Skoči na vsebino

Wangye storm w1 na začetku ne potegne

Paketek

Priporočene objave

LP , pred kratkim sem postal lastnik scooterja wangye strom W1 49 ccm ,Model : WY50QT-7A . Zanima me , zakaj prva 2-3 metre sploh ne potegne , nikakor , skoraj ga moraš potisniti potem pa se zašiba , in gre prek 70 Km/h, ko pa spet opstojiš na kakšni rdeči luči pa spet rabi 2-3 metre da se sploh zažene , v kakšnem malem bregu sploh ni variante da bi lahko spelav , motor je nov star 1 teden , ali se še more uvozit ali je kaj narobe z njim ??

post-15089-1176017328.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa mi povej kak lahko gre 70kmh ce nisi omenil da si odstranil blokade, je pa 2takten?.. pa tudi ce je 2takt, v vsakem primeru si kupo slabo kvalitetno robo, tak da dokler je se nov prodaj pa kupi nek rablen skuter z bolsim agregatom (minarelli, piaggio)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglej , dobil se motor ki je zelo OK za ceno 900 Evrov , proti ostalimi aprilije , peugeoti in tako naprej ki pridejo 2000 evrov + , skuter ni nikol tolk vreden da bi odštev tolk dnarja , si rajš kupim avto , dobiš zelo solidnega že ... pa nebi o tem , ... itak mam za neomejeno izpit sam pač scooter sem si kupil ker stanujem v mestu ... , predelan ni nič , ker je NOV , gre 100 % 70 + , ima obratomer in v knjigi piše da ima 7500 obratov , pa ga lahko spravim čez 9000 kamot , sam na začetku ne potegne kot nebi sklopka dovol hitr spustla , al je možno da se ob to ulavfalo to me sam zanima ,...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglej , dobil se motor ki je zelo OK za ceno 900 Evrov , proti ostalimi aprilije , peugeoti in tako naprej ki pridejo 2000 evrov + , skuter ni nikol tolk vreden da bi odštev tolk dnarja , si rajš kupim avto , dobiš zelo solidnega že ... pa nebi o tem , ... itak mam za neomejeno izpit sam pač scooter sem si kupil ker stanujem v mestu ... , predelan ni nič , ker je NOV , gre 100 % 70 + , ima obratomer in v knjigi piše da ima 7500 obratov , pa ga lahko spravim čez 9000 kamot , sam na začetku ne potegne kot nebi sklopka dovol hitr spustla , al je možno da se ob to ulavfalo to me sam zanima ,...

Lej nov motor nikol ni mogu it 70 razn ce si odstranil blokade!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma lej , lažem se ne , sem biv tudi jaz presenečen ... :eek: :worship: , ka naj pač gre ... , kitajčki uvoženi v slovenijo pač

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolega je tudi kupil novega kymco-ta K-12 , res ,da je to že 10 let nazaj ,ampak se full dobro spomnim ,da ga je pripeljal iz trgovine in je šel 75 km/h, Tak ,da očitno so že pri nekaterih novih odstranjene blokade. LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja lej tud ce majo kitajci drgacne meje ga morjo za evropski trg ZABLOKIRAT ker drugace nemors dubit homologacije ali drugace za slovenijo motor ni spravn! Pa tud ta motor nikol nemore it 75kmh realnih sej ni piaggio al pa minarelli. Mislm da res vids kok stevc laze. Kaj k bo dov blokade vn pa izpuh drug bo pa steuc 130 kazu :naughty: :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja lej tud ce majo kitajci drgacne meje ga morjo za evropski trg ZABLOKIRAT ker drugace nemors dubit homologacije ali drugace za slovenijo motor ni spravn! Pa tud ta motor nikol nemore it 75kmh realnih sej ni piaggio al pa minarelli. Mislm da res vids kok stevc laze. Kaj k bo dov blokade vn pa izpuh drug bo pa steuc 130 kazu :naughty: :naughty: :naughty:

lej čist vseen je a mi vrjamete al ne , gre 100 % 70 , ker me ni mogo dobit po ravnini en s speedfighterjem 2 pa ma , druge valčke pa bla bla ,... v brek ja pa po pospeških sam po končni pa ne , bom pa za hec slikav števec ko se bom peljav po ravnini da kaže prek 70 laže pa tude ne mogoč za 5 več pa se niti ne more

