cresh Objavljeno Julij 28, 2002 Deli Objavljeno Julij 28, 2002 Prav kar sem prišel iz Ilirske in vam moram povedat, da je blo zakon. A je še kdo bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ja, je blo prima. Samo čisto na koncu me je pa malo stisnilo. V zadnji vožnji je zadnji voznik (Neuhauser) z bolidom F-1, po zadnjem ovinku, pri kar veliki hitrosti zapeljal na robnik in poleg znanja se mora tudi sreči zahvaliti, da mu ga je uspelo obvladati. Na dirko sem se pripeljal z motorjem, tako da je bilo vse skupaj povezano še z enim lepim izletom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cresh Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Na krmu uvinke si pa bil? Jest sem bil na Petrolu in mislm, da je to najboljši plac za ogled dirke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Na krmu uvinke si pa bil? Jest sem bil na Petrolu in mislm, da je to najboljši plac za ogled dirke. Državno prvenstno sem gledal malo tu, malo tam (sem šel iz Šembij čisto do Ilirske Bistrice, med pavzo pa nazaj v Šembije na pir in pleskavico), mednarodno dirko sem pa gledal na zadnjem levem 90° ovinku pred ciljem, na izstopu - v senci (kako se imenuje pa ne vem). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Res je bla špica!!!!!! 8) Stal sem na zadnjem 90° pa na petrolu!!!!Ker sem bil z vlakom sem tudi jaz mel lep izlet 18km peš iz pivke v ilirsko :lol: A MA MOGOČE KDO REZULATE TE NAJ OBJAVI!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha996 Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Povzetki, rezultati, najave... komplet informacije so na strani: http://www.mpiracing.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cresh Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Povzetki, rezultati, najave... komplet informacije so na strani: http://www.ghd-ferrari.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cresh Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Sam, škoda k nobeden ni hotel oplazet ograje(na petrolu), je blo pa parkrat bilz. Neuhauser se je glih na sred ovinka(1. vožnja) obrnu, pol sta pa Pregartner(porsche) in Konček(BMW M3) skor zgrmela dol, pa un golf3 se je zjebu glih k je vn z uvinka prletu. BMW V8 od Plase je pa hud k pr***ca, pa un golf1(t rdeč) pa BMW3(moder str model) sta tulila da te v srcu kr boli. Drugač je pa Jereb dokazu, da mu ni para. Vsakič k je pršu na ovink ga je spelu z ročno, pa je bil 14., če bi ga vkluč v domače prv., bi bil pa drugi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Oni ta star bmw m3 DTM je pa bil zakon!!!!!jaz sem ga gledu v drugi na startu kaka mašina skoraj mi je noge skuro ko je fire skozi auspuh tresno!!! :lol: :wink: Samo Komelj je tud z ročno za publiko ko je šel dol!!!Mislim da je spet mel malo alkota v sebi :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cresh Objavljeno Julij 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Komelj je tud z ročno za publiko ko je šel dol!!! Ja sam Jereb je pa tut takrat k je šu gor z ročno spelavu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Ja sam Jereb je pa tut takrat k je šu gor z ročno spelavu Vsa čast Jerebu - me prav zanima kakšen cajt bi šele naredu, če ne bi vozu predvsem za publiko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Samo morš vedet če bi Komelj spelu z ročno ko je šel gor bi se tak ona Astra ustavla. :twisted: :wink: Jereb si lahko to privošči ko ma ono Ibizo kit car!!!! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erik98 Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Samo morš vedet če bi Komelj spelu z ročno ko je šel gor bi se tak ona Astra ustavla. :twisted: :wink: Jereb si lahko to privošči ko ma ono Ibizo kit car!!!! :wink: letos oblublajo več tekmovalcu :D tnx A. Šenkincu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 letos bo evropsko prvenstvo, pa že 3 teme so na ghd :doze: petrol ovink here we come!! :evilgrin: upam, da bo spet kakšno hudo predvozilo (venturipress :evilgrin: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erik98 Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) letos bo evropsko prvenstvo, pa že 3 teme so na ghd :doze: petrol ovink here we come!! :evilgrin: upam, da bo spet kakšno hudo predvozilo (venturipress :evilgrin: ) Program: Sobota, 15. julij 2006 (24.00) Zaključek roka za prijave Torek, 18. julij 2006 Objava liste prijavljenih voznikov Tiskovna konferenca, Ljubljana Petek, 28. julij 2006 11.00 1. seja tekmovalne žirije 12.00 - 19.00 Verifikacija in tehnični pregledi 20.00 2. seja tekmovalne žirije Sobota, 29. julij 2006 09.30 Razgovor s tekmovalci in vozniki, TIB Transport 10.30 1. uradni trening 13.30 2. uradni trening 16.30 3. uradni trening 19.30 3. seja tekmovalne žirije Nedelja, 30. julij 2006 09.00 Ogrevanje (Warm Up) 12.00 