Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, smo že večkrat omenili, soliden nakup.

Edino karte preostale Evrope moraš napasti...

Objavljeno
On 26 April 2016 at 3:29 PM, motolover said:

Za na G650 se ne izplača Navigator V, za novejši GS ali podobnega, če ima obroček za upravljanje in BMW inštalacijo pa zagotovo. Enostavno kaže vse podatke iz računalnika (My motorcycle) kar na ekranu navigacije. Prikličeš jih z rahlim pomikom obročka levo ali desno. Te podatki so tudi nastavljivi in lahko izbereš katere želiš spremljati in koliko jih želiš imeti na ekranu.

MyMotorcycle.jpg

Za Nav V moraš nosilec in avto inštalacijo za avto dokupiti in stane 50€. Jaz ga še nisem, ker ga imam stalno na motorju, za avto zaenkrat (kdaj pa kdaj) uporabljam 590LM. Če bom prodal 590LM, bom inštalacijo za avto dokupil. Nisem vedel, da so dali ven nov model 595. Na prvi pogled ne najdem sprememb, ki bi mi kaj koristile: http://advrider.com/index.php?threads/590-lm-vs-595-lm.1127067/

Polna cena Nav V je cca 690€. Da se dobiti cca 10% popusta. Za 590LM sem dal cca 560. Spominsko kartico 32GB moraš dokupiti posebej. Sam spomin navigacije je že s kartami skoraj zapolnjen. Pri obeh so karte doživljenjsko zraven in se posodabljajo preko Garmin Expressa, kadar prikljužiš navigacijo na računalnik. 

Obstaja razlika med podatki ki jih zajema XR in Gs. Nekje sem zasledil da GS prikazuje tudi kot nagib motorja, npr na Xr pa tudi zunanjo temp ne moreš spremljati. Baje ne, vsaj na nastavitvah tega nisem opazil. Sem pa na Snecerjev potopisu iz Korzike videl, da ima njegov Garmin izpis temperature. Kaj pa Navi V , a ima to moznost?

Objavljeno

Jaz uporabljam zunanji senzor Garmin tempe.

Morda bi deloval z Zumo 590, ki ima ant+ 

Objavljeno
On 4/28/2016 at 10:51 PM, pešec said:

Obstaja razlika med podatki ki jih zajema XR in Gs. Nekje sem zasledil da GS prikazuje tudi kot nagib motorja, npr na Xr pa tudi zunanjo temp ne moreš spremljati. Baje ne, vsaj na nastavitvah tega nisem opazil. Sem pa na Snecerjev potopisu iz Korzike videl, da ima njegov Garmin izpis temperature. Kaj pa Navi V , a ima to moznost?

Kota nagiba ne prikazuje. Temperaturo si lahko daš v nastavitve, samo (meni) nima smisla, ker jjo e bolj prikladno videti kar na armaturi. V glavnem vse, kar imaš možnost nastaviti na armaturi, se da tudi na navigaciji. Klikneš na podatek, prikaže se možnost vseh in na tisto mesto zbereš, katerega želiš. 

Objavljeno

Če mogoče kdo potrebuje zumota 350lm star eno leto, z moto instalacijo in nosilcem prodam za več informacij na gsm  041 50 50 55

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

juhuu pa sem le kupil navigator V, ki je tako delan na GARMIN platformi, me zanima katere končnice se uporablja za ustvarjanje poti. Sedaj sem za navigacijo Sygic uporabljal vmesnik RouteConverter piše tako .csv kot tudi .gps., itd..

Ali obstaja še kakšen program za izdelavo rout in katero končnico uporabim za "garmina". Seveda se še nisem poglabljal v detaile, če mi lahko kdo čist na kratko napiše bom hvaležen.

Čemu služi slot za microSD kartico, ali je potrebno za route uporabljat dodatno kartico?

Hvala!

