Big Py Objavljeno April 28, 2016 Opozori Objavljeno April 28, 2016 Morda komu prav pride. Naletel sem na tole https://www.louis.de/en/artikel/garmin-zumo-340lm-louis-edition-sat-nav/10004595?filter_article_number=10004595 Meni se zdi ugodno.
Snečer Objavljeno April 28, 2016 Opozori Objavljeno April 28, 2016 Ja, smo že večkrat omenili, soliden nakup. Edino karte preostale Evrope moraš napasti...
Yankee64 Objavljeno April 28, 2016 Opozori Objavljeno April 28, 2016 On 26 April 2016 at 3:29 PM, motolover said: Za na G650 se ne izplača Navigator V, za novejši GS ali podobnega, če ima obroček za upravljanje in BMW inštalacijo pa zagotovo. Enostavno kaže vse podatke iz računalnika (My motorcycle) kar na ekranu navigacije. Prikličeš jih z rahlim pomikom obročka levo ali desno. Te podatki so tudi nastavljivi in lahko izbereš katere želiš spremljati in koliko jih želiš imeti na ekranu. Za Nav V moraš nosilec in avto inštalacijo za avto dokupiti in stane 50€. Jaz ga še nisem, ker ga imam stalno na motorju, za avto zaenkrat (kdaj pa kdaj) uporabljam 590LM. Če bom prodal 590LM, bom inštalacijo za avto dokupil. Nisem vedel, da so dali ven nov model 595. Na prvi pogled ne najdem sprememb, ki bi mi kaj koristile: http://advrider.com/index.php?threads/590-lm-vs-595-lm.1127067/ Polna cena Nav V je cca 690€. Da se dobiti cca 10% popusta. Za 590LM sem dal cca 560. Spominsko kartico 32GB moraš dokupiti posebej. Sam spomin navigacije je že s kartami skoraj zapolnjen. Pri obeh so karte doživljenjsko zraven in se posodabljajo preko Garmin Expressa, kadar prikljužiš navigacijo na računalnik. Obstaja razlika med podatki ki jih zajema XR in Gs. Nekje sem zasledil da GS prikazuje tudi kot nagib motorja, npr na Xr pa tudi zunanjo temp ne moreš spremljati. Baje ne, vsaj na nastavitvah tega nisem opazil. Sem pa na Snecerjev potopisu iz Korzike videl, da ima njegov Garmin izpis temperature. Kaj pa Navi V , a ima to moznost?
Snečer Objavljeno April 30, 2016 Opozori Objavljeno April 30, 2016 Jaz uporabljam zunanji senzor Garmin tempe. Morda bi deloval z Zumo 590, ki ima ant+
motolover Objavljeno Maj 3, 2016 Opozori Objavljeno Maj 3, 2016 On 4/28/2016 at 10:51 PM, pešec said: Obstaja razlika med podatki ki jih zajema XR in Gs. Nekje sem zasledil da GS prikazuje tudi kot nagib motorja, npr na Xr pa tudi zunanjo temp ne moreš spremljati. Baje ne, vsaj na nastavitvah tega nisem opazil. Sem pa na Snecerjev potopisu iz Korzike videl, da ima njegov Garmin izpis temperature. Kaj pa Navi V , a ima to moznost? Kota nagiba ne prikazuje. Temperaturo si lahko daš v nastavitve, samo (meni) nima smisla, ker jjo e bolj prikladno videti kar na armaturi. V glavnem vse, kar imaš možnost nastaviti na armaturi, se da tudi na navigaciji. Klikneš na podatek, prikaže se možnost vseh in na tisto mesto zbereš, katerega želiš.
