Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Meni je kar všeč kako deluje moj pc

in

mi gre neizmerno na živce, ker se mi razni programio samodejno posodabljajo - najraje pa

Mozilla

Windows

Vse

bi še nekako šlo, če se potem velikokrat ne bi zmedle ostale nastavitve, moral

restartati računalnik - če ga ne , se pa kar sam .. najraje pri Windowsih

Kako to preprečiti?

Naslove

iz katerih prihajajo "posodobitve" sem vnesel v protivirusni program, jih prepovedal v Mozilli

pa nič - NE DELA hudičhudičev.

Posebej

živcožerska je neka Windows zadeva, ki mi že 14 dni dopoveduje, da sem lahko žrtev piratskega .. kapavemkaja in potem kar sama vklaplja neke internetne strani iz katerih bi si moral naložiti kajpavemkaj ..

Nekajkrat

sem v preteklosti imel hudo slabo izkušnjo, ko so se mi s tako "posodobitvijo" zmedle nastavitve in sem porabil celo popoldne, da sem spet "ujel" pc namesto da bi prevajal

Objavljeno

Mja glede tistga o žrtvi kajjsvemčesa rabiš crack za Windowse WGA

Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.7.17.0.CRACKED

Če rabš me PMjaj ;).

Objavljeno

Kako se rešit WGA brez crackov:

Zaženeš v safe mode

greš na windows\system32

brišeš wgatray.exe

Preimenuješ wgalogon.dll v x.x (tole nisem čist prepričan, če gre tudi na fat32)

Resetiraš

brišeš x.x

Ko naslednjič zateži za update, odkljukaš windows genuine Advantage validation in v naslednjim oknu rečeš, naj ti ne teži več s temi updati, ki jih nočeš inštalirat.

Pa windows update imam nastavljen, da me vpraša, kaj sploh naj downloada, ne pa da kr sam nekej dela.

Objavljeno

ušit .. se čita tole komplicirano .. pa

poskusimo .. upam de ne explodira pc

:blush:

Objavljeno

Kje je windows update .. nastavitve?

Objavljeno

tole

čisto enostavno presega moje znanje

:(

Objavljeno

Če imaš Win XP sp2, potem greš v Start / Control Panel / Automatic updates (in to dvakrat klikneš)

Tukaj lahko potem nastaviš al se ti samo posodablja, al ti samo sname popravke, pa inštaliraš ko (če) želiš ali pa spljoh ne posodablja.

Objavljeno

Kako to preprečiti?

izključiš "automatic update"

Posebej

živcožerska je neka Windows zadeva, ki mi že 14 dni dopoveduje, da sem lahko žrtev piratskega .. kapavemkaja in potem kar sama vklaplja neke internetne strani iz katerih bi si moral naložiti kajpavemkaj ..

Kupiš original windows. če ga že imaš (torej - ne sme biti piratska kopija nekega originala ;-)) - ga avtenticiraš pri Microsoftu, in je.

Simpl.

PS: original windows xp professional se mi zdi stane približno 150 evrov... cena ni pretirana.

Objavljeno

... torej - ne sme biti piratska kopija nekega originala ..

kupiw komplet .. po sistemu vključiš in dela (Win.. Office)

:?

Objavljeno

OMG...ste nakateri bedni kupiš pa je, w0w si hud k si mu to zj reku. Sej sm ti že reku das me PMjaj če želiš crack in ga inštaliraš in ti ne teži več. Vsa umetnost pa pazi kaj DLjaš ko updejtaš.

Objavljeno

OMG...ste nakateri bedni kupiš pa je, w0w si hud k si mu to zj reku. Sej sm ti že reku das me PMjaj če želiš crack in ga inštaliraš in ti ne teži več. Vsa umetnost pa pazi kaj DLjaš ko updejtaš.

Broj jedan je drgač moj prjatu. ;) skratka - ima original, sam nima pravilno validiranih. Stvar bomo uredil te dni.

Glede hudosti pa - hja, kaj češ - če stvar uporabljaš, pač to nekej stane.

Objavljeno

OMG...ste nakateri bedni kupiš pa je ..

Hvala za kompliment, no ..

:hmm:

točno ob 08:48 sem ti poslal PM s sledečo vsebino ..

(kopija)

Živijo,

zelo ti bi biw hvaležen za pomoč, da se rešim te zadeve. Kaj je s temi 3 leta starimi windowsi kar naenkrat (dobil sem jih ob nakupu pc-ja že naložene) ne razumem. Me pa to sranje zelo moti med delom .. posebej ker razne posodobitve uletavajo kar po svoje in ne znam tega blokirati .. tale zadnja je pa še posebej nadležna.

lp

Jure

tako

da .. kako naj pa vem, da ga nisi dobil (pogledal)?

:?

Objavljeno

izključiš "automatic update"

Kupiš original windows. če ga že imaš (torej - ne sme biti piratska kopija nekega originala ;-)) - ga avtenticiraš pri Microsoftu, in je.

Simpl.

PS: original windows xp professional se mi zdi stane približno 150 evrov... cena ni pretirana.

To s.anje od preverjanja teži predvsem poštenim uporabnikom, popravek zanj (ali navodilo za odstranitev, ne vem točno) pa je izdal celo Malimehki.

Objavljeno

@BrojJedan: Se ti opravičujem sem spregledu tisto o hudosti je letelo na SiR-a, ki je nekaj govoril o originalu in

kupovanju winsov.

A maš original winse al ne? :hmm:

Objavljeno

A maš original winse al ne? :hmm:

.. zgledajo že tako kot original .. pa neke kode

in cdje (sicer malce čudne cdje) sem tudi dobil ..

Objavljeno

Ja .. nč .. treba bo nabavit nove W ..

.. vsaj tako dragi niso, kot sem misliw ..

Objavljeno

Meni je kar všeč kako deluje moj pc

in

mi gre neizmerno na živce, ker se mi razni programio samodejno posodabljajo - najraje pa

Mozilla

Windows

Vse

Kako to preprečiti?

Naslove

iz katerih prihajajo "posodobitve" sem vnesel v protivirusni program, jih prepovedal v Mozilli

pa nič - NE DELA hudičhudičev.

Posebej

Nekajkrat

sem v preteklosti imel hudo slabo izkušnjo, ko so se mi s tako "posodobitvijo" zmedle nastavitve in sem porabil celo popoldne, da sem spet "ujel" pc namesto da bi prevajal

danes v svetu tehnike, se vse posodablja in lahko smo srečni da je tako... če pa te je povozil čas, pa si nabavi pisalni stroj, pa ne boš mel teh problemov :D :D :lol:

Objavljeno

Ja .. nč .. treba bo nabavit nove W ..

.. vsaj tako dragi niso, kot sem misliw ..

Poglej na račun, če so ti obračunali Windowse, zastonj ti jih ziher niso dali.

Če so licenčni, pokliči na podporo za Microsoft in jim povej kaj te žuli, te bodo vodili po telefonu in boste rešili težavo.

Če pa ti ni do tega, lahko neseš računalnik na kakršen koli servis (za računalnike) in ti bodo 100% zrihtali, če so pošteni več kot pol ure ti nimajo kaj računat cca. 20€ + DDV, kar je še vedno bistveno ceneje od novih Windowsov. Pred posegom pa jih lahko tudi vprašaš koliko ti bodo računali.

lp

Objavljeno

Poglej na račun ..

bom pogledow .. če še sploh je kje ..

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zaženeš v safe mode

greš na windows\system32

brišeš wgatray.exe

Preimenuješ wgalogon.dll v x.x (tole nisem čist prepričan, če gre tudi na fat32)

Resetiraš

brišeš x.x

Ko naslednjič zateži za update, odkljukaš windows genuine Advantage validation in v naslednjim oknu rečeš, naj ti ne teži več s temi updati, ki jih nočeš inštalirat.

Pa windows update imam nastavljen, da me vpraša, kaj sploh naj downloada, ne pa da kr sam nekej dela.

to deluje jeeeeeeeeee :yea1: ( mi je že 14 dni zihr to težil :devil: )

z malo znanja se use da :OK:

tnx stenere ti si car :worship: :worship: :worship: :worship:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Sem ugotovil, da sem brezveze toliko kompliciral.

Ni potreben zagon v varnem načinu.

greš na windows\system32

Preimenuješ wgatray.exe v y.y

Preimenuješ wgalogon.dll v x.x

Resetiraš

brišeš x.x

brišeš y.y

Objavljeno

Vse te razne posodobitev matrajo PC! :grim

Poglejte ta link in si winsom primerno nastavite storitve, ki jih ne rabite.... :whistle:

Nastavitve

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!