cross man Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 zivio! Jst bi pa uprasu kok mors bit kej velk pa tezak al pa sam kok mors bit star da lahk obvladas tak motor? Nism čist začetnik. Hvala za odgovore lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 zivio! Jst bi pa uprasu kok mors bit kej velk pa tezak al pa sam kok mors bit star da lahk obvladas tak motor? Nism čist začetnik. Hvala za odgovore lp očitno si da ti to tuki uprašu pa taka čudna vprašanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 Dost si star ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cross man Objavljeno April 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2007 Tnx za odgovor nejc. Sej bom vrjetn polet dubu rabljeno hondo CB85.2 let staro al pa najvec 3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 Ja, ampak ne pričakuj.. mislim dokler bo delala kr trga, ampak je pa treba kr dost vzdrževanja! Nekdo pri nas ma enag, nevem kira firma pač 85cc kros, 32 konjev, trga gate.. samo, ni za dolgo! Rabiš vsake tolko marsikaj zamenjati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 sej drgač tele 85 kroskice kr grejo...sam je premal hitr...125 se da pa kr dlje zdržat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 Ja, sedaj veš vse. Šlo bo lepo, dokler bo šlo, ko pa nebo šlo več, pa bodo stroški. Tako da je za premislit če se splača in še aje počaša da se mal "okrepiš", pa pol magar enga 250cc 4t kupiš :) Do takrat boš že tako imel mejčken več denarja, če ne zapraviš vsega za punce :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cross man Objavljeno April 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2007 Eh močnejšga pa pol k bom šolo nehu. Glede okvar pa mislm da ne bo težav ker moj oči pozna velik dobrih serviserjev za motorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JO_18 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) pozna že pozna samo tudi serviserji niso zastojn in ti tak povem sem imel cross motorje na leto daš tolko za vdrževanje koliko je stal. približni stroški če dosti voziš: 1 bat na 1 mesec sepravi okli 150eu (urdno do 10ur odvisno od firme) ležaji na 2 mesca 50-90 eu odvisno katere daš pol obnova celindra če še gre če ne nov cena obnove cca 100eu nov če imaš srečo 300eu blajerca 200eu kaka sklopka zobniki in si hitro na stroških ki so presegli nakup mopeda aja pa olje tud ni zanemarljivo kakšen motul 800 al pa tts je tudi liter 25eu aja še to ni vsak mehanik mehanik za cross :OK: Popravljeno April 15, 2007. Popravil JO_18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cross man Objavljeno April 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2007 Sej js se bom večinoma od vikendih vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 no med tednom si pa pravila foruma preber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 no med tednom si pa pravila foruma preber Ter malo knjige, ki se navezujejo na pravopis .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 pozna že pozna samo tudi serviserji niso zastojn in ti tak povem sem imel cross motorje na leto daš tolko za vdrževanje koliko je stal. približni stroški če dosti voziš: 1 bat na 1 mesec sepravi okli 150eu (urdno do 10ur odvisno od firme) ležaji na 2 mesca 50-90 eu odvisno katere daš pol obnova celindra če še gre če ne nov cena obnove cca 100eu nov če imaš srečo 300eu blajerca 200eu kaka sklopka zobniki in si hitro na stroških ki so presegli nakup mopeda aja pa olje tud ni zanemarljivo kakšen motul 800 al pa tts je tudi liter 25eu aja še to ni vsak mehanik mehanik za cross :OK: kje si ti prišo na bat za 10 ur. bati zdržijo tam 30 ur. meni je delal celo leto pa sem ga menjal pa je bil bolj taki že. pa je blo dosti več kot pa samo 30 ur prevoženih z njim. olje 25 eurov wtf za toti ganr dobim 3 litre tts-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cross man Objavljeno April 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2007 Ter malo knjige, ki se navezujejo na pravopis .) Brez zamere, sam kaj sem pa tazga napisu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Brez zamere, sam kaj sem pa tazga napisu? Svojo prvo objavo preberi npr. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) Brez zamere, sam kaj sem pa tazga napisu? ...moralo bi biti: takega napisal .) In to je samo v tem zadnjem postu, prvi pa je še dosti slabši. Popravljeno April 15, 2007. Popravil Ganges Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cross man Objavljeno April 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2007 ...moralo bi biti: takega napisal .) In to je samo v tem zadnjem postu, prvi pa je še dosti slabši. Bom pazil na svojo pisavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 lej pojdi spraševat v temo motocross ti bodo oni znali veliko več povedat o tvojem problemu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cross man Objavljeno April 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2007 lej pojdi spraševat v temo motocross ti bodo oni znali veliko več povedat o tvojem problemu. Saj sem že izvedel, kar sem hotel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se