istega prodaja nekdo drug za 3500 ti mas pa ceno 5000..pa kupi za 3500 pa bos se na njega zdeval za 1500 pa sma na istem.ta cas ki ga bos porabil za popravljanje se bom pa jaz lepo vozil.Razmisljam da ga registriram aprila pa ga zvozim do 100k pa ga pol prodam za 3500 ko bo spet vse za zamenjat..

Objavljeno
On 2/23/2019 at 12:56 PM, ukica said:

Sem sel pogledati..

paden na desno stran, zelo grdo popravljen(se vidi se na dalec razlika v odtenku), spredi je pri eni luci 1mm razmika na drugi strani skoraj 1 cm. Kapca na izpuhu je bila zamenjana tko da se tud db killerja neda dt notr.. kokr je reku kmet motor nima katalizatorja.. ga tud on nima. Zadn lev smernik stoji cudn ker je baje nosilc zvit.. mene ni prepricu. :)  

Je pa pocen, sam je treba dt gor se krneki..

Objavljeno
pred eno uro, ukica pravi:

Sem sel pogledati..

paden na desno stran, zelo grdo popravljen(se vidi se na dalec razlika v odtenku), spredi je pri eni luci 1mm razmika na drugi strani skoraj 1 cm. Kapca na izpuhu je bila zamenjana tko da se tud db killerja neda dt notr.. kokr je reku kmet motor nima katalizatorja.. ga tud on nima. Zadn lev smernik stoji cudn ker je baje nosilc zvit.. mene ni prepricu. :)  

V teh koncih je najbolje privat kupit če že kupuješ..tu so vsi neki preprodajalci bodi z avti,motorji,traktorji,samokolnicami in še bi lahko našteval..to kr švasajo,brusjo,štrihajo,režejo pa spet švasajo.pač šalabajzerji.jaz grem vsake tolk časa mal pogledat kaj se kaj dogaja pri teh asih..Ni samo ta ampak jih je še več v teh naših koncih.Ne rečem da so vsi klump,včasih naletiš pa na res soliden motor samo je pa spet cena navita da se ti bolj splača it kr po novega.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 hour ago, ukica said:

Sem sel pogledati..

Take multistrade dobro ohranjene letnik 2010-2011 z malo km gredo od 9 jurjev gor.Večina  jih  prodaja ko dosežejo 17.000 do 30000Km.takih oglasov je 264 od teh je samo 28 z okrog 50000KM in samo 2 sta z 70000Km.Pri meni u graži se je popravljalo 3 dučete(Monster S2R 1000, Monster S2R 800cc in Multistrada 1000 .Enemu je riknu pri 16.000Km motor, drugemo je šla sklopka pri 17000Km in treči isto motor pri 20.000Km .Popravljaj jih je pa uradni mehanik Dučete žal je možakar že pokojni.

Objavljeno (popravljeno)
7 minutes ago, spasku said:

Take multistrade dobro ohranjene letnik 2010-2011 z malo km gredo od 9 jurjev gor.Večina  jih  prodaja ko dosežejo 17.000 do 30000Km.takih oglasov je 264 od teh je samo 28 z okrog 50000KM in samo 2 sta z 70000Km.Pri meni u graži se je popravljalo 3 dučete(Monster S2R 1000, Monster S2R 800cc in Multistrada 1000 .Enemu je riknu pri 16.000Km motor, drugemo je šla sklopka pri 17000Km in treči isto motor pri 20.000Km .Popravljaj jih je pa uradni mehanik Dučete žal je možakar že pokojni.

Za 9k naprej more biti motor v nulo, s kufri S\Touring varjanta, slo poreklo... torej pali/vozi.

Ne se hecat, @Kmet2 je prodal letnik 2012 3-4 leta nazaj za 10k..

verjanem da je sel motor/sklopka.. poglej aprilio, bmw s1000rr ali pa kej podobnga. Vse crkne.

Popravljeno . Popravil ukica
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

js sm mislu kok sm fajn pa  pocen kupu en  motorček 125 ... in zdej me jebe in vlagam nanga in nakonc še laufu loh ne bo.... hja  nakonc je  res tko da poceni postane  drago...   dolgčas mi pa le ni :D  

Objavljeno
12 minutes ago, ukica said:

Za 9k naprej more biti motor v nulo, s kufri S\Touring varjanta, slo poreklo... torej pali/vozi.

verjanem da je sel motor/sklopka.. poglej aprilio, bmw s1000rr ali pa kej podobnga. Vse crkne.

Ja sej so S/Touring kufri pali vozi če hočeš dobro

https://www.moto.it/moto-usate/ducati/multistrada-1200/multistrada-1200-abs-2010-12/7592875

Objavljeno
pred 7 urami, ukica pravi:

S tem, da je bil motor naloudan in spedenan v nulo, od larbona naprej...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 hour ago, Kmet2 said:

S tem, da je bil motor naloudan in spedenan v nulo, od larbona naprej...

Sej zato pa mal tezko poslusam tole da je motor 2010-2011 letnik od 9k naprej.. 

tok pa ni vredn

Objavljeno
pred 1 minuto, ukica pravi:

Sej zato pa mal tezko poslusam tole da je motor 2010-2011 letnik od 9k naprej.. 

tok pa ni vredn

Vsak svoje ve in tu je veliko vernikov znamk , pa se raje vzdržim nadaljnega komentiranja B)

• Haha 2
Objavljeno
12 minutes ago, Snecer said:

ti si eden tistih, ki ima za hobi testne vožnje? al kaj je poanta, da celo Slovenijo "prevoziš", na koncu pa itak v garažo servisni izziv?

Testna voznja? Sj vem kaj pricakovat od teh notorjev..

na let delam 40k km tko da.. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!