Anzeee Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Pozdravljeni! Torej kot je iz naslova teme razvidno, kupim izpuh za Yamaho Aerox 50ccm. Kupim nov ali rabljen izpuh: -Leovince ZX - Leovince RR - Laser X-Pro Torej vsi, ki prodajate kateregakoli izmed navedenih izpuhov (lahko je rabljen ali nov) me prosim dodajte na Msn: blackniger90@hotmail.com Sem resen kupec! Oglas sem napisal namesto prijatelja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=17440 Lolek bolek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzeee Objavljeno April 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2007 O fuc* nism videl... Sorry.. Sm že prestavo.. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 NejcZ mi je prišparal malo dela :OK: ...puff Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave