vapotek Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Vrtaj, ti samo vrtaj, kjer češ :D OK, če ti tak rečeš. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 jaooo bože se sačuvaj... sami divjaki :wacko: :wacko: :blink: B) Sem še mislila, da bi prišla s Perico, ampak med take divjake ga pa ne spustim - ga še kake bedarije naučite :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Sem še mislila, da bi prišla s Perico, ampak med take divjake ga pa ne spustim - ga še kake bedarije naučite :grim Ti ga kar pripelji s sabo... ga bodo fantje vsaj naučili kaj uporabnega :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 lepa in prazna ! totalno prazna ! :fredy: vrtam luknje v kolena, pridem tudi na dom ! Jo osebno poznaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Ti ga kar pripelji s sabo... ga bodo fantje vsaj naučili kaj uporabnega :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jaaa kaj pa vem :hmm: :hmm: :hmm: da mi ne bodo šle ure težkega treninga v nič .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 ...med take divjake ga pa ne spustim - ga še kake bedarije naučite :grim Mala, nič se bat. Ga bom jaz vzel pod svoj "protektorat"..........................mu nima kaj hudega bit. .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Jo osebno poznaš? iz njenih javnih nastopov in izjav in izlivov ! pa ne mi prosim sedaj napisat da je "doma za šporhetom" čist drugačna ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 najbrz je bolj "zavezana". za sporhet. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Mala, nič se bat. Ga bom jaz vzel pod svoj "protektorat"..........................mu nima kaj hudega bit. .) :P OK Pero, definitivno ostaneš doma :angry: A si ti mal nor, al kaj ti je?? če ga spustim v tvoj protektorat, bo šlo vso šolanje v nič........ :grim :headbang: :P .) pa še uniona piješ :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 pa še uniona piješ :slap: ...s tem bi ga znal pa res totalka uničit :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 pa še uniona piješ :slap: Pero rabi malo razsvetlitve... :grim Pripelji ga polek, ga jaz vzamem pod protektorat, vapotu ni za zaupat... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Jebo vas!!! Stick to the topic!!!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Stick to the topic!!!!! :evilgrin: OK! Kaj, striptiz bo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 OK! Kaj, striptiz bo :hmm: Če ne bo mel Drago katere fraj, vem jaz za eno "privatnico". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Stick to the topic!!!!! :evilgrin: Zakaj si taki triper? Glej, mi se bomo vse zmenli, ti samo gnar mej perajt. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Gnar perajt? To velja za vas, jaz samo kasiram (rabim ne gume ampak kufre) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 A da nas boš mel pol polhn kufer? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 A da nas boš mel pol polhn kufer? :cry: Kurac bi bil boljsi izraz od kufra, ce se ze besede na jezik polagajo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 To nas ma lahko že zdaj...na pikniku bo pa € pobiral za kufre.....torej....ne bluzi, če že nisi dojel poante. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 ...na pikniku bo pa € pobiral za kufre... Ne dam gnara, pa če mi koleno navrtate! :grrr Mam pa jaz doma en stari kufer (mislim da celo semsonajtov). Lepo ga s pajki priheftaš na zadnji zic, pa itak zgleda ko original Triumph. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Boš dal eurote, ker bomo drugače komolce vrtali! :evilgrin: Še dobro, da sem si par let nazaj temeljito ogledala eno čedno grajsko mučilnico. O:-) :evilgrin: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Če bom pri volji in času za prihod na dveh biciklih potem pridem. Bi bil en lep izlet, samo kar malo naporen. Pa ne bom vam vsega pojedel in popil, bolj se mi gre zaradi :huh: Pa ne se preveč lubčkov troštat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Boš dal eurote, ker bomo drugače komolce vrtali! :evilgrin: Še dobro, da sem si par let nazaj temeljito ogledala eno čedno grajsko mučilnico. O:-) :evilgrin: B) Spet sem bil poreden. Me boš kaznovala? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Boš dal eurote, ker bomo drugače komolce vrtali! :evilgrin: Še dobro, da sem si par let nazaj temeljito ogledala eno čedno grajsko mučilnico. O:-) :evilgrin: B) Ti pa res znaš......človeka prestrašit. Sicer pa........mal sem mazohista......morda mi bo pa pasalo :hmm: :evilgrin: :devil: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Nah....mazohistov ne bom. Ni zanimivo. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se