Guest pmali Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 iz dežja v sneg pa v sonce :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Da bi mi mamca glih mau prej povedala, da rabm čoln, da pridem do nje :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 sej ti je mislila Sanda po telefonu povedat pa je mislila da že veš :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Bl zrelo bi odreagirala in mi ta trenutk neb blo treba nabijat po MS-ju , ampak bi nabijala kugle po mizi :slap: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 mogoče malo bolj zgoden odhod domov. :ninja: ..ne bi bil švoh. :slap: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 včeraj popoudne bi pa res nek spremenila..me mau potrlu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 ne vem še kaj me še čaka danes . . . . je prezgodi! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 da ta tedn ne bi blo toolk poun kontrolk... :headbang: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 da bi malo manj pil :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 enm šefu bi mal vrat zavila... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Zbolela bi...neb na šiht pršla...zbrisala bi cel pofu***** dan!!!!!!!!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Še dons bi bla frej, da musklfibr pocajtam do konca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Še dons bi bla frej, da musklfibr pocajtam do konca :P Ma nemoj .... jaz bi po moje rabila kar cel teden, da se spravim k seb :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Ma nemoj .... jaz bi po moje rabila kar cel teden, da se spravim k seb :whistle: Hehe...sm pač optimist :P vrat že lahko mal premaknem v eno stran, sam hoja po štengah je pa še zmeri izziv :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 :blush: ne bi mela vročine, ne bi me vse bolel.... ne bi bla na čajčku.... pa na tabletah :cry: .....pa tolk mam za nardit :doze: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 Ne bi se zbudila in bi lepo prespala dan....bi si prihranla sekiranje, jezo in žalost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 nč . . . . .sm na dopustu . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 j še prezgodi hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 tko d... zj j zih ž glava na pravem mestu :worship: :friend1: me veseli :P :yes: ja no ja, veš da mora takoj nucat, če te kšna prov potolaž... :whistle: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 Kr doma bi ostala pa lenušček bi blaa.. :whistle: basala bi se dalje s hrano, pa movie gleala na kavču zavita v odejo :worship: Pa neb bla sama... :whistle: zravn bi še bord objemala :yea1: in ga cartala, d bo u petk ful pridn :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 da bi bil že vikend... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 zaenkrat nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 :yes: ja no ja, veš da mora takoj nucat, če te kšna prov potolaž... :whistle: :D :P hehe... to pa to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 Kr doma bi ostala pa lenušček bi blaa.. :whistle: basala bi se dalje s hrano, pa movie gleala na kavču zavita v odejo :worship: Pa neb bla sama... :whistle: zravn bi še bord objemala :yea1: in ga cartala, d bo u petk ful pridn :yes: kaj pa svaljkanje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 (popravljeno) hehe... to pa to :P a mislš, da ne, al kaj?? :naughty: sej vem, sej ni druzga, sam rade slište, da vas kšn pohval... :P :grim (čim večkrat tem boljš, a ne? :whistle: ) Popravljeno December 17, 2008. Popravil Kor13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se