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

očitno ima fant v rokah novo zverino, in ko bo dal še izpuh drug bo šel po zadni koli, mogoč pa azijci delajo super motorje oz.so jih začel, torej bo italja propadla in aziija zavladala trgu 49ccm skutrjem W1 49 pa bo nov prodajni hit. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

očitno ima fant v rokah novo zverino, in ko bo dal še izpuh drug bo šel po zadni koli, mogoč pa azijci delajo super motorje oz.so jih začel, torej bo italja propadla in aziija zavladala trgu 49ccm skutrjem W1 49 pa bo nov prodajni hit. :worship:

eh ka sm le uprašo ko vidim da so gr sami mulci in njihovi scooterji ... :devil:

hvala za odgovore vidim da nima ker pojma ... smola

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še nikol do zdaj ni bil noben korejjc,azijc,indijc, bolši od italjanov, in težko bi se to zgodilo kar čez noč, ampak to ne pomeni da japonci nebodo nikol ustvarl skutrja k bo tk nor ko italjanski, francoski, evropski, oni so površni znajo delat za več kubiko kaj jih briga skutrji važn da služjo na svojem ta pravem kar majo yamaha ... za zdaj!! vladajo italjani pr skutrjih in ni vra da se zgodi ko tut azijci izumijo en frdaman hud skuta k bo prefuku evropski trg. ampak počasi počasi. zato tut tebi fantje težko verjamejo da ti skuta leti 70km/h, ker pač azijci pomenjo slabo,počasno,površno. en drek vredno! Ni pa muz da bo vedno tko. sam čakat je treba

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kurba ste vsi mal prizadeti! sej ni tema kok gre ker skutr tema je zakaj mu ne potegne! Možn da maš pretežke valčke kr praviš da maš slabe pospeške... Sam če je to nov skuter pol bi ga js nazaj pelo pa se mal pogovoru pa naj ti oni zrihtajo ka se boš ti neki jebo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kurba ste vsi mal prizadeti! sej ni tema kok gre ker skutr tema je zakaj mu ne potegne! Možn da maš pretežke valčke kr praviš da maš slabe pospeške... Sam če je to nov skuter pol bi ga js nazaj pelo pa se mal pogovoru pa naj ti oni zrihtajo ka se boš ti neki jebo.

tako. vsak skuter ko pride iz trgovine je NASTAVLJEN.. torej bi moglo normalno delovat cel cas..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako. vsak skuter ko pride iz trgovine je NASTAVLJEN.. torej bi moglo normalno delovat cel cas..

evo zvedo sm kaj je narobe da bo konec more, finta je v tem da so dali not narobične valčke ... , zato ne gre , zdaj pa jih grem zamenjat in upam da bo šov kot strela :D oz. nevihta kakor se mu reče hehe :lol1: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo zvedo sm kaj je narobe da bo konec more, finta je v tem da so dali not narobične valčke ... , zato ne gre , zdaj pa jih grem zamenjat in upam da bo šov kot strela :D oz. nevihta kakor se mu reče hehe :lol1: :naughty:

Če imaš ta skuter ki je bil na začetku pri tvojem topicu na sliki je sigurno 4takten ker sem ga jaz tudi imel.Tudi meni je šel 70km na uro.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če imaš ta skuter ki je bil na začetku pri tvojem topicu na sliki je sigurno 4takten ker sem ga jaz tudi imel.Tudi meni je šel 70km na uro.

ne js mam 2 taktnega pa je prav takšen kot na sliki , sam da je moj plav tam ko je ta rdeč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 11 mesecev pozneje...

kake valčke si pa dobo not, pa kake dimenzije sploh ma toti skuter, kr jaz bi si jih naročo pa nwm dimenzije :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Prijateljica ima ta model skuterja in ima težave z njim. :blink:

Ko skuter stoji dalj časa, ji sicer vžge ampak, trokira in ne gre nikamor.

Kaj bi še lahko bilo poleg svečke,umazanije v plinjaču,....... :hmm:

Je imel morda kdo podoben primer?Kako si ga odpravil.

Hvala za odgovore. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!