Alla Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Jah, nč, pa ne bomo šli nikamor, pa odpade odločitev kam ja in kam ne. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Ne dam gnara, pa če mi koleno navrtate! :grrr Mam pa jaz doma en stari kufer (mislim da celo semsonajtov). Lepo ga s pajki priheftaš na zadnji zic, pa itak zgleda ko original Triumph. :P Jaz lahko dam mojega, sem dobil novega v službi... :lol1: ...pridem... pozno j......... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 In zamudiš priliko da me izljubiš? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Edino kar vem zagotovo je, da grem na wc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Evo da boste vsaj približno vedeli za kakšen plac gre: [attachmentid=96905][attachmentid=96906] P.S. Dobili smo tudi šotor za primer kakšne plohe, če ima kdo malo večji avto ali kombi in bi bil pripravljen zapeljat zadevo iz lj se mi naj javi (seveda tekoče plačilo ne izostane) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 komšinjica Tati izziva in pravi da ima hitrejšo !? :kva2: itak :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Vletim. :grim Samo ne vem še, s kakim prevoznim sredstvom. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Vletim. :grim Samo ne vem še, s kakim prevoznim sredstvom. :hmm: ka daj, si začel Zelenkota zanemarjat.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Za najbolj zagrete: Koča je rezervirana za cel vikend tako da začnemo že v petek. Naredimo kakšno furico po The Cesti pa zakurimo ogenj odpremo kakšno pivo in malo pripravimo zadeve. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Moj je rekel, da ne bo šlo. Skratka, midva ne prideva. Dobiš :004 kdaj drugič ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 ka daj, si začel Zelenkota zanemarjat.... :hmm: ...noup :grrr , samo Zelenko si ne mara zmočit šap. Malce fin, kaj češ. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2007 ...noup :grrr , samo Zelenko si ne mara zmočit šap. Malce fin, kaj češ. :blush: Jst pa upam da bo dež. Mam že tok mušic na motorju da luč sploh več ne sveti :wacko: Bom vzel s sabo eno razmaščevalno čistilo in upal na kako ploho :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Jst pa upam da bo dež. čaki, čaki ! pa to je blo prejšni vikend pa tudi ni blo OK ??!! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2007 čaki, čaki ! pa to je blo prejšni vikend pa tudi ni blo OK ??!! :fredy: Ja prejšen teden še ni blo mušic na prednji maski :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Če bo vse po sreči bodo čevapi Sarajevo style :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 a ti misliš na swoji fešti skrbet, da gosti ne bodo žejni, al misliš motor pucat :blink: , ker slednje je itak bezweze ker bo zjutraj sihurno :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2007 a ti misliš na swoji fešti skrbet, da gosti ne bodo žejni, al misliš motor pucat :blink: , ker slednje je itak bezweze ker bo zjutraj sihurno :SS Maš prav :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Tudi jaz še ne morem potrditi. :? Štala dodatan je pa še to, da niti janč ne morem potrditi :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Za najbolj zagrete: Koča je rezervirana za cel vikend tako da začnemo že v petek. Naredimo kakšno furico po The Cesti pa zakurimo ogenj odpremo kakšno pivo in malo pripravimo zadeve. :D Furca :kva2: ob kateri uri?.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 se vidimo... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Jst bi pa prosil, da takoj k pridem, da mi en v roko podturi velki pir, da ga stresem na brzino. Sem malo sramežljive sorte :blush: (ne poznam nobenga....vsaj mislim :hmm: )..pa rabim neki da me zbrihta :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Oooo ja pa poznaš :grim ne skrbi ne glede na to dobiš pir takoj v roke. :OK: Fešta bo huda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Ti sam men pir dej pa bo okej :devil: Lahk pa neki finega iz P. prnesem...še šparam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Ti sam men pir dej pa bo okej :devil: Lahk pa neki finega iz P. prnesem...še šparam :naughty: Tist P. je za tebe in za tvojo d. .... romantična večerja ob svečah pa te stvari :wub: . Ti sam svojo rit pripelji gor (lahko tud še kakšno drugo :grim ), domače tekočine so pa itak vedno dobrodošle :blush: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 :D Itak, da bom pripeljal še eno rit gor...nekdo mora domov vozit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se