bowla Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Kdo je zainteresiran za odhod v Sremsko Mitrovico od 5-7 MAJ 2006 ??? :P ostale datume za SCG najdete na: :kva2: www.mcsrem.com :kva2:
mukki Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Kdo je zainteresiran za odhod v Sremsko Mitrovico od 5-7 MAJ 2006 ??? :P ostale datume za SCG najdete na: :kva2: www.mcsrem.com :kva2: Ej a je to nagradno vprašanje, v vrednosti kište jelen piva? JAZ, JAZ,.... B)
volk Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Ker sem (smo) en vikend prej tam blizu,Orašje, bi bila varianta Sam da prođe ova zima.
BIG YELLOW Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Moj traktor in jest za mukki v vrsti! :OK:
S57CQ Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Well well .well... Bowla in action... :eek: Ja ce bos priden se morda pa res vidimo tam.... :OK: Ajd uzivancija... :yea1: DaNe
bowla Objavljeno Marec 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 :worship: svaka cast, vidim da bo kar pestro, in mislim da za 1. moto bum je tole kar cool varianta. OK se pravi da imamo kar nekaj kandidatov - seveda pricakujemo se kaksnega :yea1:
jakATV Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Sem že najavljen,pa pujska tud rezerviral ! :naughty:
mukki Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Moj traktor in jest za mukki v vrsti! :OK: opa, a zadaj boš :wub:
Kölm Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 A mi kdo pusod mutorja du dol pa nazaj?
Thundercat Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 A mi kdo pusod mutorja du dol pa nazaj? seveda...za primerno plačilo...200k
SiR Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 A mi kdo pusod mutorja du dol pa nazaj? Motorje lahko najameš recimo pri Avto Aktivu (ugodni vikend paketi) in v TC motoshopu...
bowla Objavljeno Marec 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 :D mukki a se prej kje dobimo pred startom, pa se kdo drug ce je zainteresiran??? (na Bregani recimo-kot vedno?)
tati Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :D mukki a se prej kje dobimo pred startom, pa se kdo drug ce je zainteresiran??? (na Bregani recimo-kot vedno?) Veste kaj - tudi Tati gre z vami, kar se že menimo pol leta, pa Skobec baje tudi :OK: :grim
S57CQ Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Aloha Davido... Midva imava plan malo na morje odbluzit...(Vis) potem pa naj bi Goranka sla v ZG jaz pa verjetno cez Bih ali pa Crno goro polahko do Mitrovice. Bomo pa se vse predabatiral na druziinski skupscini... ajd
bowla Objavljeno Marec 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) :OK: lepo lepo, velika druščina bo!!! DaNe ti pa moraš kot vedno zmeraj po svoje, ane!?! Ajoooj :angry: Nič dejmo še kakšnega kandidata dobit. Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil bowla
mukki Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 :D mukki a se prej kje dobimo pred startom, pa se kdo drug ce je zainteresiran??? (na Bregani recimo-kot vedno?) Na kavici?.... sevedaaaaaa
jakATV Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Quada bom naložil na prikolico in z avtom odšel do Mitrovice,zato imam prostor za kakšno gajbico :grim ali kaj podobnega !
tati Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Quada bom naložil na prikolico in z avtom odšel do Mitrovice,zato imam prostor za kakšno gajbico :grim ali kaj podobnega ! Kako lepo, da bo kakšen z avtom, sicer pa ima Mukki velike torbe za pir po poti....., ne Mukki?? :OK: :?
S57CQ Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 El Junior-e vse je se odprto - ""sloznom dogovoru"" je pa dobro, da se tema drzi vroca... :eek:
Lunardi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Halo! Da se še jaz malo javim, ampak na žalost ne morem z vami ker pričakujem lih tisti vikend :friend1: !! DaNe ti pa zameni čelado na MB ili na Jelen pivo :OK: . Želim vam da bi vas bilo čim več :chase: !! Lepo se imejte pa čim več :beer2: HA HA HA... LP Lunardi
bkoban Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Ej Junior a vzamete še GORENCA sabo
bowla Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Aaaaa seveda. Priključi se tudi ti našemu vagonu. Mukki dej še zame boš neki naložila na tvoj moped-ker nimam tolk placa, pa še DaNe je reku da bi neki... :xx: :blink: Ajde motoristi se vidmo
Rude Boy Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Aaaaa seveda. Priključi se tudi ti našemu vagonu. Uletio Mujo u vagon: "Jel' ovo prvi razred?? Putnici: "Da!" A Mujo ce: " Dobar dan, ja sam vas novi ucitelj." .) da se tema drži vroča press !
mukki Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 No pol pa res ne smem menjat motorja prad SREMom, da bo dost placa, sicer pa en namig, Vine je reku da gre tud, on ma pa tricikla pa fajno prikolico ;) bkoban, seveda da greš zraven, moramo dostojanstveno B) lunardija zastopat ..... :OK: KUMEJ ČAKAM...................... sam letos si morem pa zrihtat ponedeljek fraj, tk za vsak slučaj če mi spet kej crkne,.... ne ne če slučajno kej rakije ostane :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se