Fric Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 če nimate pametnega dela, pejte rajš sesat ceste. owneddd hehe ej iglič bi ti lohku zrihtou kej karbona???
lavit Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 :D vidu sm ze kar neka avtomatikov, ampak tale izstopa najbolj. K da ma moped krizo indititete. :photo: Bravo.
HyperJack Objavljeno Junij 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Odvisno kakšen karbon mi moraš navedeti tkanje, težo, lahko tudi :evilgrin: kombinacija karbon-kevler, če bo un dobre volje se lahko dobi še rdečo oz. modro barvan karbon v kombinaciji ena vez krabon(črn osnoven)druga vez barva). Dej se zmenva na MSN-ju...
wiler Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 hahahahahahahaha...... :kva2: carski frčo...... bujna domišlija ..... :lol1:
HyperJack Objavljeno Julij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) Sicer stara tema, je pa moped bolj styliziran....Od včeraj ima 12V napajanje. NOVO: Bug spoiler Home made ogledalo Stunana zadnja luč Home made sprednje luči Kabli z krmila so sedaj v krmilu-po notranjosti nosilec akumolatorja REGISTRACIJA Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil HyperJack
Kumše Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 ni kej maš lušn motorček :worship: lepo, da se spraviš automatika pedenat :D
maggio Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Se vidi da ga imaš zelo rad počiva na rdečem tepihu :worship: http://shrani.si/?p101038711wpx.jpg
HyperJack Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Hajoj ta slika je že tako stara, da nimam več kaj za pripomnit. Tepih je bil pa samo zaradi tega, da nisem z tačkami poškodoval tal.
Brejker Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 TO mi deli :worship: skupek sLOVEnskih "moto" znamk!!! Ni lebšga kakor Akrapovič na Tomosu :OK: Izvirna ideja_to največ šteje :yes: Mal si se u stroške vrgu za auspuh drgač je pa ql... una gumy povezava mi ne gre v glavo! a je kkšna posebna guma al je enostavno šlauf_komot se da to pošvasat da je orngi O:-) pa bugspoiler pod celindrom_huuudo_hard core una z gorenje hladilnikom nebi bla slaba_a si že kei razmišlu da bi vzev tiste reže iz hladilnika in da bi tja potem ventilator pihu_tko bi edin lahko gorenje ufuru zravn... (čist tko mim the pot) Pošten je ni kei :OK:
fbevc93 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 pa savine gume more obvezno met gor :whistle:
HyperJack Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 OMG brejker pa kakšna guma, kaj ne vidiš da je jeklena debela cev za povezavo...kake bedaste izjave :headbang: :headbang: :headbang: Nisi prvi, ki je to izjavil.
Brejker Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Nisem vedu da ma akrapovič tud MATbarvo za vezi :trance_33_sleep: al je potem gor samo slip on dušilc? (mat krivina pa od Fazerke?) Kukr vem se Akrapovič z titanom bavi... Zakaj bi titan barvu ker je že sam po sebi žlahten materjal v motociklizmu? glede na to sem sklepal_če ni titan, je pa guma :hmm: laično mnenje ob pogledu na sliko. Lahko bi pripel samo detail spoja z izpušnim sistemom! Ker je navsezadnje povdarek le na dušilcu. (in bi blo folku laži za sklepat preden pišejo o gumi podobnih zmeseh :grim ) Sei za vetilatorje nč ne rečm_kapo dol...
Kor13 Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 čist alien varianta :alien1: drgač pa carsko... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mam sam glih tacga doma, l.85 sam je stock varianta (uhhh, morm akrapota pa savo nabavt... :kva2: :kva2: :kva2: )
HyperJack Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Sej tudi Akrapovič ni to.... :naughty: ...nalepka je bla že gor k sem nabavil izpuh...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se