cheff Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Prosim če mi lahko ocenite kolko je to vredno, ker mam doma pa ne uporablam... Jakna firme Avirex (delali so jakne za ameriško vojsko) velikosti XL, usnje vse lepo ohranjeno, nova je bila kupljena v ameriki za nekje 700€. Škornji firme Buffalo, velikosti 43, lepo ohranjeni, nič poškodovani. Srajca firme Rivergold, velikosti L, tudi lepo ohranjena... To je to prosim da mi čimprej povete kolko bi blo to vredno. Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 za škornje ti dam 18,3 EURosov pa tawelki pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno April 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2007 Niso več vredni?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 to pa ne wem :grrr jaz ti dam tolk zanje, dej se pa sam odloč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno April 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2007 Bom pogledal če še ker več da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Bom pogledal če še ker več da... Jest dam 19 evrov. :) Ker rabim darilo za Zdrawca, ko pride k nam na pir. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 (popravljeno) jakna ti je vredna kkšnih 10 € jst ti dam 30€ :D sam ti pas manjka :( Popravljeno April 1, 2007. Popravil Žarko G. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 Aja tam še pas pride? Tega pa nimam ja :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Aja tam še pas pride? Tega pa nimam ja :trance_33_sleep: Slabo ti kaže :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Pojdi na bolšjaka, morda boš celo kaj prodal? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 3.251 €songov - vse skupaj če ti kdo ponuja manj, te hoče nategniti .. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 (popravljeno) Pojdi na bolšjaka, morda boš celo kaj prodal? :? To je ena (boljša) varianta, druga pa (humanejša), da podariš rdečmu križu ali pa karitasu :ninja: Popravljeno April 3, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Kolk mi plačaš če tole vzamem? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Kolk mi plačaš če tole vzamem? :krneki: Menja za tvoj motor. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Prosim če mi lahko ocenite kolko je to vredno, ker mam doma pa ne uporablam... Zgleda, da lani niso samo Medvedov slekli. A je to bojna trofeja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Menja za tvoj motor. :ninja: Zloben si :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 To je ena (boljša) varianta, druga pa (humanejša), da podariš rdečmu križu ali pa karitasu :ninja: Ime mi je Karitas, pišem se Križ, prijatelji me zaradi nekdanjega članstva v partiji kličejo Rdeči. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Ime mi je Karitas, pišem se Križ, prijatelji me zaradi nekdanjega članstva v partiji kličejo Rdeči. O:-) Dobr si napisal :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Jest uzamem use zaston brez problema :naughty: !!al pa pocen kupm :whistle: !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Zloben si :cry: Oprosti, saj veš da ni bilo tako mišljeno. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Oprosti, saj veš da ni bilo tako mišljeno. :004 Narejži ga namesto, da ga tolažiš. Ka te je za ni motorist, da se bo zaj tu cmero ko kaki froc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Narejži ga namesto, da ga tolažiš. Ka te je za ni motorist, da se bo zaj tu cmero ko kaki froc. Tebi se pa na daleč vidi, da si Pohorc. Čisto brez čustev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Prosim če mi lahko ocenite kolko je to vredno, ker mam doma pa ne uporablam... Jakna firme Avirex (delali so jakne za ameriško vojsko) velikosti XL, usnje vse lepo ohranjeno, nova je bila kupljena v ameriki za nekje 700€. Škornji firme Buffalo, velikosti 43, lepo ohranjeni, nič poškodovani. Srajca firme Rivergold, velikosti L, tudi lepo ohranjena... To je to prosim da mi čimprej povete kolko bi blo to vredno. Lp! Pej na eBay pa mau poglej če še kdo podobno prodaja .......... lpp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Pej na eBay pa mau poglej če še kdo podobno prodaja .......... lpp To je gotovo hec. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 To je gotovo hec. :? Zakaj, saj prodaja pa same lepe stvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se