jami65 Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 Če mogoče kdo potrebuje zumota 350lm star eno leto, z moto instalacijo in nosilcem prodam za več informacij na gsm 041 50 50 55
HyperJack Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 (popravljeno) juhuu pa sem le kupil navigator V, ki je tako delan na GARMIN platformi, me zanima katere končnice se uporablja za ustvarjanje poti. Sedaj sem za navigacijo Sygic uporabljal vmesnik RouteConverter piše tako .csv kot tudi .gps., itd.. Ali obstaja še kakšen program za izdelavo rout in katero končnico uporabim za "garmina". Seveda se še nisem poglabljal v detaile, če mi lahko kdo čist na kratko napiše bom hvaležen. Čemu služi slot za microSD kartico, ali je potrebno za route uporabljat dodatno kartico? Hvala! Popravljeno Junij 10, 2016. Popravil HyperJack
hajoktejn Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 Program za izdelavo poti, ki ga uporabljam po nasvetu in je brezplačen se imenuje "Tyre"; shraniš lahko v veliko formatih (končnicah kot jim praviš) in direktno na napravo. Men je super. HyperJack in Bmflar 2
Snečer Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 pred 38 minutami, HyperJack pravi: juhuu pa sem le kupil navigator V, ki je tako delan na GARMIN platformi, me zanima katere končnice se uporablja za ustvarjanje poti. Sedaj sem za navigacijo Sygic uporabljal vmesnik RouteConverter piše tako .csv kot tudi .gps., itd.. Ali obstaja še kakšen program za izdelavo rout in katero končnico uporabim za "garmina". Seveda se še nisem poglabljal v detaile, če mi lahko kdo čist na kratko napiše bom hvaležen. Čemu služi slot za microSD kartico, ali je potrebno za route uporabljat dodatno kartico? Hvala! Garmin ima posebej offline program za izdelavo rut, uvažanje, izvažanje podatkov itd. Imenuje se Basecamp. Brezplačno si ga potegni dol. Uporablja .gpx, gdb, kml...kar nekaj formatov. microSD je za dodatne zemljevide, točke, muziko (če podpira) itd... MiNa in HyperJack 2
motolover Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 Basecamp in Garmin Express je vse par potrebuješ. Za trasiranje poti raje uporabljam Furkot.com. Iz njega enostavno preneseš pot v Navi V. Micro SD kar nabavi, že s samimi programi je Navi skoraj poln.
solorider Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 Za zumo 550, katera verzija karte se dobi na pašniku?
Snečer Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 pred 13 minutami, solorider pravi: Za zumo 550, katera verzija karte se dobi na pašniku? 2017.10 NT solorider in Bmflar 2
tomash Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 (popravljeno) Ali je mogoče, z npr. Nokia Lumia 830, navigirati, in tudi kasneje prenesti prevoženo pot na računalnik. Podobno kot npr. Garmin. Here + deluje, ne vem pa ali je možno tudi zapisovanje poti in kasnejši prenos. Ali obstaja kakšna aplikacija, ki to omogoča? Popravljeno Junij 11, 2016. Popravil tomash
Snečer Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 za nas na WP je Sygic, ki to omogoča
tomash Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 pred eno uro, Snecer pravi: za nas na WP je Sygic, ki to omogoča Translate.
Snečer Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 windows phone imaš, sygic pa je program ki omogoča, kar here ne
tomash Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 Ok. Zdaj razumem. Ali je to free? Korzika je pa zakon. Grem poleti s familijo še mal raziskovat.
Snečer Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 7 dni je free pa probaj,če ti paše
tomash Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Saj veš, da je lažje če ti nekdo razloži, kot če sam iščeš. In sicer, s čim, če, lahko snameš podatke iz WP, da lahko analiziraš prevoženo pot? Hvala.
Snečer Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Sygic vem, da shranjuje sled ipd. Samo nisem še delal z njim, zato ti kaj več ne znam povedati. Snemi dol in sprobaj, ni druge, itak nimaš nobene druge alternative za windows phone, razen če bodo Here dopolnili.
Tex Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 locus map za androida .. malo morje možnosti .. navigacija, poi, različne online/offline karte, shranjevanje poti .. import/export z google mymaps, online tracker (da žena vidi kje se voziš ), napoved vremena, statistike rut, ... ma ni da ni ..
Snečer Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 7 minutami, Texo pravi: locus map za androida .. malo morje možnosti .. navigacija, poi, različne online/offline karte, shranjevanje poti .. import/export z google mymaps, online tracker (da žena vidi kje se voziš ), napoved vremena, statistike rut, ... ma ni da ni .. govora je o Windows phone...
Tex Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 mea culpa .. sem odgovoril na @mijaretov post, pa sem pol videl, da je iz lanskega leta .. za wp pa ni locusa ..
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Za navigacijo uporabljam Navigon (iOS) in sem izredno zadovoljen. Sedaj bi pa zadevo uporabljal se na motorju. Kako ste resili zadevo z napajanjem? (je mozno sploh) Kateri nosilec, da mi ne odtrga telefona in pa, da je waterproof? lp, Yagi
Snečer Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Za WP ni "nič" No, imaš še Navigona za 80 eur...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se