Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni!

Slučajno kdo pozna:

1. http://www.avto.net/....asp?ID=3410010

2. http://www.avto.net/....asp?ID=3494153

Mnenje?

Mene osebno za tako mlad motor moti št. lastnikov...

Kakršna koli pomoč oz mnenje mi bo prišla prav.

Hvala

Lp

1 ni bil paden pa ma počeno plasiko trance_33_sleep.gif

2 motor pa je res lep sem ga gledal.... tip top zadeva akrapota ni več...... aja meni ga je ponujal za 6700€ tak da .. akrapota je kolegu prodal......

Objavljeno

1 ni bil paden pa ma počeno plasiko trance_33_sleep.gif

2 motor pa je res lep sem ga gledal.... tip top zadeva akrapota ni več...... aja meni ga je ponujal za 6700€ tak da .. akrapota je kolegu prodal......

aja za drugega lahko preveriš, ker je bil pri zelo dobrem serviseru servisiran .... tako da lahko brez tezav zves o preteklosti.......

Objavljeno

Lahko ti samo povem da je lastnik drugega motorja na forumu. Tko da če te kaj zanima ga lahko na PM vprašaš (denisosenjak). Evo če sem ti kaj pomagal.

Objavljeno

aja za drugega lahko preveriš, ker je bil pri zelo dobrem serviseru servisiran .... tako da lahko brez tezav zves o preteklosti.......

A ta cena za 2 motor je brez akrapota?

Hvala za info. :rolleyes:

Objavljeno

A ta cena za 2 motor je brez akrapota?

Hvala za info. rolleyes.gif

jap... akrapota ni.......

glej motorji se ne prodajajo nasplošno.. tak da če imaš gotovino v roki.... oz lahko dobis kredil leasing.... spuščajo cene........

moje mnenje da se tega splača kupit, ker je lep, pa se dobra cena...

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

A je kdo tok dober, da bi mi pomagu pri nakupu motorja? Pač rabil nekoga, da bi šel z mano 2 motorja pogledat in povedati svoje mnenje zakaj kupiti oz. ne. Sam sam zelo ''picajzlast'' :D zato bi rabil še enega takega in seveda takega, ki ve kaj govori. Še bolje če je lastnik enakega motorja (CBR ali GSX-R, 600 oboje :evilgrin: ). Aja pa še to, dobr bi bilo če je iz Ljubljane, se pravi bolj center lahko pa tudi v okolici, kjer bom šel gledat motor (Ribnica, Cerknica, Domžale, ... odvisno), ker se mi lih ne splača da (te) grem v Maribor iskati :).

Aja pa najbolje na PM.

Objavljeno

Glede na tvoje kriterije verjetno ne boš nobenga dobil. ;)

Priporočam ti, da greš sam gledat in motor ki ti je najbolj všeč spraviš na pooblaščen servis, kjer ti bodo lepo povedali v kakšnem stanju je. Seveda ne zastonj, ampak glede na vsoto ki si jo verjetno pripravljen dati za motor je to itak drobiž, pa da si miren.

Objavljeno

ej pozabo si da sprednja felna je bele barve trance_25_naughty.gif zadnja pa mislim da ni belatrance_21_laughing1.gif

tak da..... aja dobro 750 bos ful teško našel ker jih skorajda teh letnikov ni..... ker sam iščem pa ne najdem

Pri nas se ena lepa prodaja, je pa ni na avtonetu. Če te zanima, PM.

Objavljeno

Glede na tvoje kriterije verjetno ne boš nobenga dobil. ;)

Priporočam ti, da greš sam gledat in motor ki ti je najbolj všeč spraviš na pooblaščen servis, kjer ti bodo lepo povedali v kakšnem stanju je. Seveda ne zastonj, ampak glede na vsoto ki si jo verjetno pripravljen dati za motor je to itak drobiž, pa da si miren.

Maš prav, do zdej sem dobil natanko 0 sporočil, ccc.

Sem že dobil tak predlog, ki ga bom probal izpeljati, sicer je stvar malo zoprna, ampak vseeno.

Objavljeno

Zdravo!

Imam en majčken problem....kupujem rabljeno yamaho r6 letnik 2006 - 08 (najraje 08) vendar pa ker med SLO oglasi ne najdem nič kaj zanimivega, čedalje bolj razmišljam da bi motor šel uvozit iz tujine. Tam so tudi v večini ceneje. Ve mogoče kdo od tule kaj več o tem na kaj morem pazit? Kje naj iščem, ali italija, avstrija, nemčija,...? Pozna kdo kakšen tuj moto oglasnik razen mobile.de? Koliko so potem stroški pri nas stroški, da registriraš uvožen motor (homologacija, davek,..)? Ali ti mogoče celo kakšna moto trgovina pri nas uvozi motor po želji?

Če ne dobim motorja do aprila se mi bo utrgalotrance_41_w00t2.gif

Lp!

Objavljeno

Lp!

Utrgalo se bo moderatorju, če ne boš uporabil iskalnika. VSE, o čemer sprašuješ, je na tem forumu napisano praktično v detajle.

Objavljeno

Lp!

Kolk se ti bo šele trgalo pol, ko se boš zaletel v nakup in kupu jamo brez dna. :krneki:

Objavljeno

Hja upam da res ne kupm jajc.... glede na prejšn post: a zdej naj 80 strani preberem da najdem nek stavek na moj vprašanje, če pa lahk nekdo na hitr in kratk pove, če seveda ve...mislim tisti ki ne veste odgovora na tisto kar se sprašuje, raje ne prebijajte neki v tri dni...čist lepo sm vprašu...eh brezveze forum kot vsak forum pač....headbang.gif če je pa res kje tema o tem se pa močno priporočam za link.. ta iskalnik tukaj pa itk nič ne najde!!!!

