c0Li Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Kako pa recimo odstranis AdriaRoute iz naprave, ce recimo zelis nalozit kak drug del evrope?
MaraudeR Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Če imaš Garmina in si karto naložil preko PCja (imaš CD s karto) poženi program MapSource, kjer lahko med drugim urejaš karte na Garminu (dodajaš ali brišeš določena območja)...če pa je bila karta že prednaložena probaj z www.garmin.com sneti program MapSource, in z Garmina najprej na PC shraniti vse karte - problem pa zna biti pri avtoriozacijski kodi...
bica Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Kako pa recimo odstranis AdriaRoute iz naprave, ce recimo zelis nalozit kak drug del evrope? Sej jo ne rabis odstraniti, enostavno das gor se eno karto.
moto_freak Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Verjetno je mislil v primeru, da ni dovolj spomina...
bica Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Potem, pa si pomagas s programom MapSource, s pomocjo katerega si nalagas gor karte in rute.
emc Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Potem, pa si pomagas s programom MapSource, s pomocjo katerega si nalagas gor karte in rute. Ja z MapSource je zadeva čisto enostavna....nalagaš si karte , narišeš si lahko točno določeno pot na računalniku nati pa jo preneseš na GPS. Ful dobra zadeva za iskanje naslovov, krajev načrtovanje poti... Jaz sem že zrisal dopust 2007 - Sicilija Gps je zakon. Na avto salonu v Parizu sem si ogledal garmin zumo, super zadeva....jaz sem kupin garmin 2820 in lahko rečem , da se dobro obnese....sem ga preizkusil decembra po Nemčiji.
c0Li Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Na Garminu je prednalozen City Navigator NT Europe v9 Jaz pa sem z MapSource programom nalozil se AdriaRoute v151 sedaj pa bi jo enostavno rad odstranil iz Garmina. Ali se to sploh da?
bmwslo Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Kateri tip GPS-a pa imaš ? Če nič drugače, še enkrat naloži samo CN
miha Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 pozna kdo navigacijo mio in jo mogoce tudi uporablja bi rabil nasvete link od firme
c0Li Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 (popravljeno) Kateri tip GPS-a pa imaš ? Če nič drugače, še enkrat naloži samo CN Zumo 550, sej tle se ravno pojavi problem! Noce mi nalozit celega CN Ob nakupu mi je trgovec dejal, da mi lahko nalozi mape in naj se oglasim kasneje. Ker mi je deloval malce negotovo, sem Zumota odnesel rekoc, da bom ze doma nalozil. Doma najprej nalozim AdriaRoute, nato zelim nalozit kompleten CN, nakar mi javlja, da imam za CN premalo prostora in naj ne oznacim vseh. POI se lepo nalagajo, MP3 tudi, le vseh map z cedeja noce na novo nalozit. To mam zdej! :doze: Popravljeno Februar 4, 2007. Popravil c0Li
bmwslo Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Hm :hmm: Za ZUMO, mislim da nebi smel biti problem nalaganja celega CN ali pa ? Glede na tehnične podatke, bi sklepal, da prostor ni problem. Mogoče najbolje, da pokličeš uvoznika , tam bodo znali sigurno pomagati. (GEOSET ) :fredy:
jfk Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 (popravljeno) Zumo 550, sej tle se ravno pojavi problem! Noce mi nalozit celega CN Ob nakupu mi je trgovec dejal, da mi lahko nalozi mape in naj se oglasim kasneje. Ker mi je deloval malce negotovo ..... Na Garminovi spletni strani najdeš tole: http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00567-01 ..... Na zūmo 550 so prednaložene podrobne karte Evrope in Grčije City Navigator NT (sedaj vključuje tudi kartografijo vzhodne Evrope)..... ..... Naprava ima slovenske menije in slovensko govorno usmerjanje, nanjo pa lahko namestite tudi podrobno cestno karto Slovenije, Hrvaške in Bosne – AdriaRoute. Lastnosti: * Visoko odziven GPS sprejemnik podjetja SiRF * Prednaložena kartografija City Navigator NT - vsa zahodna Evropa na zūmo 550 (vam ni potrebno nalagati ničesar) * Na dotik občutljiv zaslon ...... A koga farbajo ??? :? :nono: Popravljeno Februar 4, 2007. Popravil jfk
TomazC Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Kako pa si sploh iz Zumota pobrisal CN. Jaz ga imam namrec tudi. Ob nakupu je bil že naložen, pa se ga nisem nič več dotikal. Le še Adrio sem naložu, pa vse špila. Tomaž
c0Li Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Pocas po kamju fantje! Sprasujem kako se znebit AdriaRoute iz Zumota. :hmm:
bica Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Sem iskal po mojmu Zumotu, vendar ne najdem. Poskusi pri kartah in pritisni privzete nastavitve, mogoce ti vse pobrise. P.S. Moj Zumo 550 ima 2 Gb spomina, tako da gre gor cel CN in AR.
