moto rider Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Miklavža spremenil v Dedka mraza in Božička :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 pondelk v sredo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 8, 2009 Deli Objavljeno December 8, 2009 Sj tole pozno vstajanje ni blo švoh spljoh :grrr, ampk lohk bi blo pa še mal bolš ....... klimbra in TommyP 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 8, 2009 Deli Objavljeno December 8, 2009 jaz bi pa ponedeljek, torek, sredo in četrtek spremenil v petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 8, 2009 Deli Objavljeno December 8, 2009 glavo...če je kdo za menjavo naj pošlje ponudbo pod "velika praznina" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 šla na slivnico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 Dopust bi mela...meli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 da bi bil že maj brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 šla na slivnico kroničarka!!! Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 Začetek junija, ocene zaključene( dober-prav dober), lepo sončno vreme, toplo, poln rezervoar bencina. Nič drugega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 22, 2010 Deli Objavljeno Julij 22, 2010 Um..prej konc šihta??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 22, 2010 Deli Objavljeno Julij 22, 2010 preskoču bi ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 22, 2010 Deli Objavljeno Julij 22, 2010 dns nej bo k je že mim, bi pa jutr da bi biu tut on frej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 (popravljeno) nič... vsak tretji dan bi bil lahko petek Popravljeno Julij 23, 2010. Popravil maus DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 Neb šla zjutri u šiht mislm sj mi je Ok na šihtu, ampakkkk........nekdo je pa lahk ležu še napreeeejjjjjj Irencko in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 Zelo rada bi zavrtela čas za nekaj ur nazaj, ko je bilo še vse na svojem mestu, ko sem bila sigurna, da ima moj ZAKAJ tudi svoj ZATO. Zdaj pa je ta moj ZATO izginil in ostal je le en velik ZAKAJ. http://www.mojvideo.com/video-zovem-te-ja/d7d070fc6efc08b6155f maus, brembo in wild69wave 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 zvrtel čas nazaj za par let :surrender: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 Zelo rada bi zavrtela čas za nekaj ur nazaj, ko je bilo še vse na svojem mestu, ko sem bila sigurna, da ima moj ZAKAJ tudi svoj ZATO. Zdaj pa je ta moj ZATO izginil in ostal je le en velik ZAKAJ. http://www.mojvideo.com/video-zovem-te-ja/d7d070fc6efc08b6155f mojamiska, wild69wave in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 22, 2013 Deli Objavljeno November 22, 2013 V današnjem dnevu bi zakrpala tele luknje.... če bi se dalo :unsure: Kolega iz Hrvaške mi je poslal tole... sem že videla članek o ugrezanju, sam tole pa je kr malo mim... http://doznajemo.com/2013/11/21/pogledajte-kakve-se-rupe-u-zemlji-pojavljuju-sirom-svijeta-fenomen-postaje-sve-ucestaliji-niko-nema-objasnjenje-foto/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 22, 2013 Deli Objavljeno November 22, 2013 ... namest tega usranga mrzuga dežja bi ful sonce .... pa ene par stopinj več .... . ps. ... pa sej niti nism tolk zahteven, k drugi .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 22, 2013 Deli Objavljeno November 22, 2013 da bi dobu gumo namest da nism dobu gume... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 22, 2013 Deli Objavljeno November 22, 2013 ...a to trump misliš durasel gume... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 23, 2013 Deli Objavljeno November 23, 2013 ...a to trump misliš durasel gume... ... ne, Durex ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 25, 2013 Deli Objavljeno November 25, 2013 da bi lohk zdej rekel "naj dela tist k je lačn"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se