Objavljeno (popravljeno)

hvala kolega....bom pregledu te linke..drugače sem tudi kontaktiral enega ko v SLO uvaža motorje pa je reku, da te tko približno pridejo stroški: cena motorja tam + kakih 300-500 evru za davek pri nas, pa to...če bi mi ga on pripeljal, pa seveda ne predaleč od SLO stran... Drugače stran moto.it sem že nekaj gledal in tam maš res ogromno izbire..

Popravljeno . Popravil Cestakar
Objavljeno

Zdravo!

Rabim pomoč pri nakupu motorja. Zanima me kakšen motor je primeren za začetnika sam bi si zelo rad omislil kako hondo cbr600rr, suzukija gsxr600 ali Kawasaki zx-6r sam me malo skrbi ker nimam ravno izkušenj z tako močnimi zverinami do zdej sm vozu največ 125ccm pa še to čist en mal. Vrjetno bi bila boljša izbira kakšen naked motor sam k mi sploh niso ušeč uni k sm jih zgorej naštel so mi dosti bolj. Sej če maš mal občutka v desni roki nebi smel bit tak problem pelat al se motim? Pa še zanima me če bi me višina 185 cm kaj motila pri vožnji zgoraj navedenih motorjev?

Sem pa star 19 let tako da grem lahko delat izpit do največ 25 kw pa me zanima če imaš vseeno lahko probleme z policaji če imaš izpit 25kw in voziš močnejši motor? Pa še kako je z to blokado na 25kw da imaš motor homologiran na 25kw v resnici ima pa več, ker če imaš motor novejšega letnika ga ni treba pelat na tehnični pregled kako potem lahko dobiš do 25 kw?

Predvsem mi je v oči padel tale, kar ugodna cena, ima še garancijo da nebi imel kakšnih težav.

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3354294

Kakšni so pa kaj stroški z vzdrževanjem takega motorja na leto?

Hvala za pomoč in LP.

Objavljeno (popravljeno)

enkrat je potrebno it na več kubikov...če maš pošlihtano v glavi ni noben problem...

da te pa glede izpita popravim...ti gres lahko zdaj delat izpit do 35kW,...vendar mas zelo omejen izbor motorjev, ker ima motor pred vgradnjo blokade lahko največ 70 ali 77kW...

jaz mam motor z 25kW pa ni bilo se nobenega problema..tudi v Črni Gori ne

strošek na leto je odvisen kolko se vozis,...boljse gume zdrzijo nekje do 6000km(zadnja), prednja pa malo več...komplet bolših gum je od 250€ naprej(dunlop gp racer za mene osebno)...servis vsakih 6000km(odvisno od motorja) je tudi okoli 100€, potem morš še gledat ploščice vsake tolko,verigo in zobnike....ter seveda tankanje, ki je pa odvisno od vožnje...jaz sem s tankom naredo najmanj 100km(grobnik),..največ pa 275km(izlet v ČG)

Popravljeno . Popravil aless
Objavljeno (popravljeno)

Hvala za odgovore.

Zanima me še koliko pride registracija? Pa če bi me višina 185 cm ovirala pri vožnji cestaka?

@znj v marcu nameravam narest izpit pol bom pa šele kupu motor. :)

Popravljeno . Popravil miha111
Objavljeno

Zdravo!

Rabim pomoč pri nakupu motorja. Zanima me kakšen motor je primeren za začetnika sam bi si zelo rad omislil kako hondo cbr600rr, suzukija gsxr600 ali Kawasaki zx-6r sam me malo skrbi ker nimam ravno izkušenj z tako močnimi zverinami do zdej sm vozu največ 125ccm pa še to čist en mal. Vrjetno bi bila boljša izbira kakšen naked motor sam k mi sploh niso ušeč uni k sm jih zgorej naštel so mi dosti bolj. Sej če maš mal občutka v desni roki nebi smel bit tak problem pelat al se motim? Pa še zanima me če bi me višina 185 cm kaj motila pri vožnji zgoraj navedenih motorjev?

Sem pa star 19 let tako da grem lahko delat izpit do največ 25 kw pa me zanima če imaš vseeno lahko probleme z policaji če imaš izpit 25kw in voziš močnejši motor? Pa še kako je z to blokado na 25kw da imaš motor homologiran na 25kw v resnici ima pa več, ker če imaš motor novejšega letnika ga ni treba pelat na tehnični pregled kako potem lahko dobiš do 25 kw?

tud moj prvi motor je bil gsx-r in je blo vse ok, in se zmer vztrajam na suzukijih...;)

Objavljeno

Priporočam ti, da si pogledaš naslednji link:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3513711

in kontaktiraš uporabnika Racemaniaka, ki to stvarco prodaja :)

kot sem jaz ze napisal zgoraj, mu motor z 25kW ne pomaga pri novem izpitu...ker ma v originalnem stanju motor vec kot 70 oz 77kW

Hvala za odgovore.

Zanima me še koliko pride registracija? Pa če bi me višina 185 cm ovirala pri vožnji cestaka?

@znj v marcu nameravam narest izpit pol bom pa šele kupu motor. :)

samo registracija je okol 120€...mene z AO plus pride 300€

Objavljeno

Pol mi ubistvu od športnih motorjev dokler se mi nebo odklenilo za neomejeno ostane samo Kawasaki Ninja 250R?

Objavljeno

nazalost res ja...al pa kaksen 500kubicni(ki seveda ne zgleda kaj prevec sportno)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!