Wilson Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Ne vem ali je že kje omenjeno, ali Nuvi in Zumo podpirata točke via. Lp
TomazC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Ne vem ali je že kje omenjeno, ali Nuvi in Zumo podpirata točke via. Lp Ali to mislis, da dam vmesne tocke? Recimo vnesem, da zelim v Maribor. Potem grem v iskanje novega cilja in recem, npr Celje. In ko najde, vprasa ali je to nova ruta, ali pa vmesni cilj. In recem vmesni cilj. Tomaz
emc Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Jaz tudi ne! Moj tud ....sam jaz bi rad pobrisal AdriaRoute... :yawn: Jest mam 2820, sej je vrjetn podobna varianta.... Europa je že naložeba.....adria route sm pa sam gor dal.... Če želim brisat karte recimo adria route...se cele ne morem znebit..lahko se je pa večji del Odprem Mapsource...izberem Adria route.....označim najmanjši del karte recimo Ljubljanski in to naložim. Ko se mi aparat spet prižge je na njem naložen samo ljubljanski del Adria route astalo pa je pobrisano.... Kaj več mi pa ni uspelo.....
Wilson Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Ali to mislis, da dam vmesne tocke? Recimo vnesem, da zelim v Maribor. Potem grem v iskanje novega cilja in recem, npr Celje. In ko najde, vprasa ali je to nova ruta, ali pa vmesni cilj. In recem vmesni cilj. Tomaz Eeee, točno to. Ali to podpirata, mislim več vmesnih točk ali pa kot v Avtoroute točno določeno pot. By
TomazC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Eeee, točno to. Ali to podpirata, mislim več vmesnih točk ali pa kot v Avtoroute točno določeno pot. By Stevilo vmesnih tock ni omejeno. Ce imas video UMTS telefon, ti lahko demonstriram. Tomaz
bica Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 Zanimiva stvar za povezavo zumota na interkom http://www.erms-sp.si/motocom/starcom/starcom_moto_gps.htm
sayo Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 pozna kdo navigacijo mio in jo mogoce tudi uporablja bi rabil nasvete link od firme A ne delajo to naši sosedje kravatarji :? Slišu sem da je to ena izmed najboljših GPS naprav :OK:
Wilson Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 :) http://www.garmin.si/news.php?news_id=OWL8OUFQ
miha Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 A ne delajo to naši sosedje kravatarji :? Slišu sem da je to ena izmed najboljših GPS naprav :OK: belgiska stvar je to sam pa na žalost nima slovenije ja teba dokupit sd kartico za slo in vso juzno evropo ostala evropa je pa že priložena za nekoga ki je ne hodi kej dosti po jugu je dobra stvar pa se pocen je saj zamoje pojme
ponky Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Kar se zaslona tiče se mi pa zdi najboljša možnost GARMIN GPS 276. Sam sem tudi nekaj stikal za StreetPilotom III,ker ga ne rabim tako pogosto,bi pa rad imel nekaj dobrega....kje se da dobiti ta model in za kakšno ceno? Namreč sem zasledil tudi 2 nova modela,namenjena motoristom...mislim,da je oznaka modela Zumo---je kdo že probal tole zadevo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se