bmwslo Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Jaz mogoče tudi in to v troje ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Morm se, če me pa včeri ni poklical :cry: Je bil pijan ko klada, pa še z prazno baterijo na mobiju :blush: Bom jst patentiru cvizl brez alkohola :rolleyes: K jst ga pijem zarad okusa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 jst ga pijem zarad okusa :grim jaz pa zanalaš'č :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Evo jutri gremo zakurit. Če ma kdo bukova drva nej jih prinese s sabo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Lepo praznujte. Me ne bo, moram na Primorsko travo malo prirezati. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Evo jutri gremo zakurit. Če ma kdo bukova drva nej jih prinese s sabo ;) Hmm v tank torbi ni več placa :grrr , zaradi tekočih zadev .) in kišnjakov. No, če bi mal placa naredu, bi kak košček bukovine lahko nekam stlačil. Kufra pa nimam :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Čuj če pa v tiste torbe ne spraviš vsaj ene 10 kil bukovih drv pol pa res ne vem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Če ma kdo bukova drva nej jih prinese s sabo ;) mater, še nimam aluminjakov zmontiral na Tigra .) , tak da nau šlo :grrr a motorko prpelam, pa bomo kako brezo spodrezali, ker fajn tudi surowa gori :lol: Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Može, bukev lahko dobim na meter tako da žago bi rabu pa bo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 duhec ne dobi menjave :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 duhec ne dobi menjave :cry: še boljš, če greš sama :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) :angry: Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil duhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Žal nisem mogel prit. Upam, da ste se imeli fajn, pa kake fotke dejte gor. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Žal nisem mogel prit. Upam, da ste se imeli fajn, pa kake fotke dejte gor. :( Ne fotk ne bo gor :grrr Bi bilo keca preveč sram :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 mam jaz eno al pa dve fotki neznanega Lumberjacka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Dobro jutro banda, se bom najprej opravičil, če je organizacija malce šepala, sem se prvič spravil delati nekaj takšnega in je bilo opzano da me jemalce zmatralo :blush: Hvala vsem da ste prišli, naslednjič bo še bolje! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Dobro jutro banda, se bom najprej opravičil, če je organizacija malce šepala, sem se prvič spravil delati nekaj takšnega in je bilo opazno da me jemalce zmatralo :blush: ...nič se nene opravičuj :grrr (BTW, blo je fajn :grim ), je pač tak, da te toti "gorski" luft fejst zmatra. :P :whistle: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Kaj Kec se ga je fkelo do amena? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Kot se spodobi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 YEA!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Dobro jutro banda, se bom najprej opravičil, če je organizacija malce šepala, sem se prvič spravil delati nekaj takšnega in je bilo opzano da me jemalce zmatralo :blush: Hvala vsem da ste prišli, naslednjič bo še bolje! :OK: KeC :004 organizacija je bila čisto vredu! :D smo meli za jest in za pit, pa še fajn je bilo... :OK: :OK: čeprav "kondicija" te pa malo je**** :devil: :devil: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Evo neki za začetek. Več si ne upam....me bo Kec pretepu :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Jon Bon Jovi je tudi bil na fešti! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Evo neki za začetek. Več si ne upam....me bo Kec pretepu :xx: Če pogledaš ta zadnjo sliko, lahko kar sam sebe pretepeš :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se