Frips Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 izpolnil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Naredu :yesss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 izpolnil! .) NAgaya, SiR..ej, ea se more zmeri en od vaju neki vsajat in lovit dlako v jajcu in izpostavljat svojo namišljeno intelektualno superiornost a... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 ni namišljena :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) Zanimivo, da za vprašanje "kaj vam pomeni motociklizem" ni odgovora, kateri bi se nanašal na primarno nalogo motocikla-prevozno sredstvo :) Zakaj imate avto? a ) ker je rdeč b ) ker v njem lepo diši c ) za hobby d ) za paljenje čez ovinke :D izpolnil! .) NAgaya, SiR..ej, ea se more zmeri en od vaju neki vsajat in lovit dlako v jajcu in izpostavljat svojo namišljeno intelektualno superiornost a... :doze: Ja res je zgolj namišljena. Itak se ve, da sem jaz tu največji intelekt B) komu se zdi, da je tole pametno zastavljena anketa za širko populacijo katere izobrazba in razgledanost nihata iz ene skrajnosti v drugo? nevroticizem, srednja izrazenost in nenevroticizem ? ali čutnozaznavne (hitrost in tocnost zaznavanja drazljajev, detajlov v okolici), motoricne (spretnost prstoc, rok), intelektualne (sposobnost prilagoditve novi situaciji s pomocjo misljenja) ....eh srednješolci :) :whistle: Jst sem hotu pri večini vprašanj, katera so se nanašala na mojo psiho, obkrožit vse 3 možne odgovore :blush: komu se zdi, da je tole pametno zastavljena anketa za širko populacijo katere izobrazba in razgledanost nihata iz ene skrajnosti v drugo? nevroticizem, srednja izrazenost in nenevroticizem ? ali čutnozaznavne (hitrost in tocnost zaznavanja drazljajev, detajlov v okolici), motoricne (spretnost prstoc, rok), intelektualne (sposobnost prilagoditve novi situaciji s pomocjo misljenja) ....eh srednješolci :) :whistle: Jst sem hotu pri večini vprašanj, katera so se nanašala na mojo psiho, obkrožit vse 3 možne odgovore :blush: Drugače pa... A- prijaznost (47) B- sebicnost (5) C- vljudnost (34) D- skrivnostnost (17) E- resnicoljubnost (36) F- goljufivost (2) G- nesramnost (1) H- postenost (47) I- drugo (1) Peeezda je mal goljufivih in nesramnih, po drugi strani pa zelo veliko prijaznih in poštenih ljudi :D Popravljeno April 2, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 uštimano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Ja res je zgolj namišljena. Itak se ve, da sem jaz tu največji intelekt B) Mogoče si res intelekt, ampak telebajsek pa še zdaleč nisi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) tut jest rešu :D Popravljeno April 2, 2007. Popravil primozh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 jst sm tud že učeri :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Rešu! Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dmax Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Zrihtal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Tudi jaz izpolnil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 izpolnil! .) NAgaya, SiR..ej, ea se more zmeri en od vaju neki vsajat in lovit dlako v jajcu in izpostavljat svojo namišljeno intelektualno superiornost a... :doze: daj..še malo se razburjaj .. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 OPRAVLJENO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 rešu! bi blo pa zelo zanimivo vidit rezultate nekega dne, če sevede ne bodo zaupni!? :D lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 rešu! bi blo pa zelo zanimivo vidit rezultate nekega dne, če sevede ne bodo zaupni!? :D lp miha Ko resis si lahko pogledas rezultate v obliki tortnega diagrama....samo kliknes rezultati...in to je vse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 rešeno, za sosošolko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
... Eva ... Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 ..Ek0Ła... r€sen0... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 me 2 (izpolnil) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 urejeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 Sem rešil, ampak se sprašujem kako vezo ima ta anketa z nami motoristi? Mislim, da samo eno vprašanje se je nanašalo na motoriste, pa še to ne najbolj (kakšen voznik si), pa butast mi je to, da se neki španate gimnazijci pa tam pišete neke višje-slovnične izraze :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 To bo ona presodila, če si šizofrenik... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urška Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 hvala vsem, ki ste rešl vprašalnik...ubistvu sm jih rabla sam 60 zej sm pršla pa že na okroglih 100...super odziv... tisga, ko pa zanima u čem je fora...cev vprašalnik se nanaša na motoriste...naslov seminarske je osebnostne lastnosti motoristov tak, da preverjam vaše osebnostne lastnosti in vsa tista vprašanja se nanašajo na to...ne zanima me toliko kako se obnašate na cesti ipd. pri tistemu vprašanju se pa opravičujem, ker bi res morala dati pod možnost, da služi motor tudi kot prevozno sredstvo, ampak sem napako opazila šele potem, ko je biv link že na forumu... tiste, ki bo zanimalo, se bo dalo celotno seminarsko nalogo tudi videti, ko bo dokončana... še enkrat hvala za tako velik odziv... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 no pa še jest..... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 hvala vsem, ki ste rešl vprašalnik...ubistvu sm jih rabla sam 60 zej sm pršla pa že na okroglih 100...super odziv... tisga, ko pa zanima u čem je fora...cev vprašalnik se nanaša na motoriste...naslov seminarske je osebnostne lastnosti motoristov tak, da preverjam vaše osebnostne lastnosti in vsa tista vprašanja se nanašajo na to...ne zanima me toliko kako se obnašate na cesti ipd. pri tistemu vprašanju se pa opravičujem, ker bi res morala dati pod možnost, da služi motor tudi kot prevozno sredstvo, ampak sem napako opazila šele potem, ko je biv link že na forumu... tiste, ki bo zanimalo, se bo dalo celotno seminarsko nalogo tudi videti, ko bo dokončana... še enkrat hvala za tako velik odziv... lp Glej, da nas ne pozabiš ometi v zahvalah ;) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se