Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Novi firmware za ZUMO 550 :010

LP, Robert

Nič posebnega ni notri od novosti, razen tega, da mi je zgazilo vse pripravljene rute. Rute je potrebno po nalaganju novefa firmware ponvno naložiti, pri tem, pa mi je med uvozom zgazilo vse rute.

Pa ni krize .

Tole je pa sicer seznam novosti od 3.3 - 3.8

Changes made from version 3.30 to 3.80:

Add support for African Time zones.

Add support for several new pre-recorded voices.

Add support for distances in yards when a British voice is selected (may require updated voice).

Added support for MAD Maps scenic routes.

Allow the compass page to display 5 digits of elevation.

Improved handling of circular routes. Allows entry at alternate point. Will not announce arrival when starting a route. (All routes will be deleted after update, but can be re-imported from GPX files.)

Keep the map detail level when go from main map to browse map.

When reviewing a gas station after pressing the fuel button from main map, the map will now be centered on selected gas station rather than the vehicle.

Change Optimal Reorder so it does not include the final point when reordering.

Correct issue where backlight may change if you remain on the backlight adjust page for a period of time.

Correct issue where backlight may turn off when location is above polar circle.

Correct issue that would sometimes cause highways to be labeled with the incorrect name.

Correct issue that would not allow more than a single point to be added to some routes.

Correct issues when the same map is loaded in two different regions.

Correct issue when searching for cities on basemap.

Correct off road transitions in track to route when there is no map coverage.

Correct issue playing Audible format 4 books.

Correct distance for mixed routes imported from MapSource

Correct issue that caused all traffic delays to be 1min when using certain maps.

Correct issue that prevented TrafficMaster service from being properly named on the unit.

Correct issue that prevented some very large track log activities from being archived correctly.

Correct issue where changes to a route would be lost if you press and hold the back button.

Correct issue that caused MP3?s to be paused for navigation announcements when navigation was set to off and a pre-recorded voice was selected.

Objavljeno

Danes sprobal v Avstrijskem Lidelnu kupljeno navigacijo silver crest ki ima glasovno vodenje in karte v SLO jeziku, 4.3" zaslon, 41 že naloženih podrobnih kart evropskih držav tudi čisto vse karte bivše Yugoslavije, SD režo, priloženo ima avto vtičnico, polnilec za 220v, USB kabel, nosilec, ima pa tudi 3 letno garancijo :OK: . Deluje zelo dobro, danes smo se peljali iz LJ proti Rakitni zraven pa smo imeli vključen še telefon nokia N95 ki ima naložene garminove karte ta nas je hotel peljati po poti ki je več kot 15km daljša nato je zelo dolgo preračunaval pot, 5 km pred Rakitno pa se je čisto zgubil :BUA: neznani silver crest pa nas je brez problemov pripeljal do hiše na Rakitni. Bili smo vsi zelo pozitivno presenečeni nad zelo dobrim delovanjem neke neznane znamke GPS naprave ki stane 249€. Če koga zanima naj si jo ogleda na strani www. Lidl.at

Objavljeno

Glede na to,,da se je zgubil in nevem kako dolgo preračunaval pot bi jaz rekel,da ne deluje ravno dobro :huh:

BTW ostali gpsi tudi niso več tako dragi :whistle:

Objavljeno
Glede na to,,da se je zgubil in nevem kako dolgo preračunaval pot bi jaz rekel,da ne deluje ravno dobro :huh:

BTW ostali gpsi tudi niso več tako dragi :whistle:

Če sem jaz dobro prebral, se je izgubil garmin na GSM-u :alien1:

Objavljeno

Bemtiš veš,da maš prav,al jaz čudno berem al je pa čudno napisano,u glavnem vse jasno zdaj,vzamem nazaj :slap: :slap:

Objavljeno

kakorkoli že hvalite ta čuda od GPS - jaz sem proti.

Na motorju in v avtu sem imel Garminov Quest II.V Firenzah se mi je pa utrgalo in sem ga skoraj vrgel stran.Kar naprej je javljal da ima slab signal in da preračunava.Od takrat naprej sem veliko bolj na "easy".

Objavljeno

Ja, garmin se je zgubil, bil sem zelo presenečen ker ga vsi tako hvalijo

Objavljeno
Danes sprobal v Avstrijskem Lidelnu kupljeno navigacijo silver crest ki ima glasovno vodenje in karte v SLO jeziku, 4.3" zaslon, 41 že naloženih podrobnih kart evropskih držav tudi čisto vse karte bivše Yugoslavije, SD režo, priloženo ima avto vtičnico, polnilec za 220v, USB kabel, nosilec, ima pa tudi 3 letno garancijo :OK: . Deluje zelo dobro, danes smo se peljali iz LJ proti Rakitni zraven pa smo imeli vključen še telefon nokia N95 ki ima naložene garminove karte ta nas je hotel peljati po poti ki je več kot 15km daljša nato je zelo dolgo preračunaval pot, 5 km pred Rakitno pa se je čisto zgubil :BUA: neznani silver crest pa nas je brez problemov pripeljal do hiše na Rakitni. Bili smo vsi zelo pozitivno presenečeni nad zelo dobrim delovanjem neke neznane znamke GPS naprave ki stane 249€. Če koga zanima naj si jo ogleda na strani www. Lidl.at

Kaj pa je to za ena zadeva? A mogoče kja piše na kateri osnovi deluje? Ker še nimam navigacije, me pa zanima s katerim tipom garmina bi bil ta SILver primerljiv, mislim po sposobnostih in ne cenovno?

