Codeine Objavljeno Julij 26, 2002 Deli Objavljeno Julij 26, 2002 System Administrator Appreciation Day Friday - July 26th, 2002 ( Celebrated annually on last Friday of July ) A special day, once a year, to acknowledge the worthiness and appreciation of the person occupying the role, especially as it is often this person who really keeps the wheels of your company turning. http://www.sysadminday.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Julij 26, 2002 Deli Objavljeno Julij 26, 2002 Kodi, tud mi te mamo radi! VeRonika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 26, 2002 Deli Objavljeno Julij 26, 2002 Vse naj za vajin poseben dan!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 26, 2002 Deli Objavljeno Julij 26, 2002 Codi, pol pa veš kaj, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 26, 2002 Deli Objavljeno Julij 26, 2002 Hm, ja...Čestitke in zahvale administratorju(em). Jaz sem iz gift ideas izbral tole, upam da se ga bo dalo uporabit... :idea: :roll: : Drugače pa, Codi, nekaj pivotov imaš še vedno v dobrem... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Desmo, a si potem to naročil za naju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Kako naročil? A ni slikca dovolj? :shock: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Jap ... smo vedeli za rec in smo jo praznovali :D Userji en dan niso tezili z vprasanji, jaz pa en dan nisem goviril "RTFM", "man xy" ... :wink: No, joke, saj nisme tak, pa onih nekaj uporabnikov je na nivoju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 blagor ti, da imas take userje.. Pri nas smo si kar zaposleni med seboj cestitali.... Sej bogi (l)userji sploh ne vejo, da je za njihovimi komunikacijami ogromno ur dela in potu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 codeine in noise all the way. 8) 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2002 Deli Objavljeno Avgust 17, 2002 Jep... fanta, le tako naprej... dokler je se stroma kej.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se