emc Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 iz amerike pride tak nosilec 45 eurov.....sem ga za kolega nabavil Mogoče tole......
emc Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 (popravljeno) Garmin StreetPilot 2820 Auto & Motorcycle GPS BRAND NEW cena 680 eurov dobava 30 dni To je pravi potovalni računalnik z res obilo opcij Popravljeno Maj 9, 2008. Popravil emc
Orange Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Za Zumota je na voljo nova programska oprema verzije 4.10. (23.04.2008)-Fixed connection issue with some Bluetooth headsets. (prekinjanje Bluetooth povezave) A si ze posodobu?Je kaj problemov?
motoristek Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ve kdo za kakšno dobro ceno za NUVI 350... :hmm:
raza Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 A si ze posodobu?Je kaj problemov? Jasno, pred dopustom! Na poti si je Zumo prislužil čisto 10! Nekoliko me je zezal prenos tel. imenika na Zumota pa sem tudi tu zmagal z programom, katerega sem naložil na telefon.
Barth Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Jasno, pred dopustom! Na poti si je Zumo prislužil čisto 10! Nekoliko me je zezal prenos tel. imenika na Zumota pa sem tudi tu zmagal z programom, katerega sem naložil na telefon. s kakšnim programom za telefon??? meni tudi ni iz nokie e60 preneslo imenika, ker baje ta model nokie tega ne podpira.
Orange Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Jasno, pred dopustom! Na poti si je Zumo prislužil čisto 10! Nekoliko me je zezal prenos tel. imenika na Zumota pa sem tudi tu zmagal z programom, katerega sem naložil na telefon. Odlicno pol lohk posodbim !Z imenikom do zdaj nisem imel problemov dela k sus mam Ericssona 810i
raza Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 s kakšnim programom za telefon??? meni tudi ni iz nokie e60 preneslo imenika, ker baje ta model nokie tega ne podpira. Na Nokiini strani imaš program ki se naloži na telefon in skrbi za prenos telefonskega imenika preko BT na prostoročno napravo za telefoniranje http://www8.garmin.com/bluetooth/compat-ph...fg=2&id=238 :worship:
jetman Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Jaz sem tudi na mojo Nokio N70 nalozil tole aplikacijo Nokia 810 phone support in zdaj se mi imenik na Zumota prenese samodejno. Sony-Ericsson Z800 se mi je pa že takoj normalno povezal. Glede težav s prenosom imenika z Nokie sem vprašal na Geoset, kjer sem dobil odgovor, da skoraj vsi ostali telefoni samodejno prenesejo imenik, le Nokia se ne drži nekih standardov, se pa da težavo rešit z omenjeno aplikacijo.
flight69 Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Ve kdo za kakšno dobro ceno za NUVI 350... :hmm: A ni bols za 330 eur Nuvi 760 - mas se blutooth za na moped ? :? Lp!
motoristek Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 A ni bols za 330 eur Nuvi 760 - mas se blutooth za na moped ? :? Lp! Rabim samo za avto(rojsni dan)in mislim, da je ta kar ok.
motoristek Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Rabim samo za avto(rojsni dan)in mislim, da je ta kar ok. Sem vzel Nuvi 750T... :worship:
bica Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 Na Nokiini strani imaš program ki se naloži na telefon in skrbi za prenos telefonskega imenika preko BT na prostoročno napravo za telefoniranje http://www8.garmin.com/bluetooth/compat-ph...fg=2&id=238 :worship: Jaz imam Nokio E51 in Nokio E70, pa mi pri nobeni imenika ne prekopira v Zumota. A je potem ta program Nokia 810 phone support tudi za te dve Nokiji OK? LP Bica
raza Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 Jaz imam Nokio E51 in Nokio E70, pa mi pri nobeni imenika ne prekopira v Zumota.A je potem ta program Nokia 810 phone support tudi za te dve Nokiji OK? LP Bica Nokija E51 ni na spisku, E70 pa mora špilat. Na Nokiji pojdi v imenik, izberi opcijo označi vse, potem opcijo pošlji preko BT, ko te vpraša na katero napravo odcahnaj Zumota in potrdi. Imenik Nokija pošlje v Zumota in na Zumotu se v podmeniju (tacneš na slušalko) pojavi nova ikona z imenikom. Program 810 služi samo avtomatskemu pošiljanju imenika preko BT ob konektu telefona in Zumota. BT na telefonu mora biti vklopljen predno prižgeš Zumota!
Barth Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 meni ta 810 support na E60 ne dela. Bom probal še ročno.
raza Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 meni ta 810 support na E60 ne dela. Bom probal še ročno. A si probal na telefonu ta suport ročno pognat? Sproži pošiljanje imenika na Zumota in potem opazuj prenos. Če je ta hitro končan se po vsej vrjetnosti ni prenesel, ko pa ga sprožiš šeenkrat potem traja brez konca in spet ni nič. Če pa trak z indikatorjem lepo počasi leze naprej potem se dogaja! BT na telefonu mora obvezno biti vključen pred vklopom Zumota. Ko se le ta postavi, mora telefon reagirati z vklopom displeja (povezava vspostavljena) in pošiljanjem imenika(pošiljanje podatkov in vizualni valoviti trak) ter izpisom "podatki uspešno poslani".
motoristek Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Kaj pa jaz, ko se vspostavi zveza se ne čuje nič... :headbang:
raza Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Kaj pa jaz, ko se vspostavi zveza se ne čuje nič... :headbang: Ne vem kakšne povezave uporabljaš? Telefon -Zumo, Zumo - čelada? :hmm:
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ne vem kakšne povezave uporabljaš? Telefon -Zumo, Zumo - čelada? :hmm: Ja, celo se čuje v čeladi, ko izbira, ko pa srejmeš klic ali ko se klicani javi pa tema... :headbang: sem bil pri kompiju in nisva rešila zadeve. Eni mi svetujejo, da updejtam Sonija T630.
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 (popravljeno) Ja, celo se čuje v čeladi, ko izbira, ko pa srejmeš klic ali ko se klicani javi pa tema... :headbang: sem bil pri kompiju in nisva rešila zadeve. Eni mi svetujejo, da updejtam Sonija T630. Pa še to: kdaj pa kdaj mi čist brez veze ugasne med vožnjo. :headbang: Popravljeno Maj 19, 2008. Popravil motoristek
raza Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Pa še to: kdaj pa kdaj mi čist brez veze ugasne med vožnjo. :headbang: Telefon, zumo ali BT povezava?
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Telefon, zumo ali BT povezava? Zumo... :headbang:
jetman Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Pa še to: kdaj pa kdaj mi čist brez veze ugasne med vožnjo. :headbang: Meni se je samo zablokiral, ko sem med vožnjo izbral uporabniško POI točko (sem jo sam naložil gor). Na kumb za izklo se ni ugasnil, potem sem uganil restart Zumota tako, da sem pritisnil vse gumbe na enkrat. Drugače se mi med vožnjo ni ugasnil. Ugasnil se mi je pa tudi, ko sem doma planiral ruto in sem moral potem preklapljat med CN in Adriaroute. Ko pa je bila ruta enkrat sestavljena, med vožnjo sem imel lahko obe karti vklopljeni in ni bilo težav.
obad Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Takole sm pa jz svojo navigacijo zmontirov na motor. ">
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se