Objavljeno
Ja, garmin se je zgubil, bil sem zelo presenečen ker ga vsi tako hvalijo

Na Nokijo je bila verjetno naložena Mobile XT verzija(s "pašnika"), katera pa ne deluje ravno najbolje. Na različnih forumih se pišejo takšne in drugačne ugotovitve uporabnikov, vsi pa tarnajo nad počasnim in neuporabnim preračunavanjem poti. Pri vsem tem pa verjetno ni krivda na Garminu, ampak na piratskih verzijah uporabljenih programov. Tudi vse BT GPS sprejemne naprave niso enako dobre!

Objavljeno

Se mi zdi da je slavni garmin malo zaspal na svojih lovorikah. Ponujajo ti 10 različnih vrst aparatov da sploh ne veš katerega bi izbral lahko bi izdeloval samo 2 eno za avto in eno za motor ki je zaščitena proti vlagi ne vem kaj tako komplicirajo, zgleda da lupijo naivne kupce

Objavljeno

Nič posebnega ni notri od novosti, razen tega, da mi je zgazilo vse pripravljene rute. Rute je potrebno po nalaganju novefa firmware ponvno naložiti, pri tem, pa mi je med uvozom zgazilo vse rute.

Pa ni krize .

LP navigatorji !

Sem isto updateal Zumota , pa so se mi povozili še vsi POI podatki (točke) ...poskusil z POIloaderjem ponovno nastaviti vse POI točke , sedaj pa mi še teh ni mogoče najti na Zumotu.

Ko kliknem na POI mi ZUMO kar zmrzne ????

Ima morda kdo kakšno idejo , kako bi jih še lahko naložil .????

LP vsem in še lepe Božične praznike vsem !!

LP :yea1:

Objavljeno
Sem isto updateal Zumota , pa so se mi povozili še vsi POI podatki (točke) ...poskusil z POIloaderjem ponovno nastaviti vse POI točke , sedaj pa mi še teh ni mogoče najti na Zumotu.

Poskusi s POILoaderjem najprej pobrisati kar imaš na ZUMO-tu in potem ponovno naložiti . Opcija za brisanje je nekje v drugem ali tretjem koraku ko zaženeš POILoader. :closedeyes:

Objavljeno

Objavljeno (popravljeno)

Pri meni pa tako zgleda...

post-2154-1198590085_thumb.jpg

post-2154-1198590103_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil motoristek
Objavljeno

Navigatorke in navigatorji srečno 2008 vam želim, da bi vas GPS čimmanjkrat zapeljal v napačno stran .

In ker nimam kaj pametnega delat te dni, sem tistim, ki se z GARMIN navigacijo šele spoprijemate pripravil nekaj branja za praznične dni.

Tisto kar vas zanima najdete pod Navigacija !

P.S.

Sprejemam tudi kritike in :beer1:

Objavljeno

Hallo!

Uporabljem Garmin Quest že dve sezone in sem več kot zadovoljen. Majhen za v srajčni žep, ekran ni nujno da je velik, ker me glasovno vodi v avtu in motorju tako da ne podledam več table. Vodi pa te tako kakor mu ukažeš, torej če zgreši je napaka v večuni primerov tvoja. Seveda vodoodporen edino kar pogrešam "morda" in zelo redko je upravljanje na dotik kar pa mi odtehta mini teža in velikost proti Zumo-tu.Pa seveda tudi cena. Questa II se da dobit za 250€-300€, kar je zastonj proti Zumu.

Ajd!

Objavljeno
Hallo!

Uporabljem Garmin Quest že dve sezone in sem več kot zadovoljen. Majhen za v srajčni žep, ekran ni nujno da je velik, ker me glasovno vodi v avtu in motorju tako da ne podledam več table. Vodi pa te tako kakor mu ukažeš, torej če zgreši je napaka v večuni primerov tvoja. Seveda vodoodporen edino kar pogrešam "morda" in zelo redko je upravljanje na dotik kar pa mi odtehta mini teža in velikost proti Zumo-tu.Pa seveda tudi cena. Questa II se da dobit za 250€-300€, kar je zastonj proti Zumu.

Ajd!

Cena novega je krepko čez 500€ čeprav se več ne proizvaja.

Torej napram tomtom riderju II veliko preveč.

Ajd

Objavljeno
Cena novega je krepko čez 500€ čeprav se več ne proizvaja.

Torej napram tomtom riderju II veliko preveč.

Ajd

Hallo!

Kdo pravi novega? :? Sam sem dal za novega seveda preko 500€ zunaj .

Brez praske dobiš na Ebay mlajšega od mojega za 200€. Zame daleč najboljši.

Verjetno veš za pregovor: "Če ne veš kakšne kvalitete je potem poglej koliko stane!"

To je sicer malce tako rečeno vendar v večini primerov drži.

Lp :D pa Srečno!!

Ajd!

Objavljeno
Hallo!

Verjetno veš za pregovor: "Če ne veš kakšne kvalitete je potem poglej koliko stane!"

Ajd!

Ja, samo potem ne moreš primerjat novega Zumota in starega Questa.

O, Ebay-u pa, saj poznaš tistega o mačku in žaklju.

Ajd

Objavljeno
Hallo!

Ajd!

Hallo !

In kaj ti pomeni ta tvoj pregovor ? "Če ne veš kakšne kvalitete je potem poglej koliko stane!"

Nižja ko je cena, boljši je ali kaj ??

Objavljeno

Imaš sigurno cenejše in boljše od garmina ki je zaspal na svojih lovorikah :whistle:

Objavljeno
Imaš sigurno cenejše in boljše od garmina ki je zaspal na svojih lovorikah :whistle:

naprimer katerega?

Objavljeno
IMO,TT je že en......

IMO?

ali je TT ze v slovenscini glede na to da imamo uvoznika? kako je kaj s pokritostjo "adriaroute"?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!