Irencko Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 ufff...jst jih mam že 20 metrov...bo dost za letošno zimo :lol1: :yea1: :whistle: uuu, po si jih pa vztrajno mečeš... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 9, 2008 Deli Objavljeno Avgust 9, 2008 uuu, po si jih pa vztrajno mečeš... :naughty: ja itk...sej sm gorenc...no sam te niso ble od mene.....mi jih je ena nametala....sm mu cel dan dela d sm jih spravu...pa še rezkrojt sm jih prej mogu,pa zažagat... :kva2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 da bi biu vikend . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 da bi biu vikend . . . . Ma ne bom tako pohlepen, bi bil vesel, če bi bil že torek :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Da bi bil 2.8.2008 in bi komaj šla na dopust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Razpored dela ........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 ja itk...sej sm gorenc...no sam te niso ble od mene.....mi jih je ena nametala....sm mu cel dan dela d sm jih spravu...pa še rezkrojt sm jih prej mogu,pa zažagat... :kva2: :lol1: :lol1: ja no sj č p asam en dan dela, pol pa tk ni panike... kaj to tep nardi... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 ja no sj č p asam en dan dela, pol pa tk ni panike... kaj to tep nardi... :naughty: wtf????? kj tu pomen??? dj se navad pisat... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 je prezgodi . . . . da bi vedu . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 Da bi bil moj lubi frej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 D mi zjutri k sm ustala neb blo treba v službo ampak bi mahnla na morje.....ah ja :trance_33_sleep: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joanna Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 da bi se točn na ta dan , name spomnu nekdo, ki mi veliko pomeni,... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 ne vem še . . . . je prezgodi . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 nč . . . . vikend je pred vrati . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Še kakšno urco, dve bi spala :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 D bi bil šele petek in šele jutr sobota in da bi bil čist frej dan :closedeyes: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Da mi jutri nebi bilo treba it na plezalne vaje :closedeyes: , alpinizem suck :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 nč :grrr bil lep dan :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 nekaj pa res . . . . pa ne povem . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 da neha scat !!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 da neha scat !!!! :angry: Nekdo te je očitno uslišal... Zunaj je sonce, ceste se sušijo, po kosilu in po F1 pa še na motor, Yupieeee! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 Da bi bla frej in bi lahko uživala na motorčku :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 vožnjo skozi en ovink :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 da bi dons bil petek!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se