ZaLLaR Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 :? Ali bi se kako dalo uploadat filmčke na motosvet :?
C4V4L13R Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ja to sem že sprašvau tle gor, pa ni blo nobenga odziva. mislm, da se ne da, bi blo pa super, če bi blo tud to omogočeno :OK:
Malcom Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ja res bi blu cool ku lih dns sm nek filmčk snemu na enm ovinku ku sm dirkou sss krossam :OK: :OK: škoda morda pa bi se dal zrihtat
Giga Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 LP.zanima me sam zakaj ne morm dodajat filmcke,nikakor
BREITNER Objavljeno September 16, 2011 Opozori Objavljeno September 16, 2011 Na youtube pa link pa bo. lp Kako pa se naredi, da ti v postu prikaže že okno od YouTube ... gledalec pa potem samo PLAY klikne? Hvala!
Robertjur Objavljeno September 16, 2011 Opozori Objavljeno September 16, 2011 (popravljeno) Nič lažjega ko copy paste naslova strani interneta Čeprav tud meni ni jasno zakaj včasih pokaže samo link večkrat pa kar okno Popravljeno September 16, 2011. Popravil Robertjur GKeko in nxyz 2
LooLekSLO Objavljeno September 16, 2011 Opozori Objavljeno September 16, 2011 Kako pa se naredi, da ti v postu prikaže že okno od YouTube ... gledalec pa potem samo PLAY klikne? Hvala! Tam kjer napišeš post, imaš zgoraj nad okencem za pisanje čisto na desni ikono (Vstavi medij) v katero vneseš URL povezavo in mi bomo takšen post videli kot video, na katerega le klikneš PLAY in gledaš.
Robertjur Objavljeno September 16, 2011 Opozori Objavljeno September 16, 2011 (popravljeno) http:// Nič lažjega ko copy paste naslova strani interneta Čeprav tud meni ni jasno zakaj včasih pokaže samo link večkrat pa kar okno V čem je pa fora?? Sploh nisem vedu za tole ikonco ampak v večiniprimerov mi je funkcioniral brez tega Pa bolje izpasti glup njego iz aviona!!! De probam to čudo Popravljeno September 16, 2011. Popravil Robertjur
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se