pajkica Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 čist mim dan.... pa še začel se ni :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Kr doma bi ostala....dns enostavno ni moj dan spljoh :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 nič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 (popravljeno) št. službenih klicev - za 50 % pa še bi jih bilo :wacko: Popravljeno Januar 12, 2009. Popravil Anna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Kr doma bi ostala....dns enostavno ni moj dan spljoh :wacko: jaz sem kar ostal mraz je pa še kar ostal :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 še ne vem k je prezgodi . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 da si neb poškodoval prsta . . . :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 da bi imela tiste pol ure v kopalnici mir oziroma da bi bila bajta čist prazna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 Eh sam to, da bi mi uspel mau prej jest..ne pa šele zdj kuham večerjo... :closedeyes: Dobr, da vsaj drugi tankajo v kozarc in nkol ne zmanka rdečga :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 Doma bi biu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Dan se ne bi začel tako: Na šus ustat, lavfat v avto, ga odmest in s 40km/h odpelat na šiht, pa zvedet da morm maybe it na službeno pot jutr za 2-3dni :headbang: Začel bi se tko.. Zbudila, šla čmurit na kavč se fajn zadeklcala pa pila kakav in mau gleala skoz okn kok lepo sneguje pol pa uživala v komediji... še lepš pa če bi bla u dvoje. Ampak to je sam.. ČE BI BLO oz LEPO BI BLO :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 kšno novičko... no ž začetn pozdravček j koj blo jasn d neki ni vredi... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 ko bi vsaj ble ceste splužene, no ja sej bo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Da ne bi blo snega,ampak sonce in 30 stopinj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 da ko sem se že prklopla na net u šihtu čist v zadnjem hipu pred iztekom pavze in sm šla mau na nš forum pogledat in vidla eno objavo k me je čist razžalostila pa sm upala sam da je hec,pa žal temu ni tako k bi vsaj pisalo mal drgač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 definitivno vreme . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Da nebi imel od leda spraskano streho na avtu - je že prepozno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Vreme.. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 vreme sigurno . . . . .drgač je pa prezgodi . . . .da bi kaj spreminu . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 kidanje--to pa ne maram... :BUA: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 dost tega . . . . .da me neb sekiralo . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 mogoče to da bi danes bla sobota . . . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Da bi bil že marec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Zbudila bi se nekje drugje, pa čajčke al pa kakavčke kuhala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Spremenu bi budilko :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se