Svečana otvoritev dirke 12.30 1. tekmovalna vožnja 15.30 2. tekmovalna vožnja 18.00 4. seja tekmovalne žirije 30 minut po cilju zadnjega vozila -> Objava neuradnih rezultatov 20.00 Razglasitev zmagovalcev in podelitev priznanj Predstavitev proge Tekmovalna proga GHD Petrol Ferrari 2006 Štart: Ilirska Bistrica Cilj: Šembije Dolžina: 5,1 km Nagib (povpr.): 4.75 % Širina proge: 5 - 6 m Število zavojev: 14 Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil erik98 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) da, to je lanski razpored...sem bil lani proga je bila podaljšana na evropsko dolžino, dodali so dve šikani pa evropska komisija se je vozila gor pa dol. letos bo že pravo tekmovanje za evropski pokal, tako, da upam, da lahku pričakujemo bolj zagrete boje in kakšne hujše tekmovalce :OK: Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erik98 Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ne če kaže na banerju da je FERRARI 2007!! program morda je lanski, slike pa so za letos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) u, pa res...na plakatu res piše 2007. čeprav na razporedu piše 2006 pa tud slika proge je lanska http://www.ghd-ferrari.com/ Lista prijavljenih: http://www.ghd-ferrari.si/rezultati/start1.htm zgleda, da je to še vedno od 2006 :slap: sm šele zj opazu... Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 evo, še letošnji program: Sobota, 14. julij 2007 (24.00) Zaključek roka za prijave Torek, 17. julij 2007 Objava liste prijavljenih voznikov Tiskovna konferenca, Ljubljana Petek, 27. julij 2007 11.00 1. seja tekmovalne žirije 12.00 - 19.00 Verifikacija in tehnični pregledi 20.00 2. seja tekmovalne žirije Sobota, 28. julij 2007 09.30 Razgovor s tekmovalci in vozniki, TIB Transport 11.00 1. uradni trening 15.00 2. uradni trening 18.00 3. seja tekmovalne žirije Nedelja, 29. julij 2006 10.00 1. tekmovalna vožnja 13.30 Svečana otvoritev dirke 14.00 2. tekmovalna vožnja 15 minut po prihodu zadnjega vozila v cilj Razglasitev zmagovalcev in podelitev priznanj 30 minut po prihodu zadnjega vozila v cilj Objava neuradnih rezultatov Po podelitvi priznanj 4. seja tekmovalne žirije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 da, to je lanski razpored...sem bil lani proga je bila podaljšana na evropsko dolžino,....... da lahku pričakujemo bolj zagrete boje in kakšne hujše tekmovalce :OK: Dirka za evropsko je dolga vsaj 5 km, kar pa ta ni. Med kom pa pričakuješ močnejše boje?? In koga ti to pričakuješ? Nobene hujše konkurence ne bo, ker v Bistrci so bili že dosedaj vsi, ki kaj veljajo v Evropi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 proga je bila lani podaljšana na evropsko dolžino, da je sploh pršla lahko na evropsko tekmovanje in sicer je dolga 5,1 km, kar ti tud piše ene dva posta višje. koga pričakujem? js mislm, da na evropskem dirka kaj več kot so naši yugiči pa seicentoti...sej ne rečem, že zdej je blo dost videt, samo na evropskem prvenstvu tekmuje mnogo več avtomobilov višjih divizij. ianellotu al pa gabatu al pa plasi se do zdej ni šlo za točke v evropskem pokalu, pa so se sam zapelal čez stezo, pa so bli zanimivi samo ker majo pač atraktivnejše avte... vse kar je blo, je bil "lov na rekord". po mojem, bo letos drugač, ker bo vsak gledu kašn cajt bo kej postavu, da bo do točk pršou. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 to leto bo še zanimivo, kdo pride?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 ni še liste prijavljenih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 proga je bila lani podaljšana na evropsko dolžino, da je sploh pršla lahko na evropsko tekmovanje in sicer je dolga 5,1 km, kar ti tud piše ene dva posta višje. koga pričakujem? js mislm, da na evropskem dirka kaj več kot so naši yugiči pa seicentoti...sej ne rečem, že zdej je blo dost videt, samo na evropskem prvenstvu tekmuje mnogo več avtomobilov višjih divizij. ianellotu al pa gabatu al pa plasi se do zdej ni šlo za točke v evropskem pokalu, pa so se sam zapelal čez stezo, pa so bli zanimivi samo ker majo pač atraktivnejše avte... vse kar je blo, je bil "lov na rekord". po mojem, bo letos drugač, ker bo vsak gledu kašn cajt bo kej postavu, da bo do točk pršou. Proga NI bila podaljšana, dva posta više pa lahko piše karkoli, to ne pomeni da je res. Številčno je na evropskem res več tekmovalcev, ni pa nič hujše konkurence kot je bila že zadnja leta u Bistrci. Ti dirkači pa gredo vedno na polno, ne pa samo do cilja se prikotaliti! Zmaga je zmaga, al za pike al pa brez, tukaj kalkuliranja ni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 glede proge...vse kar tukaj vidiš je potegnjeno iz URADNE GHD PETROL-FERRARI SPLETNE STRANI! misliš da lažejo? če oni, potem tud js... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se