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Program za izdelavo poti, ki ga uporabljam po nasvetu in je brezplačen se imenuje "Tyre"; shraniš lahko v veliko formatih (končnicah kot jim praviš) in direktno na napravo. Men je super. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 38 minutami, HyperJack pravi:

juhuu pa sem le kupil navigator V, ki je tako delan na GARMIN platformi, me zanima katere končnice se uporablja za ustvarjanje poti. Sedaj sem za navigacijo Sygic uporabljal vmesnik RouteConverter piše tako .csv kot tudi .gps., itd..

Ali obstaja še kakšen program za izdelavo rout in katero končnico uporabim za "garmina". Seveda se še nisem poglabljal v detaile, če mi lahko kdo čist na kratko napiše bom hvaležen.

Čemu služi slot za microSD kartico, ali je potrebno za route uporabljat dodatno kartico?

Hvala!

Garmin ima posebej offline program za izdelavo rut, uvažanje, izvažanje podatkov itd.

Imenuje se Basecamp.

Brezplačno si ga potegni dol.

Uporablja .gpx, gdb, kml...kar nekaj formatov.

microSD je za dodatne zemljevide, točke, muziko (če podpira) itd...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Basecamp in Garmin Express je vse par potrebuješ. Za trasiranje poti raje uporabljam Furkot.com. Iz njega enostavno preneseš pot v Navi V. 

Micro SD kar nabavi, že s samimi programi je Navi skoraj poln.

Objavljeno

Za zumo 550, katera verzija karte se dobi na pašniku?

Objavljeno
pred 13 minutami, solorider pravi:

Za zumo 550, katera verzija karte se dobi na pašniku?

2017.10 NT

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Ali je mogoče, z npr. Nokia Lumia 830, navigirati, in tudi kasneje prenesti prevoženo pot na računalnik. Podobno kot npr. Garmin. Here + deluje, ne vem pa ali je možno tudi zapisovanje poti in kasnejši prenos. Ali obstaja kakšna aplikacija, ki to omogoča?

Popravljeno . Popravil tomash
Objavljeno
pred eno uro, Snecer pravi:

za nas na WP je Sygic, ki to omogoča

Translate.

Objavljeno

Ok. Zdaj razumem. Ali je to free? Korzika je pa zakon. Grem poleti s familijo še mal raziskovat.

Objavljeno

Saj veš, da je lažje če ti nekdo razloži, kot če sam iščeš. In sicer, s čim, če, lahko snameš podatke iz WP, da lahko analiziraš prevoženo pot? Hvala.

Objavljeno

Sygic vem, da shranjuje sled ipd. Samo nisem še delal z njim, zato ti kaj več ne znam povedati.

Snemi dol in sprobaj, ni druge, itak nimaš nobene druge alternative za windows phone, razen če bodo Here dopolnili.

Objavljeno

locus map za androida .. malo morje možnosti .. navigacija, poi, različne online/offline karte, shranjevanje poti .. import/export z google mymaps, online tracker (da žena vidi kje se voziš ;) ), napoved vremena, statistike rut, ... ma ni da ni ..

Objavljeno
pred 7 minutami, Texo pravi:

locus map za androida .. malo morje možnosti .. navigacija, poi, različne online/offline karte, shranjevanje poti .. import/export z google mymaps, online tracker (da žena vidi kje se voziš ;) ), napoved vremena, statistike rut, ... ma ni da ni ..

govora je o Windows phone...

Objavljeno

mea culpa .. sem odgovoril na @mijaretov post, pa sem pol videl, da je iz lanskega leta ..

za wp pa ni locusa .. :sleep2:

Objavljeno

Za navigacijo uporabljam Navigon (iOS) in sem izredno zadovoljen. Sedaj bi pa zadevo uporabljal se na motorju. 

Kako ste resili zadevo z napajanjem? (je mozno sploh)

Kateri nosilec, da mi ne odtrga telefona in pa, da je waterproof?

lp,

Yagi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!