bica Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Prosil bi če se lahko javi nekdo ki ima originalno Adria Route 2.00? :unsure: Lahko na PM. Hvala! Jaz ju tudi imam.
raza Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Prosil bi če se lahko javi nekdo ki ima originalno Adria Route 2.00? :unsure: Lahko na PM. Hvala! Kaj zanima?
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Kaj zanima? V N95 hoče spravit AdrijoRoute, pa rabi šifro... :whistle:
NejcZ Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Ja, mi je že zrihtal motoristek :worship: Hvala.
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Nekaj novega:software version 4.00 as of March 5, 2008 Mene pa zanima za glasovno kaj označite? Imaš naški samo HR-SCG, če dam HR kaj se mi spremeni? Lp
Orange Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Kaj zanima? A si ze naredu update na 4.00?
raza Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 A si ze naredu update na 4.00? Sej sem zgoraj par postov nazaj zadevo objavil in spodaj napisal: Že opravljeno! B.P.
raza Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Nekaj novega:software version 4.00 as of March 5, 2008 Mene pa zanima za glasovno kaj označite? Imaš naški samo HR-SCG, če dam HR kaj se mi spremeni? Lp Če v tujini uporabljaš navigiranje po imenih ulic, potem si naloži popravke za glasovno usmerjanje v tistem jeziku katerega uporabljaš. Slovenščina pač še ne podpira te opcije. Vse ostalo je balast v memoriji, katero je bolje uporabiti za kaj bolj pametnega.
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Mapsource ne morem zalaufat :headbang: kaj bi lahko bilo narobe?
emc Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Mapsource ne morem zalaufat :headbang: kaj bi lahko bilo narobe? Vrjetn si si hotel ,,instalirat'' neke mape in si zalaufau kašno stvar in ti je register malo popravlo :alien1:
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Vrjetn si si hotel ,,instalirat'' neke mape in si zalaufau kašno stvar in ti je register malo popravlo :alien1: kaj naj zdaj naredim?
raza Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Mapsource ne morem zalaufat :headbang: kaj bi lahko bilo narobe? Če si slučajno kaj intalital potem poglej in zaženi "obnovitev sistema na zgodnejši čas" in posodobi nazaj na včerajšnji dan.
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Če si slučajno kaj intalital potem poglej in zaženi "obnovitev sistema na zgodnejši čas" in posodobi nazaj na včerajšnji dan. To sem naredil pa še kar zeza... :headbang:
raza Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 To sem naredil pa še kar zeza... :headbang: A si slučajno kaj od skandinavije nalagal? Tam je neka TOPO karta hudo okužena z virusom!!!
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 A si slučajno kaj od skandinavije nalagal? Tam je neka TOPO karta hudo okužena z virusom!!! Mislim, da bo to... :headbang:
MiNa Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 (popravljeno) Na takem GPS-u sigurno ni problem nalaganje razlčnih kart :krneki: . Popravljeno Marec 23, 2008. Popravil MiNa
emc Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Na takem GPS-u sigurno ni problem nalaganje razlčnih kart :krneki: . Ja tale mi je kar všeč :/ Tukaj se lahko dobi nekaj map ni slabo Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil emc
emc Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Ja tale mi je kar všeč :/Tukaj se lahko dobi nekaj map ni slabo pa tale link tut zna komu koristit pa tale tukaj Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil emc
emc Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 pa tale link tut zna komu koristit pa tale tukaj ta link je sploh dober no sej za dans bo dost , da se kdo ne izgubi :)
emc Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 ta link je sploh doberno sej za dans bo dost , da se kdo ne izgubi :) če kdo nima še topo bolgarije ....dobi tukaj
LORD&LADY Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 če kdo nima še topo bolgarije ....dobi tukaj Tudi cestna karta Bolgarije je poleg! Žal karta ni rutabilna! Vprašanje za vsevede? :? :? :? Ali se da nerutabilno karto spremeniti oz "popraviti" v rutabilno? :slap: :slap: :slap: lp
motoristek Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 A si slučajno kaj od skandinavije nalagal? Tam je neka TOPO karta hudo okužena z virusom!!! Sem moral formatirat... :naughty: pa tudi čas je že bil... :yea1:
Barth Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Connect GPS to PC and Run WebUpdater :worship: Barth inštrukcije so brezplačne :beer2: Lp, Robert se pravi da se dodaten jezik/glas naloži prek neta. To je cool, sem mislim, da so verzije po državah preveč zaprte glede na regijo. jutri letim na irsko, v soboto bom pa malo šopingiral po dublinu. Če se do takrat odločim, ga bom vzel, nisem pa še ziher, čeprav je 120€ cenejši, kot v slo.
emc Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Tudi cestna karta Bolgarije je poleg! Žal karta ni rutabilna! Vprašanje za vsevede? :? :? :? Ali se da nerutabilno karto spremeniti oz "popraviti" v rutabilno? :slap: :slap: :slap: lp Ja mislim , da se da ...vendar se je treba s tem ukvarjat......preveč zakomplicirano za nas navadne smrtnike....določanje koordinat..... Bolgarija ima tudi rutabilno karto....
Wilson Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Ja mislim , da se da ...vendar se je treba s tem ukvarjat......preveč zakomplicirano za nas navadne smrtnike....določanje koordinat..... Bolgarija ima tudi rutabilno karto.... Kera pa je? A, je morebit OFRM bulgaria v4.40 rutabilna? Kaj je točno rutabilno, glasovno vodenje in avtomatsko pomikanje karte ali samo premikanje karte? Ajd
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se