Skoči na vsebino

Yamaha DT80 l.97

seat

Priporočene objave

Fantje torej zadeva je sledeče.Kolega prodaja svojo Yamaho DT80 l.97 za 130€(kolega.press) motor je redno servisiran lepo voženj ter na njem je pred kratkim narejen servis torej menjan bat in še druge zadeve.

Torej zanima me kako se ti motorji obnesejo in pa če ima omenjeni motor kakšne "blokade" in je moč z malimi predelavami spravit iz njega kakega konja več.

Zanima me tudi kaj so šibke točke tega motorja.

Motor bom itaq mel samo za po domači gmajni in to še sam letos,ker naslednje leto tak morm dobit neki močnejšega tuki pa se mi zdi vredi ponudba sploh,ker vem kaj se je dogajalo z motorjem in poznam njegovo zgodovino pa tudi cena je sprejemljiva.

Če ma kdo kakršne kol informacije se priporočam,ker mekak morm vstopit v svet motorjev :D za kaj močnejšega pa letos ni dinaros,ker smo vse za avto porabli :D:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje torej zadeva je sledeče.Kolega prodaja svojo Yamaho DT80 l.97 za 130€(kolega.press) motor je redno servisiran lepo voženj ter na njem je pred kratkim narejen servis torej menjan bat in še druge zadeve.

Torej zanima me kako se ti motorji obnesejo in pa če ima omenjeni motor kakšne "blokade" in je moč z malimi predelavami spravit iz njega kakega konja več.

Zanima me tudi kaj so šibke točke tega motorja.

Motor bom itaq mel samo za po domači gmajni in to še sam letos,ker naslednje leto tak morm dobit neki močnejšega tuki pa se mi zdi vredi ponudba sploh,ker vem kaj se je dogajalo z motorjem in poznam njegovo zgodovino pa tudi cena je sprejemljiva.

Če ma kdo kakršne kol informacije se priporočam,ker mekak morm vstopit v svet motorjev :D za kaj močnejšega pa letos ni dinaros,ker smo vse za avto porabli :D:D

caki malo ..

1. = yamaha DT80 ne obstaja, mogoce je to DT50 in ima kit 80 gor ? v tem primeru ga pa kaj vec nima smisla predelavat (odvisno od drugih stvari - auspuha, fergazerja, prenosov ..).

2. = letnik 1997 za 130€ ?? tolko sem jaz dal za obe gume na mojem motorju .. si mogoce zgresu stevilko ?

drugace pa ... klik

LOCK

Popravljeno . Popravil replica
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

caki malo ..

1. = yamaha DT80 ne obstaja, mogoce je to DT50 in ima kit 80 gor ? v tem primeru ga pa kaj vec nima smisla predelavat (odvisno od drugih stvari - auspuha, fergazerja, prenosov ..).

2. = letnik 1997 za 130€ ?? tolko sem jaz dal za obe gume na mojem motorju .. si mogoce zgresu stevilko ?

drugace pa ... klik

LOCK

Ne cena je prava pač kolega mi je dal tako ceno,ker mu motor dobesdno stoji in nabira prah.

O motorju nea vem kaj velik oz. vozu sem ga pa vem zaenkrat sam to,da ma vodno hlajenje kar ga DT50 nima,ker je kolega dost na vožnjah pa se prej niti nisem tolk zanimal za ta motor ampak zj ko mi ga pa za tako ceno ponuja pa bi ga vzel.Je pa rekel,da je to pač 80ccm motor kaj več pa trenutno nevem,ker tut motorja še nimam doma.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne cena je prava pač kolega mi je dal tako ceno,ker mu motor dobesdno stoji in nabira prah.

O motorju nea vem kaj velik oz. vozu sem ga pa vem zaenkrat sam to,da ma vodno hlajenje kar ga DT50 nima,ker je kolega dost na vožnjah pa se prej niti nisem tolk zanimal za ta motor ampak zj ko mi ga pa za tako ceno ponuja pa bi ga vzel.Je pa rekel,da je to pač 80ccm motor kaj več pa trenutno nevem,ker tut motorja še nimam doma.

to JE yamaha DT50, ker tud DT50-ke imajo vodno hlajenje, nevem pa od katerega letnika dalje (ce se ne motim od '96), seveda imas na voljo tudi 2002 z zracnim recimo ..

kateri model pa je, R ali MX ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za 130 eurou bi se jo pa pomoje splacal uzet...

... s kje pa si????

Iz štajerskega oz. bolj natančno savinjska dolina.

Me pa zanima,če kdo kaj več ve o teh motorjih,ker za tak denar se tut po moje splača vzet še posebi,ker poznam zgodovino motorja od novega pa do sedaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!