.T. Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Torej Primorci eno vprašanje za vas. Ali je kje na SLO obali kakšna javna klančina za spust čolna v vodo? Klančine v raznih marinah odpadejo, ker so lani v eni hoteli 100 EUR za spust in dvig vodnega skuterja :headbang: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 če si se hotel pohvaliti, da imaš vodnega skuterja, bi lahko tudi samo to napisal..... ni treba nove teme odpirati zaradi tega. :grim :P :devil: .) Sicer pa nismo več v komunizmu, da bi kdo kaj zastonj delal :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Pa je kaj takega dejansko potrebno za vodnega skuterja? Kolega ga je kupil pred kakim mesecem dni in sicer Kawasaki 900 (ima 100 konjev) in pravi, da ga lahko 2 neseta v vodo (da je tako lahek). Seveda sem bil in sem še vedno v dvomih o tem dokler sam ne vidim, če je dejansko tako. To pa bom videl že za 1.majske praznike :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) Malo zelo :topic: ampak, me grozno zanima (pri slovnici sem bil vedno med najslabšimi ) :blush: od kod se je našla besedna zveza ... da imaš vodnega skuterja, bi ... ali dejansko potrebno za vodnega skuterja? :slap: Enako seveda berem (in slišim) tudi za cestnega skuterja :slap: Včasih so nas učili, da bio to moralo iti nekako takole ... da imaš vodni skuter ... in ... dejansko potrebno za vodni skuter .... Pa še manj je za pisat :lol1: Popravljeno April 18, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Težka. Eden je V Žusterni pri Moletu. Ampak neuporaben, ker ga je od zaledja odsekala cesta. Potem nimaš nič do Strunjana, kjer obstaja divja možnost na koncu Krkinega kopališča, za gostilno, po produ se da prikolico spraviti pod vodo. Moraš biti tam pred ali pa po kopališkem času Potem pa nič več. Edino, Ankaranski konec in Debeli rtič. Morda je tam kaj, tiste konce bolj slabo poznam. Zaradi nedostopnosti morja z vozilom, sem pred leti, že kar nekaj leti, nehal jadrati na deski. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 vodnog skutera :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) če si se hotel pohvaliti, da imaš vodnega skuterja, bi lahko tudi samo to napisal..... ni treba nove teme odpirati zaradi tega. :grim :P :devil: .) Sicer pa nismo več v komunizmu, da bi kdo kaj zastonj delal :grrr No, pa dejmo napisat obrazložitev za glupane. Vodni skuter ima forumaš Pahorini. Ko je lani neuspešno iskal kako klančino za spust v vodo ni našel ničesar uporabnega. Na koncu so mu v eni marini rekli, da lahko uporabi njihovo klančino tudo uporaba je 100 EUR. Pupa a si do sem sledila ? OK! Gremo naprej. Nimam vodnega skuterja. Mam pa čolniček, ki je z motorjem ravno toliko težak, da ga sam ne spravim v vodo na kaki plaži. Pupa a še slediš ? Na čoln dam motor gor na suhem in ga potem zapeljem v vodo. Pupa, a bo treba še enkrat? Sicer pa nismo več v komunizmu, da bi kdo kaj zastonj delal :grrr Npr. mesto Ljubljana ima javno brezplačno klančino za spust čolnov v Ljubljanico. A je Ljubljana še v komunizmu? Pa na Ptuju sem tudi videl tako klančino, pa v Mariboru,.... Težka. Eden je V Žusterni pri Moletu. Ampak neuporaben, ker ga je od zaledja odsekala cesta. Potem nimaš nič do Strunjana, kjer obstaja divja možnost na koncu Krkinega kopališča, za gostilno, po produ se da prikolico spraviti pod vodo. Moraš biti tam pred ali pa po kopališkem času Potem pa nič več. Edino, Ankaranski konec in Debeli rtič. Morda je tam kaj, tiste konce bolj slabo poznam. Zaradi nedostopnosti morja z vozilom, sem pred leti, že kar nekaj leti, nehal jadrati na deski. Smo si doma rekli, da bi šli za en dan tam okrog prvega maja na SLO obalo in naredili izlet s čolnom, da si jo ogledamo iz vodne perspektive. Kje pa je Krkino kopališče ? Sej v bistvu gre čoln v vodo na svojih kolesih (a Pupa čoln s kolesi :naughty: ) in rabi samo pol metra globoko vodo, da splava. Tadej Popravljeno April 18, 2007. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) upam, da nisi osivel od takega silnega razburjenja. 