kekec III Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 1000m3 lesa? ...potrata brez primere... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 ...potrata brez primere... bi pa res bla, če bi zlili 1000m3 pira v Savo :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Mogoce je bilo malce prevroce, drugace pa kar OK :blink: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Mogoce je bilo malce prevroce, drugace pa kar OK :blink: :devil: :devil: :devil: ne pretiravaj :wacko: jz sm bla v bundi pa me zeblo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 ..še zakulisje dogajanja http://www.obcina-sevnica.si/reportaze/070...es_07/index.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Uradno izmerjena visina kresa je bila 43,44m. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Uradno izmerjena visina kresa je bila 43,44m. Pa je to dost za vpis v knjigo rekordov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 ne pretiravaj :wacko: jz sm bla v bundi pa me zeblo :kva2: Pol si bla pa predaleč! Mojo drago je tud zebl, malce bližje pa je bil solarij! Moram pa rečt, da so bli pa štanti od Laškega podn! Na pir si čaku skoraj pol ure, pa še to si se mogu dret k bk, da te je kelner opazu :BUA: Kres?! Lepo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Pa je to dost za vpis v knjigo rekordov? Ce se prav spomnim je to 5-6 metrov visje od dosedanjega japonskega rekorda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se