Port Folio Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Tema je nastala, ker jo iskalnik ni najdel! Prvo me zanima, če ima kdo omenjeni program za avtomobile, saj program je obširen in vključuje vse avtomobile in bodisi tudi njihove tovarniške napake do letnika 2005/06! Uporabljajo ga pri svojem delu mehaniki, tehniki in tudi amaterji avto-mehanike, pa še kdo od uporabnikov bi se lahko najdel, npr. motosvetovci! :alien1: Druga zadeva zakaj sem odpiral temo, je, ker sem posneti program prenesel/naložil na računalnik in po inštelaciji šele opazil, da je v španskem jeziku, kateri mi leži, kot slonu balet! :headbang: , drugega različice mi pa ni uspelo najti tako, da bi mi prišla prav pomoč tistega/tiste, ki bi mi lahko povedal, kje se spremeni prikazani jezik! :( lp Nofrus :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 ej, če druzga ne, pojdi Altavista Babelfish, ki prevaja tudi iz španščine v angleščino,pa si lahko določene besede prevedeš sam, da boš našel pot do nastavitve!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 Ideja je super, sam kaj, ko sem že probal pa se ne da v navodilih copy-paste narest :BUA: Španščino pa prepisovat je :kva2: , bi rabu nekoga, ki non-stop visi pred TV-ejem pa bulji v španske nanizanke, bi mi najdu zihr hitreje kot jaz, ko vsako besedo s b.fishom prevajam :headbang: V osnovnih natavitvah sem najdel, da opcija "English language" obstaja in sem jo inšteliral, sam najdit jo je potrebno :hmm: Pozitiva je v tem, znam že par novih besed :grim lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Ismeralda :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Tak kot si cuknil španskega, obstajata tudi angleška in nemška verzija. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 Tak kot si cuknil španskega, obstajata tudi angleška in nemška verzija. LP, El Barto Obstaja seveda, brez creck code oz. ni kompletiran, kaj naj s tem! Če ga najdeš mi pošlji link torrenta in sm rešen te španščine :fredy: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Katana Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Najbolj, da greš na en hitri tečaj španščine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Uporabi kako prijazno kosmato živalco (oslička, mulo) bo več uspeha El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 N filebits imaš torrent za ang verzijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 Najbolj, da greš na en hitri tečaj španščine :D Ha ha :P Uporabi kako prijazno kosmato živalco (oslička, mulo) bo več uspeha El Barto Don Kihot bom pa jaz :lol1: N filebits imaš torrent za ang verzijo Thx :OK: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se