dadya4 Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Dobil sem motor tomos atx in bi rad predelal motor.Zanima me kaj naj dam gor in kje naj te stvari nabavim da ne bom iskal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Dober dan,nov član!!!! in sicer daj gor MF Power izpuh priporočam(cobra bullet),potem 38L bat,odzadaj gor dvigni moped za par cm,5 prestava,pa ima da leti!!LP :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 jaz pa priporočam, da poiščeš temo, ki o tem že obstaja :glare: ker tole bo spej ko prej zaklenjeno PS: atx že ma orginal 5 prestav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 tema že obstaja: KLIK, naslednjič prosim uporabi iskalnik! ...puff Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave