H.Dirkač Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Živjo, kupil sem CPI-ja Aragon-a. Zanima me kakšno mnenje imate o njemu? Js sm zaenkrat zelo zadovoljen. Ful mi je ušeč ta novi dizajn, pa k ma že original LED žmigovce. Se mi zdi d ful bl športn zgleda, kot pa prejšni Oliver. Pa še avspuh je tak, da zgleda k d je ful močn motor :) . LP
StArII Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 meni toti skuteri sploh niso vsec, predvsem zato ker gledam na skuterje bol iz stalisca tunninga, in cpi ma ponaredek minarelli masine, tak da meni ni to to.. je pa za vsak dan ok, pa ce ne mislis nic predelovat..
Nshaq Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Men je pa tale auspuh na CPIjih cisto mimo. Glede na velikost skuterja je prevelik. Se mi je dogajalo, da mi je bil vedno v napoto zaradi velikosti, kadar je bilo treba skuter spraviti na varno. O tem kako je glasen zjutraj, ko ga mrzlega zaverglas in pustis laufat u standgasu raje ne bi. Odkar imam ZX-a gor je cisto druga zgodba - tih, nikoli v napoto, pa se normalno velik zgleda sorazmerno z motorjem. Agregat ima slab navor, v hrib ima precej tezav. Ze ce je omejitev na cesti 60, si mimogrede ovira v prometu, ki jo vsi prehitevajo. Je pa lep, to pa res! :)
edmired Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 mene pa na tem motorju zanima kero masino ma sploh... :whistle:
NejcZ Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 (popravljeno) Mislim da je fejk minareli :whistle: Mamo pri nas 2 al 3 te CPI-je. Odprt z ZX-om gre nekje 63km/h :) Popravljeno April 20, 2008. Popravil NejcZ
edmired Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 jst mam pa aragona in so mi vtaknl en kit gor k sm ga ze kupu pa gre ene 60 - 70 :winkiss: ...sam k nism cist zihr kero masino ma ....usam mi drgac rece :whistle:
edmired Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 pa ce bi ksn avspuh priporocil bi biu tut hvalezn :rolleyes: ps:tistga smijlica gor sm dav ponesrec :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se