Hanzi Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Sicer ne bi odprl te teme ampak sem opzail da bodo FS zraven pa da vidim. Skratka mika me da bi videl kako gori 1000m3 lesa v 40 metrov visokem kresu. Mogoče pa pridem pogledat, odvisno od vremena, razpoloženja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 kako gori 1000m3 lesa v 40 metrov visokem kresu. ...višina kresa naj bi bila 47,5 - 50 :grim , z njim se bodo pa Boštanjci vpisali v Guinessovo knjigo rekordov :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 to bo wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Tri dni nazaj bil v Strunjanu pa lesa za kres že tolk ,da se bo ognja sigurno videl iz Italije. No jest bom tam bo zanimivo kot vsako leto!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 ah 1. maj.. že od zmeraj najlepši praznik :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 :OK: Prvi maj!!!!! :OK: Pri nas bo tudi ogromen kres - vseeno bomo pa mal pazili, da ne bo preveč pokalo.... nikoli ne veš, kdaj bodo sosedje čez Kolpo v luft skočili :P in začeli pokati nazaj :) Poleg tega pa organiziramo prvomajsko kopanje v Kolpi - lepotica ima namreč že krepkih 18. stopinj spodaj na jezu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 :OK: Prvi maj!!!!! :OK: ...že krepkih 18. stopinj spodaj na jezu :OK: ktermu jezu??,. jaz vem za vsaj 5 jezov :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 jaz pa za 18 celzija v slo morju ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Yep! Takole nekako :grim http://www.mojvideo.com/video-najvisji-kre...9d788805794a4f4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Videt bo lepo, sm preveč lesa gre v nič :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 .....saj se je čez zimo pri kurjavi prišparalo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Mi bomo pa Pekrsko gorco vžgali, sveti se že tak skozi, te pa naj še gori... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Mi bomo pa Pekrsko gorco vžgali, sveti se že tak skozi, te pa naj še gori... :devil: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Evo, da ne boste preveč lutal... Pa prej na njihovi strani mal poglejte, če slučajn niso dogodka prestavl :whistle: B-Bencinska G-Gostilna C-Cerkev (tko mal za orientacijo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 mal EPP-ja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 ktermu jezu??,. jaz vem za vsaj 5 jezov :hmm: Ma na temu tuki dol no... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 mal EPP-ja .) a za Zavarovalnico Maribor ?! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Ne! Za tuš! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Ma na temu tuki dol no... :) a bostaja kak JEZ? samo ne se JEZit k ne poznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 mi kdo pokaže po zemnljevidu kje je to približn :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 mi kdo pokaže po zemnljevidu kje je to približn :? med Celjem in Krškim......... upam, da saj za ta dva naselja veš, kje sta približno :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 ....in, kako je bilo :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Rekord je priznan, višina nekaj pod 44 m, so ga kar pirotehniki prižgal. Vsi podatki dobljeni iz včerajšnjih 24ur. Kakšno uradno info pa od koga drugega. Na žalost zdravje ni pustilo da bi bil zraven :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Tkole je zgledal pred požigom! Pa se slovesni konec spektakla! :OK: :devil: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Sicer ne bi odprl te teme ampak sem opzail da bodo FS zraven pa da vidim. Skratka mika me da bi videl kako gori 1000m3 lesa v 40 metrov visokem kresu. Mogoče pa pridem pogledat, odvisno od vremena, razpoloženja.... 1000m3 lesa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se