1. bil je joke.. katerega tvoja puhla glava ne dojame očitno (seveda smeškoti ti kaj dosti ne pomenijo) 2. ne poznam SLO obale kaj dosti, pa sem med raznoraznimi sprehodi naletela že na kako klančino za spuščanje čolna v vodo - imam občutek, da tam ni treba plačati... ali pa je bila to hrvaška, kjer je tega na tone :hmm: 3. napisal si (in citiram) "ker so lani v eni hoteli 100 EUR za spust in dvig vodnega skuterja" kar sem razumela, da so ti ga morali naložiti in spustiti v vodo, kot to počnejo z večjimi čolni in jahtami in jadrnicami. Torej je nekdo moral to fizično upravljati in je to pač zaračunal..... Naslednjič se boljše izrazi, da ne bo prišlo do pomote :doze: BMW imaš čisto prav. Sem kar sledila nebulozam Tadeja in sama zašla iz poti. Sicer pa se rodilnika že tako ali tako premalo pravilno uprablja, tudi nič hudega, če se ga kdaj preveč .) Popravljeno April 18, 2007. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 vodnog skutera :naughty: Spizdi čefurka!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 V Fiesi je ena klančina pri Hotelu (ne vem pa ali je to montažna zadeva in funkcionira samo poleti, ali je skozi tam :hmm: ). Še ena je med Bernardinom in parkiriščem pred Piranom; kakor vem jo uporablja večinoma tamkajšnji jadralni klub. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2007 upam, da nisi osivel od takega silnega razburjenja. 1. bil je joke.. katerega tvoja puhla glava ne dojame očitno (seveda smeškoti ti kaj dosti ne pomenijo) 2. ne poznam SLO obale kaj dosti, pa sem med raznoraznimi sprehodi naletela že na kako klančino za spuščanje čolna v vodo - imam občutek, da tam ni treba plačati... ali pa je bila to hrvaška, kjer je tega na tone :hmm: 3. napisal si (in citiram) "ker so lani v eni hoteli 100 EUR za spust in dvig vodnega skuterja" kar sem razumela, da so ti ga morali naložiti in spustiti v vodo, kot to počnejo z večjimi čolni in jahtami in jadrnicami. Torej je nekdo moral to fizično upravljati in je to pač zaračunal..... Naslednjič se boljše izrazi, da ne bo prišlo do pomote :doze: BMW imaš čisto prav. Sem kar sledila nebulozam Tadeja in sama zašla iz poti. Sicer pa se rodilnika že tako ali tako premalo pravilno uprablja, tudi nič hudega, če se ga kdaj preveč .) Če povežemo tvojo točko ena in tri vidimo kolk je ura. Tvoja puhla glava in sem razumela. Poltem se pa tukaj pojavi še BMW. :lol1: V Fiesi je ena klančina pri Hotelu (ne vem pa ali je to montažna zadeva in funkcionira samo poleti, ali je skozi tam :hmm: ). Še ena je med Bernardinom in parkiriščem pred Piranom; kakor vem jo uporablja večinoma tamkajšnji jadralni klub. Hvala za odgovor. Če se bo kdo vozil kaj po Slo obali naj bo pozoren na klančine in me obvešča. Kakšna pa je situacija v jadralnem klubu ? Me bodo takoj streljali, ko se bom tja prikazal z LJ tablico :devil: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Kakšna pa je situacija v jadralnem klubu ? Me bodo takoj streljali, ko se bom tja prikazal z LJ tablico :devil: Huh, to pa ne vem. Ne bi 2x podvomila, da ni tam kak LJ jadralni klub :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Glede na to da na SLO oblai najbolje poznam Izolo se ne spomnim kje bi lahko v Izoli spustil prikolico v vodo in da bi bil dostop do obale možen z avtom. Sicer je kar nekaj "klančin" (plaža doma dveh topolov, v san simonu...ampak so vse dostopne samo peš oziroma na kak drug omejen način samo določenim uporabnikom. Tako da na Izolo mislim da lahko kar pozabiš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Strunjan, tam za gostilno Lambada. Tam je ravno pravi prod za čolniček v vodo. Sem ga tudi jaz tam not in ven vlekel, ko smo ga še imeli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Kakšna pa je situacija v jadralnem klubu ? Me bodo takoj streljali, ko se bom tja prikazal z LJ tablico :devil: Tadej Hja upanje umre zadnje :evilgrin: (justjokingpress) Upam, da ti uspe najti kakšno pametno zadevšno za uživancijo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Klančine v raznih marinah odpadejo, ker so lani v eni hoteli 100 EUR za spust in dvig vodnega skuterja :headbang: Tadej piiiiiiih ! skuter ali čolnič za tisoč in več eurov, sedaj pa bi za 100 dušo vragu ( ciganu :naughty: ) prodal ! :fredy: vsi drugačni ?