slavcek Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Čaw skuteristi! Imam kymcota pa bi rad gor namontiral stranske torbe in me zanima ali ima kdo kaj takega na svojem skuterju. Kako bi naredil nosilce? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Pa zakaj bi sploh dajal to na skuterja :? :? Grdo bi blo, pa ko da nimas dovolj placa, se kovcek mas zadi, ne vidm smisla da bi se to dajal gor, po mojem je brezveze. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 za kaksno daljse potovanje bi prsl prov ja :P drgac pa za nosilce najbols da das kr nardit pr kakmu majstru .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2007 za kaksno daljse potovanje bi prsl prov ja :P drgac pa za nosilce najbols da das kr nardit pr kakmu majstru .) Ja sej za to mi gre. Za poleti se nekaj menimo s kolegi, da bi šli mal na morje. Pa več da rabiš plac da kaj kam daš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2007 (popravljeno) :OK: Upam, da bo dobro, ne vem če ima še kdo kaj takega na svojem skutu? Jst sem to videl na tem pa se mi zdi, da kar fajn zgleda. Tak ta prv motor je zdaj s tem. :) Popravljeno April 26, 2007. Popravil slavcek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2007 Evo torbe so gor! Kaj pravite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Evo torbe so gor! Kaj pravite? se grsi ko prej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) Ha ha. Meni je pa fajn. In kaj zdaj? Me prav zanima kak je pa tvoj. Pošlji sliko! Popravljeno April 30, 2007. Popravil slavcek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 grdo zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...7046&st=345 predzadnji na strani. je pa le eden izmed desetih motorjev ki jih imam doma :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno April 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...7046&st=345 predzadnji na strani. je pa le eden izmed desetih motorjev ki jih imam doma :P Zdaj si pa frajer, al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Zdaj si pa frajer, al kaj? zakaj ? :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) slavcek, s tem da je tvoj "skutič" 50ccm,pa je že sam težki nwm,kak to gre če full naložiš,na koncu pa še se sam gor vsedeš pa pelješ!!! :blink: :kva2: :naughty: Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slavcek Objavljeno Maj 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2007 slavcek, s tem da je tvoj "skutič" 50ccm,pa je že sam težki nwm,kak to gre če full naložiš,na koncu pa še se sam gor vsedeš pa pelješ!!! :blink: :kva2: :naughty: Gre pač počasi! Ne? Saj se mi nikamor ne mudi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 pravilno! :OK: kar z veseljem,pa po pameti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se