Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 A za letos je že kaj datuma :hmm: kolikor sem gledal bi lahko bilo od 4.-6. 5. .) Tema o zboru 2006 Slike 2006
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 A za letos je že kaj datuma :hmm: kolikor sem gledal bi lahko bilo od 4.-6. 5. .) a te daje, da nauš spizdu kam čez ocean...., ker gremo dol, pa ne po AC :blink: :blink: :blink:
Pervy Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 A za letos je že kaj datuma :hmm: kolikor sem gledal bi lahko bilo od 4.-6. 5. .) upam da ne ker me takrat ni............ :cry: no počakajmo :grim
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 upam da ne ker me takrat ni............ :cry: no počakajmo :grim bomo ja ponovili lanski žur :grim :grim :hmm:
Miha Z. Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) bomo ja ponovili lanski žur :grim :grim :hmm: a me vzameš sabo?! :blush: moram jit dol pogledat kaj je na stvari ... d ne bom sam SLO zbore skozi gulil....... Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil Miha Z.
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 a te daje, da nauš spizdu kam čez ocean...., ker gremo dol, pa ne po AC :blink: :blink: :blink: Canada odpadla .) tak, da je tale opcija kar OK B)
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) a me vzameš sabo?! :blush: moram jit dol pogledat kaj je na stvari ... d ne bom sam SLO zbore skozi gulil....... seveda, slo scena je v pi***** zaren Rihemberk, Žiri, Celje, pa še mogoče kakšen zborček :grim :grim vse ostalo je :grrr :headbang: dol bi se šlo za cele praznike, najprej Orašje, vmes malo od pečenjare do pečenjare, potem Tuzla in nato Sremska :grim :grim :grim Canada odpadla .) tak, da je tale opcija kar OK B) ne da ti ne privoščim, ampak si res želim, da gremo skupi, se mi je zelo velik smajli prikazal na lička, da grem z Zdrawkotom, ampak moram se učiti :grim :grim :winkiss: :winkiss: Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil tati
Rude Boy Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pol leta pred eventom ste si že začeli lušte delat !!! :eek: saj, škodit ne more ! koristi pa tudi bolj malo ! :P dobimo se tam kot lani ! :OK: zmenjeno ! grem !
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pol leta pred eventom ste si že začeli lušte delat !!! :eek: saj, škodit ne more ! koristi pa tudi bolj malo ! :P dobimo se tam kot lani ! :OK: zmenjeno ! grem ! Rude ti si car, upam da pičimo že prej, kot je že Volk omenjal, pa da ne bom preveč zmatrana, ;) ;) :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 upam da pičimo že prej, kot je že Volk omenjal, pa da ne bom preveč zmatrana, ;) ;) :rolleyes: kako to misliž že prej :hmm: torek..... sredo..... četrtek....
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 kako to misliž že prej :hmm: torek..... sredo..... četrtek.... kaj pa vem že 27. ali 28. aprila, al pa gremo še na kakšen deci k Juretu na morje, potem pa naprej, ja a ni Orašje 28.4. :? :? :? , potem pa kot sem razumela malo vmes odbluzimo in nato kot lani v četrtek Tuzla, petek Sremska, ali pa samo 2.5. ali 3.5. za Bosno, potem pa 4.5. Sremska... :hmm: :hmm: :hmm: oh do takrat me lahk še na Rečico odpeljete :nono: :nono: :xx: joj, saj res ti maš tisti zajeban šiht in ne moreš na dopust, pa saj verjetno jaz tudi ne bi šla za cele praznike, ampak vseeno :? fajn bi pa blo, če bi bil vreme pa sploh.... :naughty: :naughty: :naughty: , pa še vroče ni, sam če nau sneg, bomo šli pa usput na Jahorino smučat :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 oh do takrat me lahk še na Rečico odpeljete :nono: :nono: :xx: Kako Rečico :hmm: , ka je pa tam :eek:
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Kako Rečico :hmm: , ka je pa tam :eek: tm na šolo ne veš kaj je, britof, kaj pa misliš, mal heca, pa nič daleč od resnice :grim :grim
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 tm na šolo ne veš kaj je, britof, kaj pa misliš, mal heca, pa nič daleč od resnice :grim :grim aja, ti misliš na kosmačev breg :cry: kaj ti je kej zdej, da na takšne bedarije gruntaš :slap:
tati Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 aja, ti misliš na kosmačev breg :cry: kaj ti je kej zdej, da na takšne bedarije gruntaš :slap: saj veš - leta, depresija, statistika, polna delavnica dela, :blink: :blink: :blink: pa upanje, da greva kmalu na kakšno furco skupaj :grim :grim
Miha Z. Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 he he he....dobri ste..... pa sej je še pol leta do zbora!!! kam se vam mudi?
tati Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 he he he....dobri ste..... pa sej je še pol leta do zbora!!! kam se vam mudi? veš Miha, slab mesec nazaj me je držala prava depresija in sem šla limat slikce gor po netu iz Sremske, :naughty: ti povem, da je super takloe za prvega maja mal zviznit za dlje časa, pa potem si nekaj časa prav zadovoljen in ne rabiš bit zraven na vsaki kurji procesiji :rolleyes:
volk Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 dajmo mal na datume počakat predvidoma Orašje tist vikend pred 1. majem in če je Srem teden dni kasneje je plan isti kot lani sam da rezultat ne bo isti :(
vdusan Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 dajmo mal na datume počakat predvidoma Orašje tist vikend pred 1. majem in če je Srem teden dni kasneje je plan isti kot lani sam da rezultat ne bo isti :( Pravočasno boste obveščeni o datumu, načeloma je 2. vikend v Maju :grim
tati Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Pravočasno boste obveščeni o datumu, načeloma je 2. vikend v Maju :grim kako :? :? :( a ne 5.,6. maja :eek: :eek:
Zdrawc Objavljeno Januar 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 kako :? :? :( a ne 5.,6. maja :eek: :eek: pol že nje :grrr :krneki:
vdusan Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 :OK: PANIKA, PANIKA: gremo sneg kidat, pa veselo
tati Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 pol že nje :grrr :krneki: :angry: :angry: mislim, da bo tako, če ne pa nau nč z Sremsko, al pa, kaj pa vem :? :?
vdusan Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 :angry: :angry: mislim, da bo tako, če ne pa nau nč z Sremsko, al pa, kaj pa vem :? :? BO BO PA TUT SREM SE BO ZGODU OKOL PETGA V PETEM
tati Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 BO BO PA TUT SREM SE BO ZGODU OKOL PETGA V PETEM :kva2: :004 :004 :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se