iced Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Zadnjič se v BB spraševal o funkciji bluetooth pa me zanima informacija iz prve roke. Ali je možno preko bluetooth-a v čeladi poslušati izgovorjave ulic oz MP3? Prodajalec je zatrjeval, da to ni mogoče, lahko se pogovarjaš samo po telefonu. LP
emc Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Zadnjič se v BB spraševal o funkciji bluetooth pa me zanima informacija iz prve roke. Ali je možno preko bluetooth-a v čeladi poslušati izgovorjave ulic oz MP3? Prodajalec je zatrjeval, da to ni mogoče, lahko se pogovarjaš samo po telefonu. LP itak da je možno.......vse kar tvoj gps oddaja preko bluetootha sprejema druga bluetooth naprava...... jaz imam na dveh čeladah cardo scala rider in lahko oba poslušava navigacijo, telefone, musko, in klepetava med sabo l.p.
Fakin Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Pozdrav vsem! A ima kdo mogoče SLO navodila za MIO Moov 370 (ali pa če velja za celo serijo 300)??? Če se da dobit, bi bil zelo hvaležen! Lp
raza Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Pozdrav vsem! A ima kdo mogoče SLO navodila za MIO Moov 370 (ali pa če velja za celo serijo 300)??? Če se da dobit, bi bil zelo hvaležen! Lp In kaj te muči? Vprašaj direkt, mogoče vemo odgovor!
raza Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Še link do uradne strani http://eu.mio.com/en_gb/4141.htm
Fakin Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 In kaj te muči? Vprašaj direkt, mogoče vemo odgovor! Zaenkrat naprave še nisem prejel zato vprašanj še ni dosti. Ker sem kupil Mio-ta na ebay-u v Nemčiji me zanima ali imajo vsi Mioti že serijsko možnost izbire SLO jezika in ali je tudi možna izbira glasovnega vodenja v slovenščini ali je kakšna omejena serija za SLO trg (kar se mi ne zdi verjetno). Hvala za odgovor!!!
Fakin Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Še link do uradne strani http://eu.mio.com/en_gb/4141.htm Could not find the MIO device!!! To mi javi, ko bi rad downloadav zadnje posodobitve!! Nekaj ne špila! Vsaj pri meni ne!!!
raza Objavljeno September 10, 2009 Opozori Objavljeno September 10, 2009 Zaenkrat naprave še nisem prejel zato vprašanj še ni dosti. Ker sem kupil Mio-ta na ebay-u v Nemčiji me zanima ali imajo vsi Mioti že serijsko možnost izbire SLO jezika in ali je tudi možna izbira glasovnega vodenja v slovenščini ali je kakšna omejena serija za SLO trg (kar se mi ne zdi verjetno). Hvala za odgovor!!! Naprava, če ni skrekana ima tovarniško zaščito in prednaložene jezike in karte odvisno od območja prodaje in želja kupca. Dodatno nalaganje map ni mogoče oz. ostanejo naložene mape zaklenjene dokler zadevo ne odkleneš. Jeziki in glasovno vodenje se da naložit brez odklepa, rabiš pa programček (krek priloženega programa)da fajle sploh lahko pošlješ v napravo. Na netu se najde vse potrebno. Če bi bila naprava nova in neregistrirana imaš ob on line registraciji možnost enkratne posodobitve kart. Vsaj taka je bila iskušnja z MioMap c220 pred kratkim!
raza Objavljeno September 10, 2009 Opozori Objavljeno September 10, 2009 Could not find the MIO device!!! To mi javi, ko bi rad downloadav zadnje posodobitve!! Nekaj ne špila! Vsaj pri meni ne!!! Posodobitev naprave gre online to se pravi, da mora biti na računalnik priključena naprava za posodobitev, navodila in ostalo pa lahko potegneš dol brez problema.
Fakin Objavljeno September 10, 2009 Opozori Objavljeno September 10, 2009 Naprava, če ni skrekana ima tovarniško zaščito in prednaložene jezike in karte odvisno od območja prodaje in želja kupca. Dodatno nalaganje map ni mogoče oz. ostanejo naložene mape zaklenjene dokler zadevo ne odkleneš. Jeziki in glasovno vodenje se da naložit brez odklepa, rabiš pa programček (krek priloženega programa)da fajle sploh lahko pošlješ v napravo. Na netu se najde vse potrebno. Če bi bila naprava nova in neregistrirana imaš ob on line registraciji možnost enkratne posodobitve kart. Vsaj taka je bila iskušnja z MioMap c220 pred kratkim! Naprava je popolnoma nova in original zapakirana! Če bom potreboval kak nasvet se lahko obrnem nate; to ni ravno moje področje!!???
nemo Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 Vprašanje: ali obstaja za Zumo karta Kube? hvala za odgovor
Snečer Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 Je nekaj. http://rwsmaps.griffel.se/ Tu snemi je gratis: http://www.torrentreactor.net/torrents/748082/Garmin-Mapsource-Caribbean-and-Bermuda-Homemade-Topo-and-POI-map
Snečer Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 Mapa je bolj za silo. nemo 1
nemo Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 Mapa je bolj za silo. Hvala za link, bom poskusil
simonsi Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Če recimo kupim garmina 205 ali 1200, še naložim karte s torrentov pa dela, a je kakšen keč tukaj?
PERO58 Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 Če recimo kupim garmina 205 ali 1200, še naložim karte s torrentov pa dela, a je kakšen keč tukaj? Prodam nov zumo 550.Glej oglasi!: :naughty:
renegade Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 Če recimo kupim garmina 205 ali 1200, še naložim karte s torrentov pa dela, a je kakšen keč tukaj? Ni nobenega "keča" ...stvar dela !
avtomoto Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Samo v vednost ! V "trgovini" se že lahko "nabavi" SCG Route 2.1 NT update.
alkatraz Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Samo v vednost ! V "trgovini" se že lahko "nabavi" SCG Route 2.1 NT update. Bom kar malo pokukal na poličko
raza Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Na Garminovi strani je tudi posodobitev za MapSource in Zumota!
bmwslo Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Na Garminovi strani je tudi posodobitev za MapSource in Zumota! Kaj pa potem po posodobitvi "ne dela več"
raza Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Kaj pa potem po posodobitvi "ne dela več" MapSource dela občutno hitreje (premikanje karte po zaslonu-sploh topo karte, kjer je grafika zahtevnejša), Zumo pa se zaenkrat tudi ne pritožuje nad posodobitvijo. Podrobne informacije, kaj se posodablja, pa preberite na Garminovi strani, kjer so tudi datoteke za dolpoteg MapSouce-http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209 Zumo-http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1907
raza Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Bom kar malo pokukal na poličko pazite na policah, na warezu je okužena!!!
avtomoto Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 pazite na policah, na warezu je okužena!!! Vsekakor dobronamerno opozorilo, zato "kupujte na čistih policah". :naughty: (sicer je pa vse "kupljeno" pred uporabo itak treba preventivno "očistiti" !)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se