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) Če so že.....v davnih časih.....Argonavti uspeli z Jadranskega morja priplut v ljubljano......potem ni hudič, da ti nebi uspela obrnjena pot. Torej....... uporabiš freee dovoz v Ljubljanico........pa gasaaaaaaaaaaaaa .) Popravljeno April 19, 2007. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yack_ass Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 V Fiesi je ena klančina pri Hotelu (ne vem pa ali je to montažna zadeva in funkcionira samo poleti, ali je skozi tam :hmm: ). Še ena je med Bernardinom in parkiriščem pred Piranom; kakor vem jo uporablja večinoma tamkajšnji jadralni klub. :hmm: če misliš tisto pri jadralnem klubu Fatamorgana, od strica Morgana :D , potem predlagam, da ga greš najprej notri lepo pohlevno prositi, če ti dovoli dati skuterčka v vodo. :P Ko sem bil še meter 60 :P , sem bil tam na tečaju jadranja, in se je pojavil en z KAR 2 jet-skijema, seveda jih je rinil notri v vodo, nakar prileti vn gospod "šef" in naredi cel kažin,... :headbang: :headbang: :grrr :grrr . Da to pa ne, da je zato marina, bla bla bla, jadi-jadi-jada... No mu je na koncu le dovolil dati notri tisti dve igrački, in je bilo to to... (to vem zato ker sem jih pomagal not dat :grim :grim :grim :OK: , pelu me ni pa noben :BUA: :BUA: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2007 Sem poklical v marino Porotorož in se osebno pozanimal za ceno "uporabe navoza", kot se temu uradno reče. Enkratna uporaba znaša 23 EUR. Se pravi, če se hočeš en dan vozit s čonom po sistemu zjutraj not, zvečer ven plačaš 46 EUR. :kva2: :kva2: :kva2: Samo nekaj km čez mejo plačaš v mesecu maju za dvosobni apartma s klimo in SAT TV 25 EUR, klančina pa je đabe. Za ceno kurčeve klančine v SLO dobiš na Hrvaškem apartma + klančino + 21 EUR ti ostane dnevno v žepu. In potem poslanec Pavliha poziva naj Slovenci ne hodimo na Hrvaško na dopust. MARŠ! Hvala vsem, ki ste mi svetovali jadralni klub. Bom popoldne poklical še tja. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Npr. mesto Ljubljana ima javno brezplačno klančino za spust čolnov v Ljubljanico. A je Ljubljana še v komunizmu? Pa na Ptuju sem tudi videl tako klančino, pa v Mariboru,.... Tadej Na Ptuju spust colna ni zastojn, uporaba se placa... :evilgrin: Povrh vsega pa je voznja z vodnimi skuterji po Ptujskem jezeru prepovedana. Popravljeno April 23, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Povrh vsega pa je voznja z vodnimi skuterji po Ptujskem jezeru prepovedana. Kot v vsaki mlakuži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Tadej! če greš iz krožnega križisča proti Ankaranu prvi kamp levo...sicer je privat ampak za flašo vina se da zmenit....(upam da se še da) če ti kaj pomaga.... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Pred kratkim sva bla s prijateljem na morju, da sva sprobala novogradnjo. In sva tut iskala klančino ene 2 uri. Najceneje te pride v izoli v ladjedelnici. Se mi zdi da je 5€. pa še zlo lepo je nerejena. V Portorožu sva se prijela za glavo in se obrnila brez besed. 23€ za enkraten spust čolna. Priporočam ti Izolo. Kjerkoli drugje se boš matral. 10€ ti pa mnde ni težko dat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 a ni v izoli pri komunalnih privezih tudi ena? v jutranjih urah nikoli nisem imel občutka da bi blo treba kej plačat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2007 Tadej! če greš iz krožnega križisča proti Ankaranu prvi kamp levo...sicer je privat ampak za flašo vina se da zmenit....(upam da se še da) če ti kaj pomaga.... lp Pomaga, pomaga :OK: Pred kratkim sva bla s prijateljem na morju, da sva sprobala novogradnjo. In sva tut iskala klančino ene 2 uri. Najceneje te pride v izoli v ladjedelnici. Se mi zdi da je 5€. pa še zlo lepo je nerejena. V Portorožu sva se prijela za glavo in se obrnila brez besed. 23€ za enkraten spust čolna. Priporočam ti Izolo. Kjerkoli drugje se boš matral. 10€ ti pa mnde ni težko dat Državno je pa le državno. Yes! 10 EUR, pa še plato pira bodo dobili. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se