KawasakiGirl Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Da bi lahk spala :whistle: pa da bi se bolš počutla, ne da mam feeling da bom zbolela :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 vsako jutro me boli vrat in ramena :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Temperaturo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 da bi bil petek in ne ponedeljek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 začel bi jutro 6 ur kasneje, da bi se lahko naspal in spočil. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Sploh ne bi vstala, še manj pa šla na šiht :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Cist nc. Naspal sn se, lacen nism, motor sem pelal na sprehod, pa se mal posraufou.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ne vem še . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Bi komot šlo tud brez tistga šoa zjutri, k me je skor kap, d ne omenjam d sm skor s ceste letela itd......se pelem lepo za tovornjakom naloženim s kontejnerjem za smeti in kr naenkrat cepne dol podgana....taka debela kr pr seb ogromna, direkt pred moj avto :eek: .....k sreč mi je ratal nekak odvit s ceste :whistle: , d je nism nagazla in se je lohk rešila....ufff.... TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ne vem je še prezgodi . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Jebal bi mater vsem po vrsti, ampak so žal že vsi odšli domov. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Vse bolane bi ozdravil :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 nič . . . . vikend je pred vrati . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Da bi bla frej :whistle: in bi bla lahk cel dan na mojmu motorčiču, k je tko fajn :naughty: ... ampak treba delat, da bo za bencin, servis, avspuh,... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 d bi...........ufff........velik tega je... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Jaz bi pa pomagal revnim v svetu, pa nahranu bi vse otroke v afriki, pa ciganom bi dal vse zastonj :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Jaz bi pa pomagal revnim v svetu, pa nahranu bi vse otroke v afriki, pa ciganom bi dal vse zastonj :wub: Saj tako dobijo vse zastonj... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 ne vem še . . . je prezgodi . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 službo, pa enega bi na lape če ne bi mel pol stroškov :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Vrnil nazaj staro podobo foruma :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Zdaj so ti še gumb spizdli... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Vrnil nazaj staro podobo foruma :devil: Hehehe, mi je ratalo (vsaj začasno) Zdaj so ti še gumb spizdli... :naughty: Ne rabim gumba, če je vse kot je bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 to je ziher motoristek nazaj poštimow, saj oni telebajski pojma nimajo... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Danes bi spremenil le vreme. In to da bi bilo lep vsaj do petka, ko grem na Sardo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se